ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-25
Raspunsuri - Pagina 21

lucialu spune:
Alexa eu am sangerat de la operatie pana acum fo 2-3 zile.Dar o fost tot mai putin cu fiecare zi trecuta.Ma gandesc ca stii tu sigur ca a fost CM si se poate intampla si asa ca se mai deregleaza la unele.Parca ai spus ca doctorul a curatat tot ce a putut.Fa Dipherelynul si nu te juca.Ce urca in sus acum la CM se poate lipi foarte usor de ranile cauterizate,mediul in burtica e umed.Oricum nu isi fac efectele alea naspa asa de repede injectiile. Plus ca poate tu o sa scapi mai usor,cel putin asa ma rog.Nu vreau sa fiu panicoasa dar daca ti-a dat 6 injectii inseamna ca treaba e serioasa deci nu-i loc de experimentari.Cu faza cu suplimentul de Ca:incepe cu o tura zdravana de Magne B6-este si efervescent 1tab/zi rec,iar apoi poti lua Ca cu D3,ca sa asiguri astfel o cat mai buna asimilare a Ca-lui in corp dar mai ales in oase.Sa nu te tii de regimuri ca si asa o sa tragi destul,dar sa nu cazi ca mine in patima dulciurilor.daca te stii patimasa
sa iei Crom picolinat de la Walmark.Si Seleniul si Zincul sunt recomandate la noi.
Aaaaaa si daca tot ai sarit peste diphe acum nu poti sa tragi o monitorizare/teste de ovulatie sa vezi daca nu se intampla cumva fo minunesi poate te inhibi natural fo 9 luni
Boo you know ca tin pumnii si ma bucur ca ai avut o zi extra!
Ralu sunt mai bine gauricile,n-am scos inca firele ca o facut fitze aia din buric si a mai sangerat.Dar mergem inainte ca-i fleac acum.Cred ca si la mine se vor vedea de data asta mai bine semnele ca m-a taiat tot acolo(nu ca as fi vrut in alte parte,imi ajung stampilele pe care le am).Noi mai asteptam cu bradu'Afara sta mai bine la rece decat in casa pe balcon unde mai intra caldura.Bafta mare la tumparaturi si felicitari pentru vacanta!
Mada mi-am luat portia de pupici si am lasat si eu o portie pentru tine
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Hera25 spune:
Lucia, anaca, ralu va multumesc ca va ganditi la mine.
Si intradevar astept si eu sarbatorile sa vina numai cu bucurii si cu CM.
Si cand ma gandesc la monitorizari si la alergaturile alea intre casa spital sau cabinet si birou ma apuca durerea de cap. Si dupa aia perioada aia de stress imi vine CM-ul nu-mi vine si tot asa.
Ce sa mai naspa, ca m-am cam saturat de tot asa.
Noroc ca vin sarbatorile si ne mai invioram si noi putin asa
Va pup fetele si va urez o seara buna.
Si aerlilian ma gandesc la tine si-ti tin pumnii, sa vina cu bebe.
Va pup fetelor pe toate.

mada23 spune:
Hera...poate nu mai vine deloc vre-o noua luni, ce zici? poate te scapa DD de toata nebuneala din jurul z1.
Ninge super afara ,ca intr-o poveste, ma simt din nou copil...
Somn usor, dragele mele!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

lucialu spune:
Hera eu refuz sa ma mai invart in acel cerc vicios-exceptie monitorizarile ca nu gasisem
suna aiurea rau sa faci love la comanda...mai bine faci de 3 ori pe saptamana(noi asa am fost sfatuiti
) si basta!
Mada somn usor si tie pufulete!Sa iei un fulg in palma si pentru mine.La noi e frig de mori-ger,cer senin,campie...spune-i lu' Mosu sa scuture si pe aici niste fulgi
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

ginamaria spune:
ALEXA IOANAsi eu m-am exernat vineri si sambata dimineata mi-a venit CM.Nici nu am apucat sa dau telefon,sa fac rost de diphereline,am apucat sa vb.doar cu medicul care mi-a spus sa incep dipherelinul doar la urmatorul CM ca acesta ma poate ajuta la curtarea a ceea ce mai e inauntru..........daca vrei eu am nr.de telefon a unui reprezentant medical al firmei care dstribuie in Transilvania medicamentul asta si e mult mai ieftin decat in farmacii.trebuie dar sa il suni sa ii spui ca suni din partea DR.Cruciat si te ajuta..........t-il aduce unde vrei tu la mine a venit la locul de munca.........f. dragalas......iar despre medic cred ca am mai vb. cu tine despre medicul meu daca vrei am si nr.dansului de Tf.si il poti gasi si la Radusan.Inca odata eu sunt tare incantata de dansul.Tocmai am dus-o si pe fina mea la dansul si s-a purtat impecabil desi stia ca cel mai probabil nu va ramane pacienta lui in continuare ca ea e din alt oras........te pupi si tinem legatura

