* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (73) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Cutremurator, saraca femeie!

quote:
Originally posted by Tinna S.

Fetelor eu stau si plang citind articolul de pe prima pagina din Romania Libera de azi... Sa dea Dumnezeu sa nastem usor si sa nu mai aiba nimeni parte de asa ceva...

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

35+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Tinna, ce baiat dragutz ai! si cu parul ondulat si blondut, la fel ca Bruno al lui Miri. Sa va traiasca la amandoua baietii si sa va aduca numai bucurii.

Honey, felicitari pt inca o sapt.implinita, mai e putin si schimbi si tu prefixul.

Mari 32 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by mariaanna

Buna dimineata, fetelor!
Mai e o zi si intru in saptamana 36.Azi e a doua zi de concediu.
Vad ca voi sunteti bine! Ce ziceti, e bine daca nasc la 37 de saptamani? O ghicitoare asa mi-a zis...ce parere aveti?

mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI

Din sapt 37 poti sa nasti oricand! Eu pe primul l-am nascut la fix 38.

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

neatza la fetele harnicute! io-s chioara de somn. m-am trezit la 6:30 ca sa ajung la testul cu glucoza. mama-mama ce era pe-acolo, la spital, ce de de lume, ce de batrani!
spre bucuria mea, nu a fost nevoie sa ma cert cu nimeni, tipele de la recoltare au fost f dragute cu mine si gingase cu venele mele invizibile (cred ca se bucurau si ele sa vada o fata mai proaspata si o persoana mai fara probleme calcandu-le in cabinet) si nici glucoza aia n-a fost greu de baut. ce mai, toate bune. peste patru ore sun dupa rezultat, sper sa fie totul bine.

gugule, m-am interesat si am aflat ca rezultate bune la glicemia pe nemancate (sange si urina dar mai ales si mai ales urina) sunt indicatori f buni de risc minim de diabet gestational. iar bancul cu diabetul declansabil prin testul de toleranta a fost chiar gustat si apoi citat intens. :-)

la multi ani pt emilia, felicitari lui mari pt bebelusa somnoroasa si frumoasa, placut pozele tinei! ma bag si eu imediat sa citesc ce si cum in romania liebra, m-ati facut curioasa.

miri, misto cu glicemia, naspa cu rodia, bleah, mi se pare un fruct oribil oricum. iar cand ai pozvestit programul tau pe zilele urmatoare m-a luat si pe mine, asa, cu un nu-stiu-cum. adica, ok, cand citesc mesajele alinei totul mi se pare inca departe. adica, da, e normal sa nasca mintenas, e "veterana" noastra, mai e muuuuuult pana la mine. dar cand te citesc pe tine vorbind de nastere ca fiind la doi pasi, incep sa ma foiesc pe scaun. ca avem DPN-uri asemanatoare. stiu ca la tine se pune problema de grabit procedura da' in capul meu asta e irelevant. in capul meu, noi nastem cam in aceeasi perioada si daca tu urmeaza sa o comiti acum, neoronul meu da alarma. :-)

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

zuzici
LA MULTI ANI Emilia si tot binele din lume
Ange cum te mai simti?sper ca esti bine da??
Ma bucur ca suntem tot mai multe mamici de februarie si nu ma mai panichez ca raman singura
Nu este nimeni din Sibiu pe aici?
La 3 sunt la doctor ....abia astept

29+ Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici .. dar ce spor ati avut la scris ..

cretulinooo .. U R SUCH A SEXY MAMMA!! super model si super pozute! arati foarte bine si ai un par demential!!

carmen .. nu te mai supara ca il agiti pe bebe .. stai mai intai sa vezi exact despre ce este vorba! si mie imi gasise prin luna a patra doua fibroame .. acum nu le-a mai vazut ..carmen, eu am luat hainute ptr bebe de la 54 cm in sus .. alea 50 cm mi s-au parut micute, mai ales ca noi suntem inalti si nu cred ca bebe va iesi pitik.

angi, sper sa ti-e mai bine .. hai ca mai e putin!

gugu .. pompa de la advent, cea manuala! e ff buna!

alina .. wow .. doua saptamani!!!! ce frumos, iti tinem pumnii!

azi am fost la dr .. m-a cantarit, am reusit sa slabesc juma de kil .. ura .. mi-a luat tensiunea 14/7 .. mi-a luat ptr streptcoc B .. colul este inchis si lung!!! i-a ascultat inimioara lui bebe si la un moment dat mi-a spus dr sa vorbesc .. am inceput sa vorbesc si pulsul lui bebe s-a accelerat!! dr a spus ca e semn bun, ca reactioneza ..!!
si intre 25 dec si 3-4 ianuarie nu este in buc .. shit .. sper sa aiba bebe rabdare si sa nu se grabeasca!! si o sa-mi mai faca o eco pe 21 dec, fix de ziua mea .. sa vedem cum e bebe, cat e colul .. Doamne ajuta!!

si eu care abia asteptam sa fac curatenie de craciun .. sa ma urc sa dau jos din dulapuri, sa arunc ce nu trebuie, sa schimb vesela .. cred ca voi sta cuminte in pat si voi da indicatii .. mi-e teama ca de la efort sa nu-i dau idei lui bebe ..

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

EMILIA! LA MUIT ANI! SA FII SANATOASA SI SA AI UN BEBIC SANATOS SI MANCACIOS!

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

daca cumva sunteti tristute, as vrea sa va inveseliti putin:

Maria se trezise cam târziu luni dimineata, sarise peste câteva etape premergatoare mersului la lucru, chiar si peste fardat, lucru neobisnuit pentru ea - de obicei statea câte douazeci de minute în fata oglinzii. Ma fardez în masina, nu mai am timp sa stau acum sa ma aranjez, isi spuse.
Acest lucru, plus excesul de viteza exact în dreptul unui radar amplasat între doua intersectii de pe Splaiul Unirii fusese motivul pentru care o oprise agentul de circulatie. Avea trusa de farduri în poala, pensula într-o mâna si oglinda retrovizoare îndreptata nefiresc în jos, într-o pozitie care o trada. Nu a mai avut nici un argument care sa-i sustina nevinovatia în fata agentului de circulatie, era evident cu ce se ocupa ea în timp ce conducea.
- Buna dimineata, doamna. Agent Popescu de la Politia Rutiera (…) Permisul si talonul la control, va rog.
- Domnisoara! Avocat Maria B.
- Ma scuzati, actele, va rog.
- Stiti, ma grabeam tare, am o sedinta la ora 9 si nu-mi pot permite sa întârzii.
- Înseamna ca aveti masina timpului, pentru ca este deja 9:25.
- Vedeti! Este foarte important sa…
- Îmi pare rau, ma simt nevoit sa va retin permisul, sunteti un pericol pentru trafic.
- Dar…
- Îmi pare rau.
A doua zi se trezi si mai târziu decât în dimineata precedenta.
Îsi aminti instant de povestea de luni dimineata si rememorarea faptelor o plesni aproape la fel de tare ca gândul ca a uitat sa cumpere cafea pentru dimineata asta si ca, peste toate astea mai presus decât orice - va trebui sa mearga la birou cu troleibuzul. Ea cu troleibuzul?! Sa-si frece deux-piece-ul de toti nespalatii, sa respire acelasi aer cu pulimea într-un spatiu închis de câtiva metri patrati?
- Futu-l în gura de nescolarizat, mi-a oprit carnetul! Taranul dracului! îsi spuse cu voce tare. Da, sa creada el ca-mi frec eu coatele de toata pleava în transportul în comun. Sa le-o trag, iau masina!

Pleca cu gândul ca ceea ce se întâmplase în ziua precedenda fusese decât un accident, pe ea nu o oprise niciodata vreun politist, sau daca o oprise zâmbise frumos si plecase în secunda urmatoare fara nici un fel de problema. Fusese doar o întamplare nefericita faptul ca ieri o oprise un impertinent. Asta nu o sa se mai repete niciodata. Nu în viata asta. Cel putin cât o sa fie tânara si atragatoare… Daca Doamne fereste se întampla din nou sa ma opreasca vreun imbecil, am sa ma folosesc de datele Cristinei, ea are carnet dar nu-l foloseste niciodata pentu pentru ca n-are masina. Seems fair to me, îsi zise în timp ce baga cheia în contact.
Hotarî, ca masura de precatie, sa nu mearga totusi cu viteza foarte mare si sa nu vorbeasca la mobil în timp ce conducea.

Dupa nici o mie de metri un agent îi facu semn sa traga pe dreapta.
- Futu-va!!! Imposibil! Acum ce-am mai facut?! Forma un numar de telefon la repezeala:
- Andrei, o sa te sune un politist, fii foarte atent: o sa te întrebe de mine. Atentie! NU SUNT CINE STII TU CA SUNT!!! Apuca sa închida în graba si sa arunce telefonul pe scaunul din dreapta înainte ca politistul sa se aplece catre ea.
- Buna dimineata, doamna. Agent Ionescu de la Politia Rutiera a (…) Permisul si talonul dvs, va rog.
- Domnisoara… facu Maria gâtuita de emotii.
- Ma scuzati, actele, va rog.
- Stiti, nu le am la mine, ma grabeam când am plecat si…
- Cum va numiti, va trebui sa facem o verificare.
- Cristina F.
La doua minute dupa ce dadu prin statie politistul primi un raspuns de la colegi.
- Domnisoara Cristina F, unde aveti domiciliul?
- Strada Sibiu 12! Yes, îsi spuse satisfacuta, în gând.
- Si cum se numesc pe parintii dvs?
Maria amuti. De unde dracu' sa stie ea cum îi chema pe parintii toapei de Cristina, nu mai stia mare lucru despre Cristina macar, nici daca mai traieste, de unde sa stie de ma-sa si de tac-su, daca nu cumva si acestia erau deja la 2 metri sub pamânt de mult timp, pentru ca nici Cristina nu mai era tocmai tânara, cugeta pentru sine Maria. Îsi putu aduce aminte adresa pentru ca nu putea uita placutete cu numele strazii si numarul, le vazuse de atâtea ori când erau prietene si mergeau una pe la alta în vizita, nu le-ar fi putut uita. Dar numele parintilor Cristinei?
Dumnezeule, poate fi mai rau de atat? De ce mi se întampla MIE? îsi spuse înca odata.
Trase aer în piept si reveni cu jumatate de gura:
- Nnnu stiu… eu le spun "mami" si "tati"…
Liniste. Politistului nu-i venea sa creada. Din acest motiv nu mai scoase nici un cuvânt timp de câteva momente bune.
- Domnisoara, nu abuzati de bunatatea mea. Trebuie sa…
- Nu, pe cuvânt domnule, uitati, îl sunam acum pe prietenul meu sa va confirme ca SUNT Cristina!
Lua precipitata telefonul fara macar sa astepte sa i se confirme ca acest lucru era necesar, forma numarul lui Andrei si i-l înmâna agentului.
- Buna ziua, Agent Ionescu de la Politia Rutiera a (…). Puteti sa-mi confirmati, va rog, ce spune prietena dvs?
- Ce anume?
- Prietena dvs… Cum o cheama pe prietena dvs, domnule, în primul rând… ? întreba agentul deja nervos.
Liniste…
Cum o cheama?! De unde mama dracului sa stie el drept cine se daduse Maria?! Aceasta din graba omisese sa-i dea acest mic detaliu.
- Nnnu stiu domnule, stiti… eu când o f ** îi zic "iubi"!

Mari 32 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

fara diacritice nu ai?? imi fac ochii in cap ca la jocuri mecanice ..

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

buna zuzici!
mamaaaaaaaaaa ce viteza aveti!nu am inteles un lucru de ce nu e voie mamaliga cu branza si iaurt?eu nu prea am cand sa intru, poate cand voi sta acasa.va pupic! AMR- 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput