Mamici de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
bujo spune:
Buna burtici, apar si io dupa cateva zile de leneveala in concediu medical. Greturile m-au mai lasat dar nu integral. Mai apar dureri de cap de la tensiune dar asta e. Sper sa va treaca racelile si sa va bucurati de sarcina. Asta astept si eu ca nu pot spune ca am fost in cea mai buna forma pana acum.
Monik imi pare extrem de rau ca ai trecut prin asa ceva dar nu da vina pe varsta. Eu am avut o sarcina oprita in evolutie anul acesta in iulie cand nu implinisem inca 26 ani. E cum vrea Dumnezeu. Ma rog sa treci peste asta si sa ai un bb cat de curand.
bujo
8+
album de nunta
Caprioara spune:
Sper ca daca s-au unit doamnele de la mai multe partide sa aiba sucses de data asta cu proiectul de lege pentru indemnizatia mamelor.
Io una le fac galerie 

.
Nu de alta, dar deja am inceput sa fac socoteli cu cat trebuie sa pun deoparte de acum ca sa pot sta o perioada suficienta cu bebe acasa...
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
vias spune:
....buna ziua
,
...eu am o colega cu care mai vb din cand in cand ( a nascut anul acesta in luna iunie) si mi-a zis ca ea a depus dosarul cu toate actele ca sa primeasca cei 85% din salariu....nu m-am gandit nici o clipa ca as putea lua 8 milioane...
...daca colega mea a depus dosarul...inseamna ca e ceva... (dar pana acum doua luni stiu ca inca nu primise nici un leu pentru nici o luna ...era in asteptare...dar nici cei 8 milioane nu-i primise)
...mmmmmm....o sa ma mai interesez......nu-mi place....
pustai
Ada_S spune:
Monik76 nu am cuvinte
imi pare foarte rau.
BillyBilly si eu am patit exact ca si tine in luna octombrie numai ca la mine nu a mai fost nevoie de chiuretaj si iata ca acum sunt insarcinata din nou, e drept cu mici probleme dar sunt optimista.
Felicitari noilor burtici
, va doresc sarcina usoara.
Ada
6+ mamica de baietel
(25.06.2006)
ponei spune:
Buna fetele,
Sunt si eu o proaspata viitoare mamica de luna august.
Sunt in saptamana 4 si ca si Maryb nu se vede bebelu la ecograf si am facut testul de sange si a rezultat ca sunt insarcinata.
Maryb te rog spune-mi cat ai tu, ca la mine valoarea este mai mica de 115 si sunt putin ingrijorata.
Marti mai fac un test de sange sa vedem daca a crescut
BillyBilly spune:
Wow Ada! SUPER!
Daca ai sti cat am cautat pe net sa mai gasesc si eu o graviduta cu sarcina atat de repede dupa avort, ca mine!
Pana sa ajung la doctor, imi faceam probleme ca ma ia la bastoane, ca n-am putut astepta macar o luna, pana la primul ciclu!
Dar doctorul era asa relaxat si parca se astepta, incat am plecat chiar felicitandu-ma!![]()
Catalina
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
maryb spune:
buna ponei si bine ai venit. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos tun.
mie mi-a iesit valoarea de 260.82 miercuri.
am vorbit cu dr. la telefon si mi-a spus ca este sarcina dar ca este foarte mica. la ecograf mi-a spus ca vede ceva ceva, dar ca sa fie sigura mi-a facut testul de sange. 
fetelor, mie astazi mi-a fost rau cam toata ziua si acum m-a luat mai tare. in 2 minute plec acasica....abia astept sa ajung.
cu datele pentru listuta mai astept pana joia viitoare cand ma duc din nou la dr.

pentru toate fetele.
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
BillyBilly spune:
maryb la eco se vede bb-ul sau sacul, dupa ce valoarea bhcg-ului depaseste 1000-1500 mIU.
Uite aici mai multe ecografii corelate cu valori ale bhcg:
http://baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html
Si eu tot atat aveam saptamana trecuta: 266.42
Catalina
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
syyylviuta spune:
Ce fac fetele???
Felicitari noilor gravidutze, sarcina usoara si fara probleme!
Noi suntem bine, culmea ca ma simteam bine de vreo 2 saptamani, si am zis ca am scapat mai devreme, dar uite ca de vreo 3 zile, iar m-a apucat raul. Cred ca sunt perioade si perioade, am fost si mai obosita si probabil de aia.
Am fost si la echo miercuri, bebe are 5.5cm, si era un agitat, dadea din picioruse, chiar mi-a placut! Parca incep sa-l constientizez mai mult...
Week-endul asta vreau sa dorm cat mai mult, ca sa mai recuperez.
Sa stiti ca va citesc pe fuga de la servici, dar nu pot sta f mult pe internet. Chiar daca nu scriu asa des, tot sunt alaturi de voi!
12+
madina71 spune:
Pe mine ma cam doare stomacul, m-a durut azi toata ziua, sunt si balonata....si nu am mancat nimic care sa-mi faca rau....
Ma duc sa-i fac baita baietelului!
Mai intru...Va pup!!!!
8 sapt. si
Adrian (20.01.2007)