ginamaria spune:
Ma intristeaza f.tare faptul ca acum cand ar trebui sa vin mai bune si mai intelegatoare decat am fost pe tot parcursul anului, acum cand Sfintele Sarbatori se apropie cu repeziciune noi avem discutii in contradictoriu si ne suparam asa una pe cealalta.Acum trebuie sa fim intradevar un grup de fete care se iubesc si care se sustin una pe caelalta.Intr-adevar uneori ne mai suparam,ne mai enervam,ne mai simtim jignite, uneori ni se pare ca toata lumea ar trebui sa gandeasca la fel dr nu e asa si trebuie sa ne obisnum cu asta..........nu avem ce face........suntem oameni si suntem diferiti.Scopul nostru este acelasi si trebuie sa fim unite chiar daca nu suntem de acord ce zice una sau alta.HAIDETI SA NE BUCURAM IMPREUNA DE CE URMEAZA,DE NINSOAREA DE AFARA,DE SARBATORILE ASTEA MINUNATE,SI SA INCEPEM ANUL TOATE PRIETENE SI PLINE DE OPTIMISM SI DE ENERGIE POZITIVAvA PUP PE TOATE FARA NICI O EXCEPTIE SI GANDITI-VA MAI BINE DACA MERITA SA FIM SUPARATE SI INTRISTATE SI SA ACUMULAM ATATA ENERGIE NEGATIVA IN JURUL NOSTRU.Sunt din pacate atatea probleme adevarate in jurul nostru..............

unducthable spune:
Gina , pe mine nu trebuie sa ma indemni la nimic .
La noi au venit sarbatorile, bradul e pus , sunte foarte bine toti, familie prieteni.
am pus acest mesaj pentru niste oameni dragi
in ASE , sunt tineri , baieti si fete , studenti, au format asociatia tinerilor crestini ortodocsi , mi-au dat si mie un CD cu cuvintele unor mari duhovnici si poze de la muntele athos, ne bucuram de prietenia lor
pe 22 decembrie mergem cu totii la Asezamantul Sf. Luca , la batranii de acolo, de acesti oameni vorbesc , pentru acesti oameni am scris acest mesaj, in cazul in care mai doreste cineva sa vina cu noi. Se pare ca e cel mai sarac asezamant si ei sun batrani si singuri si bolnavi ... , noi vom lua fructe , banane , cred , bani s-au strans deja.
Deci daca doreste cineva , e binevenit sa se alature.
La mine si la noi Sarbatorile au inceput !
speram sa aducem un zambet macar pe fata acestor batrani, puteti sa imi spuneti pe e-mail , cine doreste sa vina , pana atunci , la revedere , Diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Hera25 spune:
Fetelor eu incerc sa nu ma mai gandesc la bebe macar acum de Sf Sarbatori, deoarece dc ma gandesc risc sa stric totul si nu are rost.
Am trecut f bine de perioada injectiilor, neasteptat de bine si f increzatoare, dar acum nu stiu ce am patit, chiar nu stiu.
Sunt un pic cam pesimista, si chiar nu trebuie, stiu asta.
Daca Dumnezeu va dori sa ne dea copilasul nostru mult dorit ni-l va da cand va dori El.
Asa ca mai bine nu ma mai gandesc ca poate fi sau nu bebe, pt ca dc nu e stiti cum e dezamagirea.
Si in acelasi timp imi este atat de frica de perioada aia, a monitorizarilor, a dezamagirilor din z1, offffffffffffff.....nici nu vreau sa ma gandesc, la calvarul care va urma. L a cat de linistita am stat toata perioada asta, a injectiilor.....
Cu cat ma gabdesc mai mult, cu atat mi se pare mai indepartat bebele nostru. Nu stiu de ce. Poate ca mi-l doresc prea mult, ca noi toate de altfel.
Asa ca vin sarbatorile si trebuie sa fim fericite.
Va pup fetele pe toate.

ginamaria spune:
HERA dragutza, daca ai trecut cu bine peste perioada injectiilor cu siguranta vei trece si peste perioada asta.Poate e mai bie asa........esti putin mai deprimata acum si de sarbatori.........iti trece si vor fi cele mai vesele sarbatori de pana acum........de cat sa te fi apucat starea asta saptamana viitoare......eu asa ma gandesc intotdeaua.mai este o saptamana,timp berechet sa ne revenim si sa fim cele mai frumosase si mai vesele viitoare mamici........sa iti spun un secret:in fiecare an la ora 12 in noaptea dintre ani imi pun o dorinta,cea mai puternica dorinta si in fiecare an mi s-a indeplinit........dar trebuie sa crezi cu tarie ca doresti cu adevarat......si anul urmator......POC...dorinta cea mare e indeplinita

aerlilian spune:
Ginamaria,debordezi de optimism!Felicitari si tine-o tot asa!Ma bucur ca nu mai esti in starea aceea care m-a intristat!
Boo ,Dumnezeu e mare iar maine va fi cu tine!De Sf.Ion,o sa primim vestea cea mare,sunt convinsa!