LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
kikineata mersi de strigare, chiar sunt "tupalata" ca nu imi sta parul, maine ma duc la coafor la tuns

am citit, dar si eu cu curu'n sus. sa va zic de ce. al meu sot e oltean. n-am avut niciodata problema cu asta pana acum. eu ii zic lui dani" hai sa strangem jucariile". el: "hai ca chitim jucariile". eu: hai sa ne clatim pe cap". el: "hai sa ne limpezim" si mii si mii de astfel de exemple. eu incerc sa scot cat pot de mult din limbaj expresiile "moldovenesti", el de ce nu incearca???? adica e ca si cum am vorbi cu copilul in 2 limbi.....am senzatia ca nu mai pricepe nimic. sunt eu nebuna???? ce naiba e atat de greu sa vb corect romaneste? nu ca n-ar stii dar e mai comod asa si oricat incerc sa ii explic ca acest copil nu va trai in oltenia, nu va merge la gradi unde copiii sa vb cu fusei si ma dusei parca vb la pereti. chiar se enerveaza ca de ce nu il las sa vb cum vrea el. moooooor! sfaturi?

ruxandra nu m-am stresat ff tare de la pete, dar am crezut ca se lovise. oricum, multumesc lui DD nu au mai aparut.
dia, a deju, chris dani papa sfaramat cu furculita, dar nu f incantat. asa ca ii mai bag cate o firmitura de paine in gurita (care ii place tare) si astfel mesteca toata mancarica cu spor. incercati!
Ingrid! Sa cresti mare, frumoasa si mai ales sanatoasa! erika felicitari pt primul an din "slujba" de mama! ai, aprdon, ati facut o treaba minunata! sa va aduca numai si numai bucurii!
Di de Iuly!!

ma doare fff tare capul ca m-am enervat cu oltenismele lui toata seara! ma duc sa mai citesc una alta si apoi la somn!
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Multumesc pentru aprecierile la adresa Adei, a mea si a casutei mele.

Dandusa, draperiile nu sunt de la Ikea, sunt de la un magazin gen Ikea din Austria.

Am reusit sa citesc din urma, dar stau destul de prost cu timpul, Ada nu ma mai lasa la calculator, iar daca sunt e si ea calare pe mine.

Am vazut pozele de la toate petrecerile, foarte frumoase toate, de fapt toti copilasii sunt frumosi, mai ales cand noi, parintii, ii infrumusetam.
Imi cer scuze ca nu nominalizez, sunt ceva zile de cand nu am scris si nu vreau sa ratez pe nimeni.

Nu am pierdut nici povestea nasterii lui d si a Bubamarei, mamici
Promit ca de maine ma mobilizez si voi fi mai activa.
Erika[/b], multumesc pentru semnificatia numelui, chiar asteptam, deoarece numele de Ada nu e prea des intalnit.
Va pup, noapte buna, pe maine...

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

sa vad ce-mi aduc aminte...
aaa,apropo...,am vazut e-acilea multe fete care-si amintesc o groaza de chestii de mult uitate de mois...,spre rusinea mea...,ma uimeste Roxanica,ca-si aminteste de planul meu,respectiv ce ma roade pe mine acu...,ma uimeste alta fata ce-si amintese ceva de la odisee...,bai nene...,io-s lovita rau de simptomul "mamicii uituce"...,sint doar eu?!?
tre' sa-mi pun creierasul la munca ,ca nu se mai poate...,uit si ce fac cu o zi in urma...,tot timpul uit sa-mi platesc facturile...,aproape tot timpul imi uit portofelul acasa...,uit sa sun/anunt/urez...,nu stiu ce am...,m-am dus...rauuuu

Ingrid
LA MULTI ANIIII!!!
Sa crest mare,sanatoasa si voioasa
Erika,sa-ti traiasca minunea de fetita
Felicitari pentru primul anisor

Mamaana,
fetele tale sint perfecteeee,eu ti-as propune sa le faci un portofoliu si sa cauti o agentie in domeniu,sint minunate...,ochisoriii,obrajorii ,guritele...,perisorul...,mooor de ele...,le-as minca...sau macar as musca putin din ele...
Anateo,
m-am hotarit...,mergem la Poiana Marului...,ma uitam la pozele voatre si ma imaginam pe "noi"...,mi-au placut fff tare,sinteti o familie reusita...,super peisaje...,fff frumos...
Leyla,
am salivat la bunatati...,am admirat papion ,mami si tati ff frumosi...,puiutul minunat...,felicitari...,petrecere reusita ce sa mai vorbim...
Dia,
am vazut si eu o vacuta roz,sora Lanucai...,a studiat-o putin...si apoi a aruncat-o...,dar am vazut altele dragute ,albinuta si greieras...,cu antene...,ff frumoase...,la fel de putin i-au placut...,lanuca-i speciala domle'...
vroiam sa-ti propun sa-i tii palma ta drept paravan cind o limpezesti...,exact cum fac tantili coafeze cind ne spala la scafa...,imagineaza-ti...,ii prinzi timplele ei cu degetul mare al tau si degetul aratator tot al tau si ridici putin mina...,astfel ca apa sa nu mai curga siroaie pe fata...,citviva stropi o-r mai scapa...,dar nu ff mult...,sau ii poti lua un suport special...,dar daca seamana cu fiica mea...,care nu sta cu nici o agrafa,bentita,codita....,ai gindeste-te...
Roxanica,
sint plina de planuri...,inca nu stim sigur ce vom face...,iubita mea vine luni,pe 10...,abia astept...,eu n-o sa pot sa merg la aeroport,pentru ca fix in ziua aia am examenul la curs...,dar voi fugi spre casa...Eu sint in febra examenului...,miine il am pe cel scris...,iar luni pe cel practic...,nu am emotii deloc...,deocamdata...,dar si cind m-o apuca...,sa te tii tremurat...,vrem si noi s ane relaxam undeva la munte...,ca doi porumbei cu porumbita mica cu tot

avem un set de jucarele de nisip...,pe care le-am dus la baie...si am inceput sa ne jucam cu lopetica,formele de nisip,galetusa,a fost super frumos...,umplea forma cu apa...,apoi o varsa in galetusa...,lua lopetica si scotea apa din galetusa...,cum pleca de linga apa,opream robinetul...,se intorcea din drum sa-i dea drumul ...,se indeparta...,eu iar il opream...,ea,iar se intorcea si-l deschidea...,studiam miscarile feselor...,bucutzele astea mici...,gurita deschisa...,minutele intinse precis spre locul cu pricina...,era fff concentrata...,facea totul fara sa spuna o vorba...,de obicei ma cearta...,de data asta m-a iertat...,abia am scos-o dupa vreo 30 de min de balacit...,imi venea s-o maninc ...si-am mincat binenteles...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Seara buna!
INGRID sa cresti mare si sanatoasa!
ANATEO frumoase poze!
MAMAANA ce familie frumoasa sunteti!
LEYLA nu te supara ,dar tare ma bucur ca sunt fulguleti slabuti ca si noi (la contrl.de 11 luni aveam 9.100)sa speram ca pana la un anisor sa facem macar 9.400
DIA 1609 tinem pumnii pt.maine la vaccin sa fie bine
DANDUSA succes la examene!

