ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-25

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

asta ca mai sunt pe acilea azi , asa , de rams bun

pentru ca sa stii si tu .. . si nu te mai folosi de celelalte fete ca sa mai dai cu vreo balarie in mine , sa stii ca ma amuzi chiar si acuma ,

afla deci, ca tin legatura pe e-mail cu toate fetele si chiar prin telefon cu unele dintre ele , deci imi pare rau sa te dezamagesc , ca poate te-ai gandit ca ,, cu chestia asta ii dau replica lu diana , iote ca nu mi-ai dat-o , toate fetele de care vorbeai tu , vorbesc cu mine, nu trebuie sa vorbim neaparat pe forum ,

acu te-ai linistit pentru ele ??

hai fi linistita si lasa obsesiile , ca stii si tu , una din chestii este sa nu te gandesti la balarii si maruntisuri , sa iti umpli timpul cu lucruri placute , da ?

sanatate si PA

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mi-am incheiat pledoaria.Permiteti apararii sau pe cine oi fi reprezentand/daca oi fi reprezentand si eu nu stiusa se retraga.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor a venit iarna!!!!
madutz a nins si la noi iar eu dintr-o fatza foarte lunga pe care am avut-o ieri fiindca n-a fost cea mai fericita zi, am devenit brusc o fatza fericita!!!
diseara luam bradsi-l asteptam cuminti pe mosul, macar pe ultima suta de m sa fim si noi cuminti
hera dragutza, any day now vine si CM. daca se grabeste un pic, prindeti perioada aia buna tocmai de sarbatori. hai, pe cai ca e de profitat
aerlilian iti tin pumnii pentru testul de luni.
eu azi intr-un in vacatnta, ceea ce inseamna ca net voi avea doar cand n-are treaba sotul peste zi cu laptopul...dar o sa ma gandesc la voi
fetele noi, bine ati venit
chiar daca ati nimerit la discutii mai incinse, atmosfera e buna la noi, sunt convinsa ca o sa va placa si o sa gasiti suport si intelegere.
monic si iti urez relaxare maxima si un craciun mai...nesarat in sensul sanatos, nu ala rau.
alexia ce fac fetele? nu mai primim nici o veste?
fetelor, e momentul sa ne concentram pt boo, sa tinem pumnii stransi si sa vizualizam impreuna, sigur ajuta!
ioana ce mai pregatiti voi? hai, nu faceti o economie si din banii de fiv cumparati lucrusoare pt un bb conceput natural? sa fie mosul darnic cu voi
luciacum te mai simti? ce fac gaurelele? se vindeca?
anca, gina, ciol va pup pe toate!

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
16+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ralu... si noi ne-am luat bradut aseara , maine facem un pic de curatenie si duminica umplem bradutzu ...si apoi asteptam cuminti , poate vine mosu si la noi . Nu ma satur niciodata de bradutz!
In rest, z22.... mai sunt 6 zile pana vin uratii , dar nu-i mai bag in seama, vreau sa am un Craciun frumos si fericit, sper sa merit macar putin.

"Haideti sa fim copii in credinta, dragoste neconditionata si fericire. Haideti sa fim adulti in experienta, compasiune si intelepciune"

Poftici la pupici, sunt pentru toate in egala masura

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ancutza draga,imi pare rau daca v-am innebunit pe toate si daca este cazul imi cer si scuze pentru asta,dar nu faceam decat sa va povestesc ce mi se intampla...
Lucia ,sunt absolut convinsa ca nu este sarcina,dar ca sa fiu sigura,fac cat de curand si Bhcg-ul.Oricum,marele castig este faptul ca nu mai sunt disperata,am in adancul sufletului convingerea ca se va intampla curand.Ce daca nu luna aceasta?Luna viitoare este ok.
Boo ,desi nu am vazut inca CD-ul cu gandirea pozitiva(dar il voi vedea,nu?),sper ca esti mandra de mine pentru ca mi-am schimbat optica...
Va pup cu mult drag!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru ca-mi tineti pumnii, sper sa iasa bine !!! Poate iese ceva bun din toata energia asta pozitiva a voastra . Asta seara imi fac ultima injectie, Pregnylul de la Ralu .. mi l-a dat sa-mi poarte noroc

Aerilian hai ca nu m-am ramolit, vezi ??!! multumesc de complimente oricum

Eu una sunt super bine dispusa ! Mai ales azi. Maine am iar multe lucruri de facut, sper sa nu-mi stea capul la prostii.

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

de la cluj !!!
gagici, am o intrebare la voi... dupa laparo, ciclul mi'a venit mult prea repede ca sa mai apuc sa ma desmeticesc si sa'mi si iau diphereline... asa ca am zis ca o luna fac pauza... ar trebui cam de craciun sa fac prima fiola... si tare n'am chef ... adica, as prefera sa treaca sarbatorile fara stres si porcarii din astea...
oare are ceva daca mai stau inca o luna ? adica... oare chiar asa grav ar fi ???

multam fain !

va pup ! sa aveti un weekend fain de tot

Sarbatori fericite !

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Alexa ce inseamna ca ti-a venit prea repede ? Adica cand ?
Te intreb pentru ca eu de exemplu am avut o sangerare cam dupa 2 zile de la operatie si m-a tinut tot vreo 2 zile parca .. dar dr mi-a zis ca ala nu e CM si sa incep Diphe cand imi vine data viitoare.
Parerea mea este ca ar fi bine sa-l incepi din prima daca tot il faci pentru ca orice sangerare poate sa produca alte chisturi sau sa faca sa sangereze si bucatelele microscopice care au ramas si nu au fost vazute la laparo si cu ocazia asta ele sa creasca ..
Ma rog, poate ar fi bine sa ceri si parerea dr tau.

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

pai tocmai aia'i problema, ca inca n'am doctor
"prea repede"... adica... laparo a fost vineri, si luni seara a venit ciclul (cu aprox 10 zile mai repede)... din ala adevarat... de 7 zile...
da, si eu m'am gandit ca ar fi bine sa incep acu', sa le pot da in cap eventualelor focare ramase...
dar ma gandesc ca, avand in vedere ca voi face tratament 6 luni... orice focar ar fi, tot se necrozeaza in juma de an de amenoree...
si in plus, poate n'ar fi o idee rea ca inca o luna sa mai iau niste vitamine si calciu, sa ma pregatesc putin pentru menopauza asta...
o sa incerc sa dau si de un doctor, dar perioada nu'i prea ... propice... e parca si mai mare nebunia din spitale in perioada asta... iar programari la cabinete particulare nu se mai fac...

multam fain !

Sarbatori fericite !

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Oare asta sa fi fost ciclu adevarat ? Chiar nu stiu ce sa spun .. Poate au si fetele vreo parere.
Oricum faptul e consumat Asteapta celalalt CM si faci atunci

1 ianuarie 2008

Mergi la inceput