UN VIS UCIS IN MATERNITATE
Raspunsuri - Pagina 24
Priscilla spune:
Doamne-Doamne sa fie alaturi de micut,iar medicilor sa la lumineze calea in aceasta operatie pe ca o v-or face in aceasta seara.
Ma rog pentru reusita operatiei,si insanatosirea micutului Ionut
mamica de zanamica(putin peste un an)
Androix spune:
quote:
Originally posted by martta
prioritatea tatalui era sa faca publica situatia atunci.In momentul acesta, dr. Toma isi ridica probleme in legatura cu modul in care va trai...Asadar, situatia lui este stabila, desi riscuri exista in continuare.
Despre desemnarea medicului de garda din Giulesti, in noaptea in care ea a sangerat masiv, pt a CONDUCE ancheta...NO COMMENT!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
Ba da io comentez: e ilegal. Cum adica sa-ti investighezi singur activitatea???
Andreea mama de Filip si Georgia
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by Androixquote:
Originally posted by martta
prioritatea tatalui era sa faca publica situatia atunci.In momentul acesta, dr. Toma isi ridica probleme in legatura cu modul in care va trai...Asadar, situatia lui este stabila, desi riscuri exista in continuare.
Despre desemnarea medicului de garda din Giulesti, in noaptea in care ea a sangerat masiv, pt a CONDUCE ancheta...NO COMMENT!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
Ba da io comentez: e ilegal. Cum adica sa-ti investighezi singur activitatea???
Eu credeam ca am inteles gresit, dar vad ca nu este asa !! Si daca nu este ilegal, ca banuiesc ca nu s-ar fi dat o decizie de o asemenea natura fara sa se fi consultat in prealabil cu cineva de la juridic, atunci e IMORAL !! Cel putin asa mi se pare mie !
Ma rog si eu pentru reusita operatiei micului Ionut !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
lili spune:
Dumnezeu sa-l ocroteasca pe micut si sa o odihneasca pe Natalia...
Cand am citit povestea Nataliei am retrait fiecare clipa din povestea mea.. doar ca am avut zile si nu am patit ca ea...
Cred ca Natalia avea o boala trombotica ( eu am deficienta de factor V leyden) Trebuia sa faca Clexane intreaga sarcina si azi ar fi fost ( cred ca era sarcina la termen) o mamica fericita...
E ciudat cum medicii nu se mai pun la curent cu medicina actuala nu cu cea de acum 100 ani.Dupa mai multe sarcini pierdute nu si-a pus nici un medic problema ca poate are o asemnea boala...Am patit la fel.... am pierdut o sarcina la Giulesti ( fetita avea 23 saptamani, 550 g, nastere normala,a respirat si plins singurica, m-au adormit si au aruncat-o la cos ca pe un gunaoi caci dr.R. a decis sa fie un avorton.... unul care respira singur... si a remarcat sarcastic" ce te miorlai.. vrei sa ai un handicapat acasa.. las ca esti tanara faci altul....asta a doua zi cand a venit sa ia spaga...).
Sau la a treia sarcina ... un celebru medic din Pantelimon... ( care da verdicte de amenintare de avort si cercaj la toate pacientele... dupa care nu raspunde la telefon...)ma trimite acasa chiar daca am insistat 3 zile in spital ca simt ca am hidroree-semn de nastere iminenta- si ca vreau sa ma vada pe masa... am insisitat sa ma vada pe masa... ma trimite acasa....imi face externare....si noaptea mi se rup membranele si am o hemoragie colosala .. nasc cu un medic de garda....care alerteaza spitalul vazand ca curge sange peste tot...
Atunci puteam murii... si povestea ar fi semanat cu a Nataliei...
Am avut noroc ca am intalnit un medic bun( e rigid, nu vorbeste mult, nu e amabil in exces.. si NU ASTEAPTA SPAGA)care este preocupat de updatatea cunostiintelor, cauta metode noi,studiaza fiecare pacient.... si descopera cauza... deficienta de factor V in forma homozigota......puteam murii oricand in timpul sarciniloer anterioare .....trebuia sa fac doar niste injectii zilnic....
Nu sunt medic... dar cred ca diagnosticul acesta este...
Medicul e vinovat... trebuia sa faca analize detaliate in cazul Nataliei ....ar fi descoperit ca are asa ceva ...
In cazul ei cred ca s-a format un cheag de sange care a ajuns in plamani sau creier.... dupa nastere trebuiau luate urgent masuri
( CLEXANE injectabil sau intravenos....)...
Medicii dsiasistentele sunt in Giulesti asa cum sunt....
Nu pot uita ca copilasul meu, in anul 200 a fost aruncat la cos.. pentru ca era "avorton"chiar daca respira singura....
Din pacate acest fel de oameni ( MEDICI doar cu numele , pentru spagi) exista.... si continuua sa profeseze... Insa sunt conviinsa ca constiinta lor va fi mereru incarcata de aceste crime... da... poate aceasta dr nu avea o vina directa....nu a facut o anumita manevragresita.. si a gresit ca a fost un medic incompetent prin ignoranta de care a dat dovada....Sa nu faci transfuzie unui om cu henoglobina 5... e o crima....sa nu faci nimic...
sa o lasi sa moara este tot un act criminal....In Giulesti se fac modificari in fisele medicale de observatie, se arunca copilasi nascuti la 25 saptamani la gunoi, nu li se da nici o sansa ( ca deh... in manualele pe care medici au invatat..scria ca limita de declarare a unui cpoil nascut este 26 saptamani...) Sunt medici depasiti ... cu mentalitati invechite....prinsi in rutina...
Rusine sa le fie!!!!Rusine!!!!
ralcat spune:
Lili, cred ca ti s-a rupt inima. Era o luptatoare puiutza ta daca la 23 saptamani a respirat si plans, si un om i-a taiat orice sansa. Imi pare tare rau pentru ce a trebuit sa treci, si-ti admir stapanirea de sine, eu nu stiu cum m-as fi manifestat.
Copiii merita tot efortul nostru
Sonia, Crisa
Alex, Andrei
Priscilla spune:
Adica copilul respira,iar ei l-eu aruncat la cos?????????????????????Viu???????????E strigator la cer.Si tu ce ai facut?,ca eu cred ca facem un scandal monstru.
Scuza-ma ca sunt asa revoltata dar mi se pare incredibil ce spui tu.Nu intelege ca nu cred povestea ta ,insa asemenea medici,sunt de fapt criminali cu diploma.
mamica de zanamica(putin peste un an)
alice2004 spune:
Doamne, Lili ... nici nu mai am cuvinte !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
anca_vlad spune:
este strigator la cer ce povestesti, cum poti sa mai ai incredere in asemenea oameni???????? cum pot fi ei numiti oameni?
ma gandesc ca daca fiecare mamica de pe acest forum ar povesti experienta ei despre nastere relatarile din presa sunt "copii mici"!
si mai spunem ca presa denatureaza?!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Tonnia spune:
E foarte trist ce se intampla. Si revoltator! Dumnezeu s-o odihneasca!
Eu nu m-am izbit personal de deficientele sistemului sanitar pentru simplul fapt ca sunt inconjurata de medici, suplimentar poate am avut si noroc, asa ca am avut acces la medici foarte buni,seriosi, dar sa stiti ca si medicii sunt ingijorati de ce se intampla in sistem, cei buni se dezic de astfel de cazuri, care-i medic bun recunoaste ca totul se duce de rapa, nu tinde sa acopere un sistem putrezit, nu incearca sa-si apere fara discerenamant colegii. Sunt multi foarte buni, dar tot multi sunt si ceilalti, parca se divid astia din urma.
Eu am ce am cu cei care mai sunt si badarani, care sterg cu pacientii si apartinatorii pe jos. Eu pe astia i-as exclude din profesie indiferent cat de buni ar fi profesional! Ei ne inraiesc,nu e in firea omului sa fie razbunator, sa-si caute public dreptate atunci cand e incercat, mai ales cand raul e facut deja, dar ajung la limita suportabilitatii tocmai din cauza atitudinii inumane la care au fost expusi. Ei au declansat vanatoarea asta de vrajitoare, pacat de cei buni care sunt atinsi si ei poate! Dar ceva trebuie sa se zguduie in sistem! Iar medicii trebuie sa se plaseze de o parte sau de alta a baricadei, numai cu sprijinul lor se poate schimba ceva.
Dilema mea: oare ce ii costa sa aiba macar o vorba buna?
lili spune:
Din pacate despre faptul ca dr din giulesti a declarat-o avorton am aflat tarziu.....de la o asistenta... am aflat ca desi asistenta a "botezat-o" adica a zis o rugaciune si a stropit-o cu apa si a vrut sa o duca la sectia de imaturi la etajul 2, dr.R. a dat dispozitie sa nu o duca ca n-are sanse...Eu am aflat prea tarziu pentru a face ceva... mult prea tarziu ....Chiar daca nu avea sanse,as fi preferat sa fiu alaturi de ea, sa fi incercat sa o tina in viata.....cel mai mult imi frange inima atunci cand ma gandesc ca au dus-o ca pe un gunoi... Dr R. s-a crezut Dumnezeu....
Am mers inaninte... am adoptat o minune de fetita si dupa un timp Dumnezeu mi-a trimis un medic onorabil care a descoperit cauza si astfel am nascut un bobocel de fetita...
Am avut noroc ca nu am patit nimic la celelalte sarcini puteam sa am soarta Nataliei....