* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *
Raspunsuri - Pagina 16
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Fetelor, dar numai gagici sexoase la Odiseea noastra, sa moara cine-o vrea de ciuda, nah!
Eu am facut un dushulets acuma si mi-am aranjat budunica si vreau sa merg sa ma fac pe picioare si nu vreau, ca de cand sunt gravi ma doare mai tare decat inainte cand ma fac cu epilatorul. Ma bucur numai ca nu mai imi creste la fel de mult ca inainte.
Si acum incep si eu ca babele: de cateva ore ma doare rau spatele jos, in dreptul noadei si nu gasesc nici o "iexplicatie"! Dar ma doare rau...Ma duc sa ma fac frumoasa.
Pupici,
Angelique36+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste![]()
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
Eu sunt cu durerile astea de 2 zile

Chiar sunt curioasa maine daca s-a imuiat colul

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 4 saptamani!
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
sunt racita cobza. cum e temperatura 37? inainte de sarcina aveam 36.6. azi mi-am luat temperatura si aveam 37. am luat un paracetamol, m-am infofolit bine, am papat multe mandarine, am baut multe ceaiuri fierbinti. mi-a facut viitoarea nasica masaj la cap. ce temperatura e periculoasa in sarcina? nu stiu ce sa mai fac...
Anca D.32+
Luca Alexandru
AMR 8 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
"temperatura 37,37,1 cu 2 e normala in sarcina si arata ca esti insarcinata " asta a fost raspunsul doctorei cand am sunat-o si eu la prima sarcina panicata ca am febra.
emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
cynthia_ spune:
La club 10 trebui sa iei 10 de trefla, iar la levate su NU iei maini succes.
quote:
Originally posted by honey79
Vreau sa stiu...cine-i vinovat de pomenirea rentzului/wistului pe forum???
Ca de vreo ora nu mi-am miscat fundul de pe scaun... tot jucand si pierzand acolo.
Cine-i vinovat de-asa ceva...apai sa-mi zica ce trebe sa faci la Club 10...sa pierzi maini sau sa iei??? Si mai era...levate...acolo tb sa pierzi maini...right?
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey29+
Andrew John
Vali
35+
Octi
alina023 spune:
Buna dimineata zuzici!!! Poftiti ca o cana de cafea si lasati grijile si problemele pentru alta zi. 

Azi este suficienta vremea de afara (pentru fetele din Bucuresti mai ales). Ploua de ieri si e asa mohorat....
Cat despre cine sparge gheata la nasteri...eu va cedez locul, n-am nici o problema
. Si atat timp cat bebeloii vostri sunt gata sa va vada si sunt pregatiti pentru lumea de afara...chiar nu m-ar deranja deloc sa nu fiu eu prima. Si incep sa cred ca nu voi fi. Nu mai am absolut nici un simptom. Nici macar contractiile nocturne nu mai sunt asa dese. Azi noapte am avut doar una. A mai ramas greata aceea dar mult mai usoara decat zilele trecute. In rest...nimic nimic. Merg maine iar la eco si apoi la doctora mea si vin cu rezultatul final: e cutit programat sau naturala cand o sa vrea Ana si Doamne Doamne. Abia astept sa vad.
Angi si Gatta, si eu am ajuns la aceiasi concluzie ca si Laura D. Cel mai bine e sa lasi nebunii in pace. Si eu am avut multe incidente in trafic la viata mea cu urmariri, coborari de la volan, aproproape bataie, smuls de retrovizoare (un dobitoc a facut asta dupa care in momentul in care am coborat din masina urland la el, s-a baricadat in Matizul lui...va dati seama ce figura de sexy mama aveam eu
) si multe multe altele. Dar de cand sunt iar insarcinata ma multumesc cu injuraturi sau prefer sa nu mai conduc (eu care eram soferita iadului
). E mai bine asa pentru noi si pentru bebei.
Miri iubita, sa ne dai si noua de veste cum te mai simti. Durerile aste ale tale care nu cedeaza...ma cam pun pe ganduri.
Anca D, 37 nu se considera a fi febra. Daca treci de 37.7 poti sa iti faci griji si sa consulti medicul. Evident ca o poti face si inainte daca tu nu simti ok. Mai bine sa ai un sfat care iti prisoseste decat sa constati ca ai fi avut nevoie de unul si nu l-ai cerut.
Angi, mi-am salvat si eu cartea ta si am citit cate putin din ea. Referitor la hranitul bebelului, mi se pare de bun simt ce scrie acolo autorul si sunt 100% de acord cu el. Cand ii este foame lui bebe trebuie alaptat! Cum spunea si Miri, la inceput au ei un program mai haotic (oare noi cum ne-am comporta daca peste noapte ne-am trezi intr-o cu totul alta lume decat cea cu care suntem obisnuiti?) dar destul de repede isi fac singurei program. Luca a mancat in primele 2-3 saptamani din 2 in 2 sau cel mai rar din 3 in 3 ore. In prima luna a luat 2 kg in greutate. Va dati seama ca eram zombilica. Dar lui i-a fost f bine si asta e cel mai important. Eu am uitat noptile nedormite sau momentele in care il alaptam si plageam de durere. Sunt doar niste fragmente traite parca de altcineva.
Asa ca...mama natura si bebeii stiu cel mai bine ce trebuie facut. Instinctele noastre ne vor ajuta sa gasim calea cea mai buna pentru bebe. O sa vedeti ca veti sti ce sa faceti si cum sa faceti sa fie bine.
Azi mergem sa luam pozele de la Dani
. Nu aveam dubii ca nu ar iesi bine, dar cand a mai spus si Creata ca au iesit foooarte frumoase...abia astept sa le vad...
Alina
38+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR maxim 2 saptamani!!!!

zeririlouiza spune:
Neata zuzici, si sa incepem
Gina mai lasa treaba ca n-o fi foc acum de curatenie, si cred ca trebuie sa ascult si eu sfaturile care le dau ![]()
Angelique, super sexy mama
si sa crape catele de invidie ca tare nonconformiste suntem
of sa ne fie rusine ca suntem mame denaturate si obscene
ah si felicitari pentru 37 de saptamani
miri stai cumintica si parerea mea este sa o lasi in colo de scoala si sa stai acasica sa se linisteasca si sasha ca mai are de stat in burtic
Andrei, lasa ca sotul tau isi va dea seama singur de parintii lui si nu are rost sda-ti creezi tu probleme incasnicie pentru asta si acum dupa ce va veni bebe sigur ii va da deoparte si-si va vedea mai mult de familie si de copil decat de ieie
Anca Diana felicitari pentru bebica, si stai linistita ca am inteles ca eco de trim 3 dureaza oricum mai putin ca nu se mai face morfologie e mai mult de depistat malformatii ca cica sa-r vedea bebica mai bine
Louiza
33s + Yasmin 
mai avem putin
AMR 07 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
NataliaS spune:
'Neata zuzici!
Angi - super sexy mama! Si felicitari pentru 37 saptamani implinite!
Fetelor - sunteti nebune rau la volan...va faceti de cap cu nebunii??? Eu era sa mi-o iau pe coaja de la un zanatec, pieton fiind...daca ma iau in gura cu prostii...
Azi merg cu Ana la petrecerea de Sf. Nicolae de la tati de la servici..impropriu spus, ca e la un restaurant si nu mai poate de nerabdare...si-a invatat poezii sa-i spuna la mos, e tare scumpa, toata un entuziasm. Pe mine ma enerveaza ca nu am ce sa imbrac si mai ales sa incalt...ca nu mai imi e bun nimik, dar nici chef de cumparat tolobeturi pentru inca 2 saptamani nu am...
Ghinda mica doarme in burtica , iar seara o apuca un show de nu mai stiu cum sa stau; mi se misca burtoiul in valuri![]()
Alina - abia astept sa-ti vad pozicile.
Eu astept sa vina tanti care sta cu Ana, mananc ceva, beau o
si apoi GOANA DUPA CADOURI!!! Ma obsedeaza gandul ca raman cu casa nearanjata, cadouri nepregatite...si ma supara ca n-am de unde sa cumpar bradut. Voua vi se pare prea devreme sa ma apuc sa ornez prin casa?
Natalia 
Stefania 37+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
[red]AMR MAXIM 3 SAPTAMANI [red]
Ellenuta spune:
neata zuzici,
mi-am savurat cafeluta citind ce ati scris pana acum! eu am avut o dimineata agitata .. adik .. m-am trezit devreme si cu chef de curatenie. am inceput cu hartiile aruncate prin sufragerie .. din intamplare, a trebuit sa scot dosarul cu acte si chitante de pe la banci .. sa intepenesc cand am vazut ca, la ultima rata la banca, in loc de 585 euro, pe chitanta statea scris 485 euro! si eu stiam sigura ca i-am dat casierei 585 euro .. sa intepenesc, nu alta! .. sotul m-a bodoganit ca semnez ca primarul si uite asa la ora 9 fix eram la banca pregatita sa fac scandal! dar, nu a fost nevoie, 100 de euro ma astepta in plic, casiera a fost ff draguta si uite asa am scapat de emotii ...
azi stau acasa caci trebuie sa vina aia cu mobila, ieri ne-au tras teapa .. sotul meu isi luase liber 2 zile special ptr a-i supraveghea pe astia .. acum m-a lasat pe mine in charge pana revine el .. ar fi trebuit sa ajunga la 9 oamenii cu mobila si uite ca nici acu nu au venit!!
deci .. maine e ultima zi de scarbici .. trebuie sa-mi rezolv cu actele, adeverintele, concediul etc etc .. telefonul mi l-au suspendat deja .. ce magari .. 
35+
EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
angi .. ce sexy mamma esti!! super tare!! cat despre nebunii din trafic .. si eu sunt patita .. ma enervez usor si de cateva ori imi era teama ca mi-o iau .. in 2003, tot asa m-a sicanat unu, un tigan .. si pana la urma, am intrat in el .. a fost show pe la politie .. dar n-am vrut sa ma pun rau cu tiganii, sunt asa de rai unii ..
cat despre bebe si recunoscutul vocii, e foarte tare .. ieri am fost la dr si i-a ascultat inimioara .. la un moment dat mi-a spus dr sa vorbesc .. si cum am inceput sa vorbesc, plusul lui bebe s-a accelerat!!
ginette .. scuzele se accepta ..
.. eh, si eu mai incurc persoanele .. no problem
puisorul .. doua saptamani am tarat piciorul dupa mine, nu mai puteam de durere, ma ridica sotul din pat! m-am dat cu voltaren dar e frectie la piciorul de lemn ... mi-am pus sticle cu apa firebinte pe locul dureros .. nimik .. trebuie sa treaca de la sine, nu ai ce face, din pacate .. trebuie sa se obisnuiasca corpul cu noua greutate, sa se adapteze ..
va pupik !
35+
EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
imi cer scuze dar nu mai stiu cine intreba de ce gatim dulce .. noi asteptam vineri niste prieteni de la constanta si trebuie sa fac pregatiri ..
o sa fac salata vinete, salata beof, pulpe superioare pui la cuptor cu cartofi copti, snitzele ..felu' 1 nu fac ..
dulce voi pregati TIRAMISU .. yummyyy .. si tort diplomat, care este o minune, eu il fac cu multe multe fructe si fara blat .. pun cateva piscotele asa prin el ..
deci, maine dupa amiaza voi fi cu capu in bucatarie .. o sa ma ajute si soacra ca sa terminam mai repede si sa trag si o curatenie, eu aici unde stam noi si soacra in apartamentul celalalt, unde ii vom caza pe prietenii nostri .. asta daca vine mobila azi .. Doamne ajuta!!
35+
EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
ginnette spune:
Neata fetelor,
Tocmai am aterizat la munca (azi e ultima zi); am fost sa-mi fac analizele , ca maine ma duc la ginec.
Si, azi diminieata m-am trezit cu glezna dreapta putin umflata; acum, nu pot sa-mi dau seama daca este de la sarcina (dar de ce numai dreapta?!) sau beleaua mea (riscul de tromboza) isi face simtita prezenta, acum, pe final.
Si vestea si mai naspa, ginec. meu nu este in tara intre 23.12 si 28.12; sa vezi distractia naibii, dak m-apuca nasterea intre Craciun si Anul Nou 
Cred ca incep sa am un atac de panica.
Vreau sa spun (fetelor care au avut pb in trafic) ca le inteleg perfect; sunt multi imbecili in trafic, si nu ma refer doar la barbati - soferi; de-aia eu am intre scunele din fata o bata de basball!
Roxana
35+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 5 SAPTAMANI!

,