UN VIS UCIS IN MATERNITATE
Raspunsuri - Pagina 25
denizel spune:
Lili, pur si simplu nu am cuvinte...:-(((((((
Dar de ce scrii doar initiala dr. respectiv? :-)
alinato spune:
martta sa ne tii in continuare la curent cu mersul operatiei.
Dumnezeu sa ii ajute pe medici, in seara asta, sa ia hotarari bune!
Sunt sigura ca mamica lui, va fi alaturi de Ionut, de acolo, din ceruri, si impreuna cu bunul Dumnezeu il vor inconjura cu toata dragostea lor si il vor ajuta sa treaca peste operatie cu bine
Asa trebuie sa fie!
Lili mi se pare incredibila povestea ta! Imi pare rau ca ai fost nevoita sa treci prin asa ceva. Unii medici chiar au impresia ca sunt dumnezei si pot decide cine traieste si cine moare!?!
Alina si Rares puiutz micutz
alice2004 spune:
Lili, imi pare nespus de rau pentru cele petrecute !! Am inteles insa ca acum ai doua fetite - sa iti traiasca amindoua si sa fie sanatoase !!
Cit despre Giulesti, daca as putea sa o conving pe cumnata mea sa isi scrie si ea experienta, ar mai fi o bila neagra de numarat !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
DOR spune:
...Of, Lili,
Am ochii in lacrimi...biata ta fetita, i s-a refuzat orice sansa la viatza! Dumnezeu sigur a facut-o un ingeras!
anca_vlad spune:
cred ca Giulestiul e in top bile negre si e bine de ocolit!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
mariamunteanu spune:
Lili, ai doua fetite ? Deci, dupa atata chin, ai reusit sa ai 2 copii. Mare tarie si curag ai avut ! Sa-ti traiasca si sa fiti fericite !!
Maria
miflore spune:
Tin pumnii stransi pentru micutul care se pregateste de operatie! Sper din tot sufletul sa fie bine!
Lili, nu-mi vine sa cred...asta este crima.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
anasia spune:
D-zeu sa-l ajute pe Ionut!suntem alaturi de micut!si de dr care o sa-l opereze!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
ANDREEA GEORGIANA spune:
Nu,nu Giulestiul este in fruntea clasamentului negru.Din cauza unor "medici" ca Ranga,Miloiu,Nicolau si inca cativa,putini,ar fi nedrept sa-i improsti cu noroi pe cei care-si merita cu prisosinta calitatea de MEDIC:MOISA,ION IONUT,PANA,TOMA,SCHEINER etc.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.