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

DEJULE...de asta mi-era frica :)))...ce fac de-mi zgarie la usa o pisica intr-o zi si Julia mi-o goneste ...:))))))))...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dandusa pe cuvant ca mi-ai facut pofta de niste pulpite rozalii!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dandusa..nu esti singura...si eu is foarte uituca...inca! Succes la examen, si ca sa vezi ce uituca sunt... cine-i iubita ta?
Chris ...noi papam bucatele doar cu mana...cum vede ceva mai marisor in lingura baga mana si nu mai vrea sa-i dau eu...deci ajunge la el in gurita cam jumatate. In schimb fructele blenduite nu le mai vrea delooooc. Azi i-am blenduit o banana, un iaurt si un biscuite....4 lingurite a papat...si-si facea o greatza...
Si Dani rade de se sparge cand il vede pe tac'su tinandu-se cu o mana de nas si cu cealalta-l tine de craci in sus sa-l streg...
ca si la Donia..cateodata rade in hohote numai daca ma uit chioras la el...deja ne citesc din priviri banditii!!

Asiza si Donia bine ca n-au nimic serios copiii. stiti aci la tv este un anunt din partea ministerului sanatatii impotriva antibioticelor. Ca nu trebe folosite pt raceli, tuse si alte congestiuni. Ca vor deveni neefective...si nici un pediatru nu-ti da reteta pt antibiotic decat daca ai o infectie mai dubioasa..asa ca...traiasca paracetamolul infantil

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Laura13
am citit, dar si eu cu curu'n sus. sa va zic de ce. al meu sot e oltean. n-am avut niciodata problema cu asta pana acum. eu ii zic lui dani" hai sa strangem jucariile". el: "hai ca chitim jucariile". eu: hai sa ne clatim pe cap". el: "hai sa ne limpezim" si mii si mii de astfel de exemple. eu incerc sa scot cat pot de mult din limbaj expresiile "moldovenesti", el de ce nu incearca???? adica e ca si cum am vorbi cu copilul in 2 limbi.....am senzatia ca nu mai pricepe nimic. sunt eu nebuna???? ce naiba e atat de greu sa vb corect romaneste? nu ca n-ar stii dar e mai comod asa si oricat incerc sa ii explic ca acest copil nu va trai in oltenia, nu va merge la gradi unde copiii sa vb cu fusei si ma dusei parca vb la pereti. chiar se enerveaza ca de ce nu il las sa vb cum vrea el. moooooor! sfaturi?

Hi hi...si eu am patit...al meu vorbeste o spaniola pocita...de pe coclauri spaniolesti..si-i mai dau peste nas...i-am promis ca o sa vorbesc cu copilul numai in romaneste si el n-o sa priceapa nimic. Tu trimite pruncu la mine...si scoatem oltenismele din el...bagam spaniola la greu

Vazut poze de bebinuta, ce frumoasa-i Ada...si grasunica. Casa moderna...adevarat ati grait. coincidenta: fata de masa! am luat si noi si pahare cu Mickey...de la Lidl, bebinuta?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si eu am vazut pozele , e grasuna si scumpa foc ada si mama e frumoasa tare

despre bucati sau mancat pasat cu furculita, am intrebat medicul pt ca am aceeasi problema si mi.a spus ca nu e invatat cu textura, de asta ii vine sa vomite cand simte altceva decat mancare neblenduita, gatul nu e obisnuit cu bucatele, si trebuie dat mereu in fiecare zi cateva bucatele sa se obisnuiasca altfel va fi din ce in ce mai greu, mi.a spus sa.i dau banana, cartof fiert, orice moale, seara sa ciuguleasca, sau inainte de piureul normal

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura nu te stresa. sunt copii ai caror parinti vb cu ei in limbi diferite. altii vb cu ei in limbi diferite si intre ei o a 3a. si altii 3+ inca una=limba care se vb in tara cu pticina. si toti acesti copii vor vorbi toate limbile in cauza. deci ies mai destepti cum ar veni . pe bune acum, regionalismele nu mi se par o problema. dimpotriva, dani va avea un vocabular mai ,,extins. atat timp cat limba pe care o vorbiti e corecta din punct de vedere gramatical...nu vad unde e problema.

david se ascunde la el in pat. eu ii zic: hai, piteste-te! si el se piteste. alex ii zice: hai, ascunde-te! si el se ascunde deci stie un cuvant in plus. destept copil, nu?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput