Nesimtirea la volan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Dar celor care parcheaza pe troutoar cu toate ca te sensul invers sunt locuri de parcare,ce ziceti?

La noi in zona(Militari/Apusului) recent sau facut locuri de parcare,dar domnii soferi,nu parcheaza si ei in spic,pentru a lasa loc si altora,parcheaza de-a lungul.Vis-s-vis, sunt locuri de parcare libere,dar masinile se parcheaza in plin troutoar,din bordura in bordura,iar eu trebuie sa cobor carutul in strada,sa primesc claxoane de la soferii care tocmai trec nervosi de semafor si vin in viteza,iar apoi dupa ce ocolesc prima masina urc din nou pe troutoar,si dupa 5 metri,scena se repeta.

As vrea sa vad acelora cum li se mai ia apararea.

mamica de zanamica(putin peste un an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Pai daca nu si-ar scoate toata lumea masina din dotare pentru orice fleac,ar circula si transportul in comun in mod civilizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by loryi1974

Pai daca nu si-ar scoate toata lumea masina din dotare pentru orice fleac,ar circula si transportul in comun in mod civilizat.

Nu circul cu transportul in comun pentru ca si ala e insuficient pentru cita populatie il inghesuie.
Si chiar n-am chef sa imi fac loc in metrou in fiecare dimineatza impingind si dind din coate prin tot puhooiul de lume. Mi se pare dezumanizant.
Sa nu mai amintesc de personaje care put de trebe sa cobori la prima, de neni care iti pun admirativ mina pe fund si alte bucurii matinale.

Prefer mashina macar dpd vedere al spatiului personal.
Si, da, parchez pe trotuar daca ma invort juma de ora pe loc si descopar ca n-am unde. Si n-as avea nimic impotriva sa las mashina in parcarea cu plata, daca ar exista vreuna in zona.
Iar acasa am loc de parcare PLATIT si-l gasesc ocupat. Asa ca parchez linga locul MEU, pe trotuar, ca n-am unde altundeva.

Si umblu suficient de mult si cu caruciorul, am fost si in postura in care sa ocolesc mashinile parcate. Da' inteleg ca n-au cum sa si le puna pe balcon. Si ca asta e situatia.
Inainte sa dai cu piatra ar trebui sa oferi o solutie.... Si, da, daca exista posibilitatea sa parchezi regulamentar si nu o faci ca nu vrei, atunci sa iei amenda. Nu sa iei amenda ca n-ai incotro!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

io zic sa se voteze legea aia cum era pe timpu' lu' raposatu - o zi circula masinile care au numaru' cu A, o zi alea cu B... in felu asta se potolesc si soferii sa nu mai circule cu masinile pe strazi :D

p.s: la mine in sectorul 3 se construiesc parcari. 3 cred.
una e chiar in spatele blocului meu. prilej de zgomot, praf, muncitori samd. e bine ca e parcare da' parca vad lumea ca o sa se planga si sa injure ca e fum in spatele blocului de la parcarea etajata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

sincer nu mi se pare ceva neobisnuit.

de cativa ani in cartierul nostru e asa ceva.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by fortelady

io zic sa se voteze legea aia cum era pe timpu' lu' raposatu - o zi circula masinile care au numaru' cu A, o zi alea cu B... in felu asta se potolesc si soferii sa nu mai circule cu masinile pe strazi :D

p.s: la mine in sectorul 3 se construiesc parcari. 3 cred.
una e chiar in spatele blocului meu. prilej de zgomot, praf, muncitori samd. e bine ca e parcare da' parca vad lumea ca o sa se planga si sa injure ca e fum in spatele blocului de la parcarea etajata :)

--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."

Ehehehe, eu de mult m-am gandit la asta, dar ce te face sa crezi ca nu si-ar lua romanii cate 2 masini, sa plateasca spaga la Politie pentru numerele de inmatriculare ca sa obtina unul cu sotz si unul fara sotz? Si sa te tii etunci nene, ha, ha, ha, mor de ras numai imaginandu-mi!!!!!!

Pe mine ma oftica serile ca asta de azi cand ploua cu galeata, mori de frig, iesi de la metrou unde te-au facut aia sardea si dup'aia stai la trecerea de pietoni ca moaca si cersesti sa te lase nenii din masina sa treci, te mai si claxoneaza daca ai tupeu sa indraznesti sa treci.... Of, of, of.... asta e. Totusi eu cred ca in curand nu se va mai putea circula in minunata noastra capitala.

Va pup pe toti.

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu cred ca una din solutii ar fi aplicarea unei taxe mari pentru cei ce doresc sa foloseasca masina in oras. In Bucuresti si orasele mari, cu probleme de trafic. Nu stiu de ce nu s-a aplicat pana acum. Stiu ca in anumite orase (Timisoara parca exista, daca n-o mai fi existand si astazi, dar ceva stabilit local).

A doua solutie ar fi sa se amenajeze locuri de parcare. In afara de parcarea supra-etajata de la Unirii, nu stiu daca au mai demarat ceva. Toate locurile de parcare din Bucuresti sa fie cu plata.

Al treilea lucru de facut este transportul public. Cata vreme stii la ce ora soseste in statie tramvaiul sau autobuzul si acestea sunt corelate cu traficul - nu te impingi in ele ca n-ai loc, ar putea fi o solutie pentru soferi.

Pana una-alta, la noi cred ca e foarte ieftin sa ai masina. Parcarea nu costa mai nimic, alte taxe...nicidecum...

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

am scris mai sus, noua ne face primaria in sect 3 :D

sunt taxe pt masini, adina iulia- o parte sunt "ascunse" in costurile combustibililor, altele sunt la vedere - rovinieta samd.
da' te ce faci cu toate "oalele" care circula si polueaza? eu ma uit pe strazi - sunt multe masini vechi si foarte vechi... astea au crescut artificial numarul de masini de pe strazi.
oricum, daca e sa se plateasca taxe in plus ca sa ma merg cu masina, le platesc - asa cum zicea si elise, e vorba de confortul si de spatiul meu personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

de acord ca nu sunt locuri de parcare. dar a spune ca parchezi pe tot trotuarul pt ca nu ai unde altundeva e egal cu a spune ca fumezi la locul de joaca al copilului pt ca nu ai unde...

ok, te sui cu masina pe trotuar ca deh, nu sunt locuri. dar o faci astfel incat pe acel trotuar sa mai poata circula si un amarat de pieton. care, pana la urma, poti fi chiar tu.

cu putin bun simt se pot rezolva multe. parerea mea..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Fortelady, pai rovigneta nu este pentru circulatia in afara orasului?
Eu ma gandeam la o rovigneta speciala de Bucuresti, sau macar pentru zona centrala sau foarte aglomerata din Bucuresti.

Cu parcatul pe trotuar o s-o rezolve imediat: la ce borduri planteaza acum, iti trebuie tractor sa le urci.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput