Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

iriss27 felicitari si bine ai venit la noi sa ai o sarcina usoara fara stari de rau.

Ada 6+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara tuturor , ne cerem scuze de absenta insa e motivata , dupa ce am fost eu bolnava s-a inbolnavit mai rau si Mandy si sotul si a fost destul de greu , eu cu greata si oboseala , Mandy cu febra si cu pielea iritata pe care o gadila rau , sotul cu vomitatul si cu greturi etc. ce sa-i faci asa e perioada asta .
Acum suntem cu toti un pic mai bine am fost in padurea piticilor , si am avut parte de o zi insorita .
Burtica e deja maricica si ma doare daca port paltaloni un pic mai stramti , asa ca am ramas cam cu o pereche mai de doamne ajuta .

Bun venit noilor burticute , sa va faceti mari si frumoase !

Camy cat priveste baia in cada eu stiu ca e o.k. atata timp cat nu depaseste 38 de grade , adica nu fierbionte rau , dar calda bine , eu fac intotdeauna baie in cada , si cu Mandy am facut la fel , acu tu daca nu esti bine , fa intradevar mai bine dus . Cat despre cadrele medicale eu am auzit multe de rau dar nu am avut de aface cine stie ce caci eu la 19 ani plecam deja spre Olanda , acum am 26 si tot nu stiu nimic caci nu m-am intors inapoi in afara de cateva vacante .
Nu stiu cine bea socata , eu stiu ca nu e bine , dar nu stiu sigur , oricum eu nu am si daca as avea nu as bea ca are ceva procentaje de alcol .
Mona nici mie nu prea in vine sa cred ca il simti pe bb. dar ma rog nu pot sa bag mana in foc , tu daca asta crezi fii fericita si bucurate de ceea ce simti ca e totusi cam rar asa ceva .

Alina 11+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CAMI PUS,ai grija de tine si nu mai face bai fierbinti!eu de cand am ramas insarcinata nu fac decat dusuri cu apa calduta...si ai grija,menajeaza te.nu ti au facut nicio ecografie sa vada de ce sangerezi?multa sanatate!
ALINA MARIA,ce greu cu bolilea astea!multumesc lui dumnezeu,cris n a racit deloc iarna asta,de fapt,n a racit decat de vreo 2 ori pana acum ,de la 1 la 2 ani mai facea rosu in gat,dar cam atat...cat despre miscarile lui bebe,ma gandesc ca poate am uterul subtiat de la cezariana de simt asa devreme miscarile lui bebe...nu stiu,zic si eu...
MIKI CRIS,multumesc pt urari!ce ai hotarat pana la urma cu bitestul si cu triplu test?
eu maine iar am o zi incarcata,am ore de la 8 pana la 14 si mai am o ora seara,de la 18 30 la 19 30.dar maine am numai lucari de dat,ca daca am lipsit o luna,copiii n au note...of,abia astept sa treaca astea 2 zile si sa vina miercuri...
MADA,in romania sigur o sa gasesti inclusiv cizme pt micuta,e o oferta destul de bogata aici.deocamdata,ii poti lua ghetute sau niste pantofiori mai grosi,nu e zapada aici.cand plecati in ro?
ANAXENA,ce bine e sa n ai niciun stres si deja sa incepi sa te gandesti la carucioare!!
12+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput