* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *
Raspunsuri - Pagina 10
LaLa_20 spune:
am mai pus si 2 poze cu camera lu'bibi!!!
Cea mai optimista gravidutza!
Laura
31s+
Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
gattasalvaje spune:
Angi , faza identica in trafic mi s-a intamplat si mie cu un pusti idiot cu un audi A6 care se simtea un mare "as" si croseta pe benzi taind fatza tuturor . Bineanteles ca s-a bagat si in fatza mea si l-am evitat la milimetru punand o frana serioasa . Nu i-am aratat semnul cu pricina , insa l-am claxonat la greu ...tipul s-a enervat ca am avut "tupeul" sa-l claxonez , drept pentru care s-a postat in fatza mea si a oprit bolidul , s-a dat jos si mi-a deschis portiera si era cat pe ce sa-mi dea una , insa cred ca mi-a vazut burta si s-a abtinut , in schimb a inceput sa ma injure si sa ma intrebe daca stiu cat costa masina lui si daca as fi avut bani sa-i platesc daca l-as fi lovit...Norocul meu este ca un nene dintr-o alta masina a vazut toata scena si s-a oprit si el , s-a dat jos si l-a luat pe tzasti-bashti de guler si l-a bagat fortzat in A6 si i-a dat si una dupa ceafa , sa se-nvete minte sa opreasca in mijlocul drumului si sa faca pe macho cu femei nevinovate...
35+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Angi , faza identica in trafic mi s-a intamplat si mie cu un pusti idiot cu un audi A6 care se simtea un mare "as" si croseta pe benzi taind fatza tuturor . Bineanteles ca s-a bagat si in fatza mea si l-am evitat la milimetru punand o frana serioasa . Nu i-am aratat semnul cu pricina , insa l-am claxonat la greu ...tipul s-a enervat ca am avut "tupeul" sa-l claxonez , drept pentru care s-a postat in fatza mea si a oprit bolidul , s-a dat jos si mi-a deschis portiera si era cat pe ce sa-mi dea una , insa cred ca mi-a vazut burta si s-a abtinut , in schimb a inceput sa ma injure si sa ma intrebe daca stiu cat costa masina lui si daca as fi avut bani sa-i platesc daca l-as fi lovit...Norocul meu este ca un nene dintr-o alta masina a vazut toata scena si s-a oprit si el , s-a dat jos si l-a luat pe tzasti-bashti de guler si l-a bagat fortzat in A6 si i-a dat si una dupa ceafa , sa se-nvete minte sa opreasca in mijlocul drumului si sa faca pe macho cu femei nevinovate...35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Nu-mi vine sa cred. Deci tot el cu gura mare ca daca ii loveai masina... de parca ar fi fost vina ta daca i-o loveai! Vai ce nu ii suport pe astia, au impresia ca numai fiindca au masini super ultra bengoase toti tb sa faca sluj si sa se dea din calea lor. Uite tocmai de aia mi.am blocat eu usile, mi-a fost teama sanu faca acelasi lucru ca putzoiul tau!
Pupici,

Angelique
36+
bb Viktornoi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
jelimoni spune:
lala cred ca eu am zis de burtik cretei ca e mik,dar n-am zis-o ca si critica!!sper ca n-am fost inteleasa gresit....am fost doar mirata de cat de diferite pot fi sarcinile..nu cred ca e nici o probl dac burta e mai mica ma gandesc ca depinde de organismul fiecareia,sinceer cred ca eu am mai mult lichid de am asa burta mare.oricum eu m-am umflat toata!!nu numai la burta..nu stiu..ca si cu sanii...de ex. daca ai sani mari nu inseamna ca o sa ai si lapte..si invers..deci...MARIMEA NU CONTEAZA!!..in cazurile astea..
m-am uitat la poze ai o burtik ff frumoasa!!sexy graviduta!!
Moni
32+, 
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 8 SAPTAMANI!!!!!
creata2008 spune:
Da, Mariuca e in grafic, bebelul tau e mai mare!
Teoretic, exista o corelare intre marimea burticii si marimea copilului, dar nu obligatoriu. Nu ne incadram noi la grasunei, dar suntem in parametri.
Sa cresteti mari si sanatosi!
quote:
Originally posted by jelimoni
creatobebe tau e in grafic asa-i?n-are nici o legatura marimea burtii cu marimea lui bebe...poti avea burta mare si sa nu fie bebe asa dezvoltat nu??esti o norocoasa..sigur scapi de multe neplaceri cu asa burtica!!sa-ti mai faci timp de niste sedinte foto pana nasti ca ar fi pacat sa nu te pozezi cat mai mult!!
honey79 spune:
Vreau sa stiu...cine-i vinovat de pomenirea rentzului/wistului pe forum???
Ca de vreo ora nu mi-am miscat fundul de pe scaun... tot jucand si pierzand acolo.
Cine-i vinovat de-asa ceva...apai sa-mi zica ce trebe sa faci la Club 10...sa pierzi maini sau sa iei??? Si mai era...levate...acolo tb sa pierzi maini...right?
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
29+
Andrew John
Vali
creata2008 spune:
Sa te linistesc... limite normale nu exista. Doar niste medii, niste valori, niste aberanti de parametri. Cum noi suntem diferiti cand suntem mari, asa si ei sunt diferiti inca din burta. Ce este foarte important este sa nu existe o stagnare in evolutia de la o echografie la alta. Sa ia in greutate, sa isi dezvolte toate organele, oasele si sa aiba functiile locomotorii, respiratorii etc. dezvoltate.
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Offf... Unde gasesc si eu un tabel, ceva, cu indici d'astia si limitele lor normale pentru fiecare saptamana?33+ - bananutsa sau capsunica?!
creata2008 spune:
In burti sa ne batem sau in sosete sa ne lovim?? Ia sa vada si ochiul meu pozele tale. Revin cu comentarii.
de complimente!
quote:
Originally posted by LaLa_20
fetele citeam din urma si am azut k cineva a zis...k burtik cretei este mik(apropo su per si pozele si modelul creatzo)...am mai adaugat si eu cateva poze la albumul burtik....toata lumea imi zice...vai esti gravida?cat ai 4 sau 5 luni?si eu am aproape 7...
Laura31s+
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
creata2008 spune:
Madalina, am castigat!! Am burta mai mica decat a ta! Eu ieri am inceput saptamana 34!!!!!!!! 
PS: dar frumoase pozele. Imi place atitudinea din cea in lenjeria intima pe negru, printre ultimele poze postate.
quote:
fetele citeam din urma si am azut k cineva a zis...k burtik cretei este mik(apropo su per si pozele si modelul creatzo)...am mai adaugat si eu cateva poze la albumul burtik....toata lumea imi zice...vai esti gravida?cat ai 4 sau 5 luni?si eu am aproape 7...
Laura31s+
Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
creata2008 spune:
Apropos de camera... ajung azi acasa, urc repede in camera Mariucai, sa vad ce a facut al meu sot cu vopsitul. Deh, e bine sa fii casatorita cu un creativ!! In loc sa vopseasca un perete si un sfert, el a vopsit un perete jumate', dar jumatatea gresita. Adica in loc sa dea in dreapta usii de la toaleta, el a dat in stanga. ![]()
Sper ca in uikend sa termin si eu cu mobila si cu aranjatul in camera, sa pun si eu poze.
Am vazut ca si tu ai ales patut cu baldachin. Intrebasem azi de ce ati preferat asa. Adica are o logica, sau asa v-a placut voua? Ca am vazut ca mai multe fete au ales cu baldachin. Mie imi place tare-tare, sa se bucure in ea si sa creasca mare!
quote:
am mai pus si 2 poze cu camera lu'bibi!!!