* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

irinuka mie mi-a iesit 91 inainte de glucoza si 121 dupa glucoza .. cica e bine!

apropo .. imi mai fac o eco pe 21 dec (ar fi trebuit la 39 de sapt) insa dr nu e in oras si trebuie s-o fac la 18 sapt. pe trimitere a scris macrosomie .. dupa ce am plecat am vazut .. bebe era in parametri normali .. ce sa fie??

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

inainte de glucoza am avut 60 iar dupa, 132. m-am interesat acum si de prima valoare. zuza, uitasem sa intreb de la prima convorbire...
deci maine, la 10, la diabetolog.

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

fetelor, dar care e motivul pt care faceti testul cu glucoza? eu am avut glicemia 92 si dr gineco a zis ca e cam mare dar i-am zis ca am hapait ceva biscuiti cu o seara inainte. Si atat!

31+
AMR 8

grati, eu o fac pt ca sunt grasa si pt ca mama are diabet. m-a considerat gineco in categoria cu risc.

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Mai postez si eu mesajul o data sa nu va suparati

Neata zuzici ca de obicei am lipsit de la condica, ca deh cand sunt acasa zici ca zboara timpul si mereu e ceva de facut sau de dormit, ca am o lipsa de somn de nu v a povestesc

numeioana, puisor, la multi ani cu intarziere, imi cer scuze, emiliapop, la multi ani, fetelor sa fiti sanatoase, sa aveti nasteri usoare, sa fie bebeii sanatosi si cuminti ah si cate sarbatorite de decembrie

Gina frumos nume ati ales

Gugu, felicitari pentru 36 de saptamani si poate il convingi pana la urma pe sot sa miontati patutul. CU pompa eu zic sa ai rabdare poate vei avea un bebe sugativ si nu vei avea nevoie de pompa

Laura, numi spune numa nesimtiti si golani si de toate eu una ma-m saturat de toti tampitii cu care te intalnesti, eu cel putin in aglomeratie nu stiu cum sa ma mai fersc sa nu primesc vreun cot in burta

Carmen, stai linistita nu-l mai stresa pe bebe, si cu ajutorul lui DD va fi bine vei vedea
Fetele cu fumatul aruncati pechetele si nu mai fumati e mai bine si pentru voi si pentru bebei

andreea, felicitari pt prenatal, cred ca e super bine acasica

miri sa o tii asa cu glicemia pana la capat si lasa ca scapi de nici nu zici ca a fost

Tina sa-ti traiasca e un scump Andrei si sigur si fratiorul va fi la fel de scumpic

alina iti tinem pumnii si fii tare gainusa

Doamne halal sistem sanitar, pe zi ce trece ma ingrozesc mai mult si ajung sa cred ca daca nu ai bani sau relatii te duci de rapa in spital fara sa se uite nimeni la tine fara comentarii si ma rog sa fie bine copilasul ramas fara mama saracu si cu problemeNatalia sanatate multa

creato unde ai pus pozele eu am ramas in urma cu cititul si nu le mai vad si toata lumea le lauda vreau si eu

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Am mai postat o data mesajul ca nici creata nici emilia nu-l vazusera, se mai intampla, oricum intre timp creata a mai postat o data pozele, super burtic si sexy mama , si Emilia inca o data la multi ani.

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

louiza, da' tu cand intri in prenatal, mamicule? :-)

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ana-maria,

e important ca sotul tau sa vorbeasca si cu altii despre problema asta, ca sa nu devina o problema de cuplu. (adica sa iei tu o pozitie prea categorica si sa dauneze)
dincolo de faptul ca asteptati un copil si asta inseamna si pentru voi un efort financiar, explica-i ca cheltuielile cu copilul vor ramane la un nivel ridicat de acum inainte..
Iar parintii lui s-ar putea 'obisnui' cu ajutorul de la el si sa insiste si cu multe alte ocazii, ca doar daca se poate... macar daca nu se poate abtine de data asta sa nu le dea cat au cerut, sa le dea mai putin si sa le spuna ca a facut un maaaare efort pentru asta si ca e ultima oara, de acum va avea un copil care va avea nevoie de multe.
iar relatia cu parintii lui nu-ti fie teama sa o strici, ca o relatie buna cu ei nu aduce prea multe avantaje, dimpotriva, le da curaj...

fata si curaj!!

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Luiza foarte bine faci ca dormi si te odihnesti! Si io as dormi toata ziua...nu ma mai satur!
Creatza foarte frumoase pozele! Esti super faina si ai cu ce te mandri Cate saptamani de sarcina ai, ca burtica e discreta

35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

creata acum vad si eu ca ai mania argintului si eu sunt la fel numa ca de cand sunt gravida am scos toata bratarile ca nu le-am suportat cred ca nu-i place bubulinei, sper sa pot sa le port din nou apoi

Cu kilogramele sunt mandra si ma uimesc singura, sper sa ramana asa pana la capat ca eu oricum am surplus de la dumnezeu si tendinte de ingrasare, dar acum am doar 6kg in plus ceea ce e super ca si asa am hernie de disc si e cu risc burtica greoaie dar sper sa nu am probleme pana la capat

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

Mergi la inceput

irina eu vin cat oi rezista apoi daca nu mai pot stau acasa.

Of fetelor deja am obodit pentru toata saptamana, nu vin vineri si luni iar marti ma asteapta o gramada de chestii, nici nu am terminat si nu am stat deloc azi, ce or face astea cateva luni fara ine nu stiu, si asa o sa tin legatura cu iei pe internet si declaratiile tot eu le fac si le aduce sotu gata facute

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Asa, asa, scuze ca nu l-am vazut. de aprecieri!

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Am mai postat o data mesajul ca nici creata nici emilia nu-l vazusera, se mai intampla, oricum intre timp creata a mai postat o data pozele, super burtic si sexy mama , si Emilia inca o data la multi ani.

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

Mergi la inceput