ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-25
Raspunsuri - Pagina 22

ginamaria spune:
AERLILIANsincer nu am crezut ca putem avea atata putere...dar Dumnezeu e mare si ne ajuta sa trecem peste toate, si ne ajuta sa ne bucuram de viata asa cum e ea........cu rele si cu bune.....si cum se zice in tot raul si un bine...........Te pup cu drag si promit ca nu o sa iti mai dau nici un motiv sa te intristezi vreodata...........ba dimpotriva voi fi aici ca sa aduc optimism si veselie.........asta mi-am propus eu pe 2008sper sa ma si tina.....

ancaoradea spune:
Aerlilian draguto, m-ai inteles gresit, ne-ai innebunit nu in sensul rau, ci in cel bun, in ideea ca toate stam cu sufletul la gura si ne rugam pt tine. Eu chiar am mari sperante ca vei aparea cu o veste buna, cat de curand. Nu ai primit gandurile mele pozitive?
Gina Asa te vreau, asta e atitudinea care te caracterizeaza, parca mi-ai luat vorbele din gura
Hera Nu ai de ce sa-ti faci griji sau ganduri negre, ai vazut ca dupa diphe multe fete raman imediat, deci ce a fost greu a cam trecut, linistete-te, bucura-te de Sarbatori si o sa vina si bucuria pe care o astepti.pupic
Va pup si pe celelalte, ca ma da sotul afara de ca pc si nu apuc sa va pup in parte, asa capt toate

aerlilian spune:
Ancutza ,ma gandeam eu ca nu ai de ce sa fi rea cu mine,dar imi faceam probleme ca oi fi devenit stresanta si paranoica.Ce sa-i faci,dezavantajul dialogului virtual.Daca ti-as fi auzit inflexiunile vocii s-au ti-as fi vazut ochisorii,cu siguranta nu interpretam gresit.
Boo ,tinem pumnii stransi si ne rugam pentru tine!!!

ancaoradea spune:
Aerlilian Departe de mine sa fiu rea, de altfel nici nu ma caracterizeaza...Nu esti deloc paranoica, cum poti sa spui asta? Te inteleg perfect prin ce treci si stiu cate sperante ti-ai facut, eu in 3 zile de intraziere am trecut prin toata gama de sentimente, iar acum retraiesc o parte alaturi de tine, pt ca de cand mi-ai povestit de foliculasi, am avut asa, un sentiment ca va fi bine pt tine cat de curand. Asa ca sunt cu ochii pe tine draguto si astept maine vestea cea buna. Pupic si duminica placuta!

ancaoradea spune:
Si, scuza-ma de exprimare, nu a fost cea mai fercicita, dar asa e cand apuci sa scrii de la lucru, pe fuga. O floricica sa ma ierti.

Boo spune:
gata am scapat de pasul 1 !!!! A fost super bine daca pot sa spun asa. Am ajuns pe la 9 acolo si la 10 jumate eram pe masa de tortura. Am fost a doua care a intrat. Si in jumatate de ora am scapat. Trezirea din anestezie a fost ok, nu am avut stari de greata de care mi-era super fica, ca eu fac urat la anestezie. Ma durea un pic burta dar acum e mai bine. Iar cei de la clinica au fost foarte draguti, veneau din 2 in 2 minute pe rand sa ma intrebe cum ma simt.
Dar cel mai rau e cam mi-e o foooooooooooooame de mor !!! Si mi-au zis ca de abia dupa 5 am voie sa mananc si sa beau. Si eu am mancat ultima oara ieri la pranz. Asa ca daca ma culc acum ca sa treaca mai repede vremea cred ca o sa visez numai copanele
Cam asta !! Multumesc pentru gandurile bune si va pup pe toooate !
PS. ati vazut ce frumos ninge ??? ca in povesti .. 1 ianuarie 2008

Boo spune:
Am incercat sa fac un subiect nou. Ioana ai vazut ca te-am ascultat .. incercati sa intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113004
1 ianuarie 2008