*** LA REDOUTE *** (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Dar unde e poza cu bijuurile,ca n-o gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

In sfarsit am vazut si eu poza, nu par totusi din argint. Le astept si eu intr-o comanda, sper sa mearga de facut cadou.

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

poza e atasata pe un mail

am trimis pm la cateva fete cu parola

fetelor a venit postasul si m-a intrebat daca mi-am lustruit ghetutzele pentru mos nicolae si mi-a dat scrisoarea colet din 23 noiembrie

cu toate ca am avut 12produse a venit scrisoare ma multe erau de bb pentru nepotei de craciun

am primit si eu azi ghetutzele mov lila sunt tare frumoase si de calitate

pentru mine am luat 2 bluze

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunique-soft-grey.aspx?productid=324123722&documentid=201207&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 frumoasa pe mov material un pic intepator ca are niste lana in ea

si inca unul pe care nu-l mai gasesc acum mustar, cu maneci balon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Buna Ziua !

Am si eu o intrebare pentru mamici.
As dori sa cumpar fetei faimoasele ghetute lila dar nu stiu exact ce marime. Ea implineste 1 anisor in mai dar as vrea sa
le iau pentru toamna viitoare.
Fetitele voastre cam ce marime purtau la aceasta varsta?
Multunesc anticipat.

Aaaa ... si inca ceva. In ianuarie in sezonul de reduceri intra si jucariile pentru copii?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

as vrea sa va si eu poza,dar nu stiu parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

pt cine vrea sa imi raspunde, si as fi tare recunoscatoare, am facut aseara 2 comenzi,la prima e totul bine si e in curs de pregatire dar a2a nu e facturata si e in curs de inregistrare, stie cumva cineva ce inseamna asta?
multumesc tare mult pt un eventual raspuns.
katy nu stiu sa iti raspund poate fetele care au mai comandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

ma mai tineti minte????iata ca revin cu o comanda,mica..mititica,ca Mosu' e mai saracut de cand facem ecografii..analize.
Am luat numai un sutien,marime XXXL,si niste adidasi ptr.Mariuca
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by gab_

pt cine vrea sa imi raspunde, si as fi tare recunoscatoare, am facut aseara 2 comenzi,la prima e totul bine si e in curs de pregatire dar a2a nu e facturata si e in curs de inregistrare, stie cumva cineva ce inseamna asta?
multumesc tare mult pt un eventual raspuns.
katy nu stiu sa iti raspund poate fetele care au mai comandat.

http://www.dropshots.com/gab_

pai e in curs de inregistrare...clar nu?
cand ai dat a doua comanda?...poate nu au avut timp sa o proceseze. Daca ai primit mail de confirmare de la ei...atunci e ok.
ha...iar am o zi buna ....se vede...nu?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lipseste omul nitel si vad ca iar se incinsera spiritele? Bataitza, bataitza...nu vreau sa ma vad asa ceva aici, pai shoppinguim sau ce facem?

Ma mananca degetele rau zilele astea..ieri am vrut sa dau o comanda, dar a trebuit sa fug pana la Romstal sa iau niste calorifere ptr ap, si taman bine ca nu dadusem comanda, ca nu mi-au ajuns banii si am mai scos de pe card. Acu' ma milogesc de sot sa ajunga maine pana la banca sa-mi completeze cu niste banuti

Cami bag seama ca ne-ati furat garderoba...cum sunt pantofiorii mov, sunt ingusti, ii vin Dariucai?

Andreap ce duci in burtica, ai aflat? Scuze daca ai mai spus, n-am fost pe faza

Claujro pai si cand iti dau drumul la conturi? Ce aiurea

Nushu vrem pozeeee!!! Ce ti-ai mai luat frumos? Stiu ca tu esti tot sportiva asa ca mine..ce-mi mai recomanzi?

Vreau sa-i iau un aspirator Mirunei...ma duc sa mai arunc un ochi si pe la hainute..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lorrycik miliarde de ptr pagina aia cu coduri si poze. Sa traiesti 1000 de ani!

Am intrat in contul comun dar nu gasesc poza cu bijuteriile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput