UN VIS UCIS IN MATERNITATE
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_sp_Claudia/Roxana_sp_Claudia.jpg)
Roxana Claudia spune:
M-am abtinut sa scriu pana acum la acest topi desi l-am urmarit neincetat. Ruxandraru...vreau sa vorbesc despre experienta mea cu aceasta dr, si nu cred ca ai dreptul sa generalizezi!!
Dr Cezara Bucur este medicul meu si am nascut perfect primul copil cu dansa. Am fost f multumita de ea si inainte de acest eveniment, ca dr curant...Iar acum sunt din nou insarcinata, tot dansa imi urmareste sarcina si tot cu dansa voi naste. Nici nu concep altfel!
Si stiu multe alte mamicute in situatia mea.
Despre ce s-a intamplat: cred tot ce a relatat indureratul tatic. Cred ca si Cezara a avut vina ei. Nu-i caut scuze. E groaznic. Insa de aici si pana la a pune la zid un om care profeseaza extraordinar...e mult. Da, o fi gresit, insa si medicii sunt oameni si nu Dumnezei! Suntem sortiti greselii.
Acum astept sa cada cu pietre !
Roxana 29 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adrianaa/Adrianaa.jpg)
Adrianaa spune:
Greseala care se plateste cu doua vieti nevinovate. Una a mamei, iar alta a unui copil , cu o sanatate la care exista multe semne de intrebare pentru viitorul lui.
Roxana-Claudia, chiar n-am inteles provocarea.
Cel mai important ramane acum sa ne gandim la micutul Ionut care, asa cum a spus Martta, va fi operat maine. Sa-i trimitem toate gandurile de bine puiutului, din sufletele noastre de mame si sa-i dorim mult noroc.
istorioare cu talc (pentru copii)
![](nani.gif)
www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_sp_Claudia/Roxana_sp_Claudia.jpg)
Roxana Claudia spune:
Adrianaa - nu am intentionat sa provoc pe nimeni! Doar ca, in mare majoritate, cele care au scris la acest topic o invinovatesc doar pe Cezara si ma astept la multe remarci doar pt ca eu sustin ca e un medic bun. Ori eu cred ca este in cea mai mare parte vina medicilor de garda, care trebuiau sa depisteze din timp situatia grava si periculoasa in care se afla mamica. Eu nu cunosc niciun medic care sa stea zi si noapte la capataiul unui singur pacient. Valabil si-n cazul Cezarei!
Roxana 29 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
![](images/user_woman.png)
mihavasilev spune:
Buna seara! Am citit tot ce este legat de acest subiect. Am nascut acum 8 ani si cateva luni o fetita. Este mare, sanatoasa si frumoasa. Si, ca si alte doamne de pe acest forum, am nascut cu Dr. Cezara Bucur. Nici eu nu ii iau apararea, insa s-a purtat exemplar atunci. Acum vreau sa mai am un copil si bineinteles ca tot cu dr Bucur vreau sa nasc. Ceea ce i s-a intamplat Nataliei m-a cutremurat, insa nu cred ca e doar vina dr Bucur. In primul rand, medicul de garda, pentru ca avem pretentia ca suntem intr-un stat civilizat, car mai e si in UE, trebuie sa aiba grija de orice pacient soseste noaptea la un spital. Pe el il consider principalul vinovat in toata povestea asta. Ce sa spun? Ce se intampla in tara asta e strigator la cer. Insa se pare ca nu ne aude nimeni. Sa fiti sanatoase si sa aveti copiii sanatosi. Asta e foarte important intr-o tara ca asta. Dumnezeu sa o ierte pe Natalia si sa ii ocroteasca pe sotul ei si pe bebelus.
Natasa spune:
Eu am nascut prin cezariana si nu mi-au fost facute injectiile de care aflu aici pe site pentru prima oara. Nu mi-a fost luata tensiunea niciodata in 9 luni si nu am facut alte analize decit cele de care am citit eu pe diverse site-uri si pe care mi le-am autorecomandat (doctorul spunind ceva de genul "rau n-au de ce sa va faca"). Inainte sa nasc nu mi-a fost facuta nici o ecografie, copilul nu a fost monitorizat...Din ce in ce mai tare imi dau seama ca am un copil sanatos si am trecut bine prin 9 luni de sarcina si printr-o nastere, datorita sansei si lui Dumnezeu pentru ca medicilor nu le datorez decit foarte putin.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Sigur,Roxana,vina apartine intregii echipe din garda.Cu 2 saptamani inainte de a naste eu,Cezara suferise o interventie chirurgicala la genunchi(ruptura de menisc).Cum ar fi fost sa nasc in noaptea in care ea se afla la reanimare?Oricum,dupa o saptamana de la operatie a venit la Giulesti sa ma vada,intrucat aveam niste contractii.A venit sprijinindu-se in baston sa verifice in ce stare sunt si,daca tot s-a deplasat a consultat si alte 6-7 paciente cu FIV.Era sambata,o zi in care le promisese copiilor sai ca se vor uita impreuna la desene animate...Dupa inca o saptamana,deloc refacuta,m-a asistat pe mine(si nu doar pe mine!),stand in picioare ore in sir.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Mey, si eu am nascut la Giulesti cu dr super-bun, de care au fost multumite 90% dintre paciente, dar ce folos? La mine mai ca a dat-o in bara. Ba mai si voia sa ma lase cu medicul de garda, ca deh i se termina programul la 7 si eu nu nasteam odata. Noroc, ca am fost fata de treaba si mi-am facut datoria la timp
Asa ca stiu cat de urat in situatie de criza poate reactiona un dr renume bun pe forumuri de gravide/mamici. Parerea mea e ca in aceste momente se vede caracterul omului, nu la cele n cazuri care au mers bine.
Iar comentariile ulterioare ale dr in cazul de fata au fost socante.
Dumnezeu s-o ierte pe biata femeie care a murit, dar si pe dr care se comporta astfel. Si sa aiba in paza bebeul ramas fara mama!
PS: dar de ce povestea a iesit la iveala abia acum, daca s-a intamplat pe 11 oct?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ralucova spune:
E adevarat ca si dr sunt oameni, deci pot sa greseasca, dar in toate cazurile,cei care au gresit trebuie sa "raspunda" pentru ce au facut,tocmai pentru a nu "repeta" greseala.
Roxana Claudia spune:
Andreea Georgiana - eu eram gravi in perioada respectiva, cu operatia la genunchi a dr...si tot a venit sa ma vada cand am avut o sangerare datorata unui polip pe col. Imi pare rau de ceea ce s-a intamplat mamicii si ma cutremur gandindu-ma la incercarea grea prin care trece familia...dar Cezara mi-a adus copilul pe lume absolut cu cel mai mare profesionalism. Si tot asa se ingrijeste de mine si acum. Asta e sentimentul meu.
Mihavasilev - sunt in asentimentul tau
Roxana 29 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
ruxandraru spune:
sint convinsa ca cezara bucur a adus pe lume copii sanatosi, Doamne ajuta ca a facut o. insa iata ca acum nu a facut o. si in profesia asta, o eroare inseamna un copil orfan si cu probleme de sanatate. am scris ca n as naste cu ea nici picata cu ceara. ok, lucrrile ar putea merge normal. vizite, spagi, politeturi, nastere, alte spagi, zimbete si stringeri de mina. dar daca se intimpla, Doamne payeste, ceva rau si doamna doctor are program de desene cu copiii ei? multumesc, ma abtin. si inainte de a o ridica in slavi, ginditi va o clipa ce a fost in sufletul Nataliei noaptea aceea, cu hemorgaie, cu sarcina in sapte luni, cu telefonul mobil care suna in zadar, cite spaime, cita durere, disperare o fi simtit... pentru ea si pentru copil... nu mi se pare de iertat nepasarea doctoritei. in special pentru ca sint convinsa ca propriii ei copii dormeau intr un pat cumparat din banii altor mamici si poate si ai Nataliei. daca poate cineva sa spuna ca cezara bucur nu ia spaga, am cum sa mi sustin afirmatiile. si de acord, spagile sint firesti cind doctorii au salarii de tot rahatul, insa ele implica o intelegere de ambele parti. pacientii dau bani, dar doctorii nu ar trebui sa se prefaca ca nu stiu sistemul in care functionam si in care banii la negru iti dau niste drepturi. cum ar fi acela, aberant, nu?- ca daca ai o hemoragie puternica in 7 luni de sarcina sa iti doresti sa ti se raspunda la un telefon de care depinde viata copilului nenascut sau a ta. in cazul asta, poate ca daca cezara bucur se deranja sa isi disturbe programul linistit de familie o noapte, un copil ar fi stiut cum e sa te alinte mama, sa te stringa in brate, sa sugi lapte de la tita, sa dormi pe burta mamei tale, sa i scrii poezii de 8 martie, sa i spui mama, s o pui sa ti pupe buba cind te julesti la genunchi. asa, daca da Domnul si va fi bine, va sti doar ca femeia aceea din poza e mama lui. ce o mai fi si asta, mama... si nu mi se pare corect. sigur, e greu sa fii medic. dar tii in mina vieti de om si stii de la bun inceput ca e greu. daca cezara bucur se facea dactilografa, de exemplu, probabil era mai simplu sa aiba nopti linistite. ma intreb cum va putea dormi de acum incolo. si nu i urez somn usor. iertare pentru vehementa, dar vin din familie de doctori si trezitul noaptea si fugitul la clinica sint cumva in firesc.