LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 12
doradora spune:
ma dau batuta temporar in lupta cu mancarea sfaramata cu furculita. nu o vrea. dupa 5 inghitituri nu mai mesteca si nu mai inghite. pot sa i le pasez si sa i le raspasez, incalzite si re-re-re-incalzite. asa a fost ziua de azi. un cosmar, pt amandoua. am gresit, si imi pare rau. nu mai fac.
cand am vazut ca nu vrea nici pasata, am lasat-o, i-am oferit un biscuite. dintr-o data, i-a revenit ca prin minune pofta. si de mestecat, si de inghitit. asa ca am incercat cu soldatei. si, surpriza, a mancat o felie intreaga de paine. adica am reusit sa ii stric frumusete de masa de pranz, care altfel, pasata de la inceput, mergea ca pe roate. ea ce vina are in toata povestea asta?
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
asiza spune:
Ingrid!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Am fost la control la orl azi. Otita s-a dus, urechea se reface...pentru muci doar ser fiziologic incalzit..el zice ca evolutia e buna...Trebuia sa megem si la spital la control, dar am ajuns prea tarziu si doctorita era la un simpozion. Asa ca maine mergem iar.
Danutz, duuuuu-teeeeee, nu mai sta...oriunde, dar du-te...mai ales ca stai in Bucuresti, no offence, bucurestencelor, dar orasul ala e groaznic!
Donia, ...vroiam sa-ti zic ceva,da' sa mor daca-mi amintesc...
Va salut!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by chris80
ma dau batuta temporar in lupta cu mancarea sfaramata cu furculita. nu o vrea. dupa 5 inghitituri nu mai mesteca si nu mai inghite. pot sa i le pasez si sa i le raspasez, incalzite si re-re-re-incalzite. asa a fost ziua de azi. un cosmar, pt amandoua. am gresit, si imi pare rau. nu mai fac.
cand am vazut ca nu vrea nici pasata, am lasat-o, i-am oferit un biscuite. dintr-o data, i-a revenit ca prin minune pofta. si de mestecat, si de inghitit. asa ca am incercat cu soldatei. si, surpriza, a mancat o felie intreaga de paine. adica am reusit sa ii stric frumusete de masa de pranz, care altfel, pasata de la inceput, mergea ca pe roate. ea ce vina are in toata povestea asta?
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
chris, nu stiu dc te incalzeste cu ceva, dar exact asa e si la noi... nu se poate... nu inca... o fi si ea pregatita pt mancare sfaramata cu furculita la un moment dat, nu? eu nu mai insist... ii dau macare blenduita si uneiori ii mai sfaram cu furculita un sfert de morcov... sa fie acolo.. dar putin.. si merge... daca ii sfaram mai mult, nu mai vrea decat cateva guri, si s-a dus naibii masa...
Dia1609 spune:
dandusa, am cumparat-o azi pe 'baltata' din serie cu 'lanuca'.... sunt curioasa dc o sa-i placa la fel de mult ca si lanuca
Donia spune:
Pai v-am spus eu? Ne-am intors de la doctor... ser fiziologic in nas si atat, e o raceala. Ne luam de mana cu Denis, chiar la voi ma gandeam, asiza, inainte sa plec la doctor.
Zic.. da de tuse nu ne trebuie nimic? Zice nu, pana in 2 ani nu se da nimic, s-a dovedit ca mai mult ii agita decat ii ajuta. Oricum nu ceream din convingere, mai mult am intrebat de curiozitate.
Bine ca nu e laringita, ca tusea de dimineata suna cam latrator. Mai vedem, sper sa nu va scriu din urgente la noapte.
Mai, dar atata rade copilul mau ca ma innebuneste. Cand ma uit in directia lui ma rasplateste cu un zambet sau daca sunt norocoasa, chiar cu un hohot de ras. La toate intersectiile ma striga "A!" si radea la mine, ba stramba nasucul, ba se uita apoi rusinat pe geam... sa-mi iau zborul de fericire, nu alta.
mamaana si layla, frumoase petreceri au avut fulguletii vostri, sa va traiasca!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
...asta cu sperieturile sa i-o spuneti si lu' soacra-mea...ea mi-o sperie cu ..pisica..vine pisica ....ce vina are o pisica in chestia asta...in fine...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
bree... o fi stiind soacra-ta ce-o sti, nu zic nu, da' sa ma anunte si pe mine :))) ca io nu zic nu :))) si jur ca o sa fiu cuminte si nu sperii nici fir de par de julie :))) si unde mai pui ca vine pisica...da' vine si motanu'...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by chris80
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
chris, nu stiu dc te incalzeste cu ceva, dar exact asa e si la noi... nu se poate... nu inca... o fi si ea pregatita pt mancare sfaramata cu furculita la un moment dat, nu? eu nu mai insist... ii dau macare blenduita si uneiori ii mai sfaram cu furculita un sfert de morcov... sa fie acolo.. dar putin.. si merge... daca ii sfaram mai mult, nu mai vrea decat cateva guri, si s-a dus naibii masa...
Dia de Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
exact la fel :) si eu zic ca poate nu sunt inca pregatiti... adica asa, o inghititura, just for fun, merge, dar o masa intreaga de chestii sfaramate doar cu furculita..no way. asa ca, la fel ca dia, ii mai sfaram in terciul pasat cate un sf/juma' de morcov, sau o bucatica de cartof, sau galbenusul de ou, sau ficatul... cu astea nu am avut probleme, le accepta asa daca restul e blenduit... mai mananca banana nepasata, dar asta stiu ca la tine, chris, nu e o optiune... eu ii mai dau cate o felie de paine in mana, in timpul mesei de pranz, si parca as zice ca merge mai cu spor masa... adica doua-trei lingurite, mai musca din paine si mesteca putin la ea, iar 2-3 lingurite, si tot asa pana terminam papa... de ceva timp incoace, biscutii sunt doar de aruncat pe jos, asta dupa ce inainte ii farmiteaza bine cu deshtele... ii place lui chestia asta, ce sa-i fac...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
doradora spune:
ultima descoperire: o schimbam de scutecul plin de kaki, si fiinca era f parfumat si aromat, am exclamat pfuiiii. acum ma imita, zice pfu, si rade de lesina, nu alta.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Ktrinel
...asta cu sperieturile sa i-o spuneti si lu' soacra-mea...ea mi-o sperie cu ..pisica..vine pisica ....ce vina are o pisica in chestia asta...in fine...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
bree... o fi stiind soacra-ta ce-o sti, nu zic nu, da' sa ma anunte si pe mine :))) ca io nu zic nu :))) si jur ca o sa fiu cuminte si nu sperii nici fir de par de julie :))) si unde mai pui ca vine pisica...da' vine si motanu'...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
desiree spune:
la noi daca nu e ceva ce poate fi papat din mana...e tot blenduit...i-am dat si altfel da zice [pas dupa prima lingurita..daca bag aceeasi papa la blender imediat..papa bun!
i-am dat suc proaspat de ananas in aceasta seara, stiti cat este de bun si acrisor?yamm, yamm!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!