Mamici de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
MIKYCRIS spune:
CAMI_PUS,sper sa te faci bine si bb sa ramana tot acolo!fa asa cum a spus dr si ai sa vezi ca o sa fie bine 
MADINA 71 SI MARSI,multumesc mult fetelor pt sfaturi!
MONALAC,eu nu cred ca te inseli in ceea ce priveste miscarile lui bb!ai grija de tine si de bb ca sa fie totul bine!
10+
MIKYCRIS
Nati spune:
Camy_pus, cred ca stii foarte bine ca nu se face baie in cada pe timpul sarcinii, numa daca apa e la temperatura corpului, dar nu cred ca vrei sa stai in cada la temperatura aia pe timp de iarna, indiferent cat de cald ar fi in baie.
Se face numai dush, pana si apa de la dush-ul asta nu trebuie sa fie prea fierbinte.
Stai la pat cat de mult poti, macar o zi doua, si vezi la medic cand mergi ce zice.
Ai grija de tine, ca altcineva nu are, ai vazut ce suflet au unele cadre medicale cand tie iti sta inima in loc pt bebe mic.
Sanatate maxima!
bujo spune:
Camy imi pare rau ca ai trecut prin asta. Dar cum nu te-au lasat cu sotu la urgenta? Ca si eu cand am pierdut sarcina in iulie am intrat cu sotu si l-au lasat sa vina si in salon cand m-au chiuretat. Oricum ma gandesc daca sa nasc la maternitate sa u la Eva. La eva sunt conditii dar am inteles ca nu au aparatura pt nou-nascuti in caz ca se intampla ceva si tot la maternitate ii trimit.
bujo
8+
album de nunta
anaxena spune:
azi de plictiseala m-am uitat la carucioare si am citit la mamici de mai-iunie despre ele..si am inteles ca nu are rost sa ne luam cu landou..pt ca oricum e foarte cald atunci cand ar trebuii sa-l folosim si mai mult de 4luni nu ne trebuie..si am inteles ca ar costa si ceva banicei...m-am uitat si sigur optez pt un carucior de la inglesina...dc e fata ma declar ca i-am gasit caruciorul...logic ca e roz
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
vias spune:
...Bujo...nu l-au lasat sa intre la urgente la maternitate...cand sa intram si pe mine m-a intrebat ce caut acolo...i-am spus ca merg la urgente..si cand sa treaca si sotul...a inceput..''baaaaa...maaaaaaa...tu nu ai voie acolo..''..asa ca...am mers singura...
...sunt foarte dezamagita...eu am programare la clinica Eva joi...o sa merg si o sa pun cateva intrebari....nu stiu...dar gandul ca voi ajunge din nou pe mana lor....ma ingrozeste!!!
pustai
monik76 spune:
camy_pus imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat ![]()
eu am inteles dupa ce am fost la spital sapt trecuta ca baile fierbinti sunt total interzise in sarcina si dupa un avort catva timp, produc contractii la nivel uterin
daca vrei neaparat sa faci o baita ia-ti un termometru de baie si ai grija sa fie temperatura apei nu asa mare (nu stiu sa-ti spun cat e recomandat) si nu sta mai mult de 10 min
mada_mxm nu te mai stresa cu cizmulitele pentru fetita, gasesti in tara de toate acum...asa patesc si eu cand plec de Craciun acasa, ma apuca agitatia la cate mai am de cumparat si nu e bine, gandeste-te la bebe si fii relaxata
saptamana viitoare miercuri am si eu rezultatele la analize, daca la sarcina pierduta a fost defect genetic sau altceva
pupici la toate fetele
marci spune:
Camy, renunta la baile fierbinti, declanseaza hemoragie pe timpul sarcinii. Si cu efortul ai mare grija!
Eu sapt trecuta ma laudam ca-l fac atlet, ca alergam ca o bezmetica toata ziua, parca eram la intrecere cu cineva, dar dupa ce am vazut 2-3 picaturi de sange pe chilot m-am potolit.Acum ma misc in reluare.
Nu va mirati de ineptiile unor cadre medicale, o sa mai tot auziti. Eu cand am pierdut prima sarcina din cauza fibromului, am primit recomandarea sa raman insarcinata si dupa 2-3 avorturi uterul devine mai flexibil si va suporta o sarcina.
ella81it spune:
Buna fetelor!A trecut ceva timp de cind am scris ultima data.Dar am citit tot ce ati scris voi
Nu am avut nimic nou de povestit!
Imi pare sincer rau ptr cele care ati avut probleme va doresc sa multa sanatate si sa va intoarceti repede cu vesti bune
.
Si eu sunt tare stresata imi doresc sa fie totul bine !
Vreau sa mi cumpar pantalonii ptr
dar imi e teama sunt putin superstitioasa !Dar nu ma mai incape nimic
.Toti imi spun ca de data asta o sa fie totul ok si eu vreau din tot sufletul dar doar DDstie ce va fii.
Trebuie sa fim toate optimiste!Maine am eco abia astept sa vad pe 
V a scriu maine si va povestesc ce am vazut.
multi pupici
ELLA
10+
iriss27 spune:
Buna fetele,
Mie mos Niculae mi-a adus un test de sarcina pozitiv, deci sunt insarcinata in 5 saptamani, super din tot sufletul sa fie baietel. Eu am o fetita de 10 luni, acest bb2 ne-a cam luat prin surprindere, dar il primim cu multa dragoste.
DPN = 11 aug 2007
Iriss - mami de Yvonne Maria 05.02.2007
http://family.webshots.com/photo/2509791670098051179gBsgDY
atb spune:
Bine ai venit iriss27, vad ca si tu te incadrezi cam in aceeasi perioada ca mine, cu o diferenta de 2 zile. Wow ce repede ai trecut la al doilea copil!!! Multa bafta si o sarcina usoara iti doresc precum si celorlalte burtici.
Am o intrebare pt. voi: cum stati cu caderea parului? Ca eu m-am speriat azi cand am vazut cat par mi-a cazut cand m-am spalat pe cap... sa fie din cauza sarcinii sau doar a sezonului?
Adriana
5+