FIV 151
Raspunsuri - Pagina 5
cristinici spune:
Pisix stiu ca e gre ca esti la primul sau la a l 4 lea , dezamagirea e la fel de mare, dar cu un plan de viitor teci mai repede peste asta.
Puiramy , e bine ca totusi ti-ai facut un plan de viitor.
Moniland e bine ca nu te dai batuta si sunt alaturi de tine.
Kora asa cum te-au invatat si fetele bine sa mergi fie la cab particular , fie la cab de sterilitate( la Giuly).E cam la fel diferenta e de pret, la particular era 300RON (acum nu mai stiu), la cab de sterilitate ii dai cat vrei si daca vrei.Nr de la cab de sterilitate este 0213161273, poti suna in fiecare zi dupa ora 12 si spui ca vrei programare pt FIV , pt ca altfel te programeaza peste 3 luni.
Astept si vesti mai bune.
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
Avalon spune:
Pisix, Puiramy, va spun ca imi pare tare rau, imi pusesem sperante mari in voi... ce sa mai zic, acum incep sa am mari indolieli in ceea ce ma priveste, mai ales ca nu sunt la prima incercare si mai ales ca am deja 36 ani... eu nu am facut inca testul, maine dimineata ma duc sa-l fac dar din pacate nu am cum sa intru de la serviciu sa va spun rezultatul, abia maine seara va voi spune daca-i alba sau e neagra... eu am avut azi la fel ca ieri crampe care seamana cu cele premenstruale dar parca nu sunt chiar la fel, in sensul ca de obicei cand ma apuca astea dispar toate celelalte (pofta de mancare si sanii durerosi)... am fost la munca si am incercat sa-mi distrag atentia, pana maine nu mai e mult si voi sti incotro o iau: ori incep sa-mi fac programari de ecografii si analize de sarcina, ori voi face planuri pentru un nou fiv in martie-aprilie. Cam asta despre mine si vreau sa stiti ca sunt trista cand vad ca sunt asa putine vesti bune in ultima vreme...
gudinde spune:
Buna seara tuturor!
O membra a acestui forum, colega de-a mea de suferinta la PCOS, carissma este proaspata graviduta. Ne-am bucurat toate de succesul ei. Din pacate astazi, dr a anuntat-o ca in urma stimularii s-a ales cu 3 chisturi dintre care unul de 9 cm. si altul de 6 cm. Mai mult dr. a anuntat-o ca daca va trebui sa intervina sa-i salveze ovarul, nu-i va putea salva si sarcina. Gasiti mesajul ei la topicul nostru de PCOS aici.
Daca puteti ajuta cu vreun sfat, va rog mult sa o faceti.
danyalo spune:
pisix, puiramy ce as mai putea zice eu dupa tot ce s-a spus inaintea mea?? fiti tari fetelor...si poate anul ce vine ne va aduce vesti mai bune!
Avalon, xrysya-voi ati mai ramas speranta noastra! Carmen...poate semnalele pe care ti le da corpul acum sunt cele de bine!!Trebuie sa se adevereasca visul meu!!!
gudinde- nu stiu ce sfat sa-ti dau...cred ca tot dr. ar fi cel mai bine sa se pronunte!Sper sa existe totusi o cale de mijloc care sa nu puna in pericol o sarcina obtinuta cu mare greutate!
va pup
dream1971 spune:
Fetelor o prietena mai are aprox 200 UI PUREGON intr-un cartus si il pot oferi cu pen cu tot. Cartusul a fost deschis pe 24 Noiembrie si este valabil 28 de zile de la data deschiderii. Vi-l doneaza cu draga inima!
Deasemenea eu mai am vreo 7 fiole de Menopur (expira luna asta din pacate) pe care pot incerca sa vi le trimit.
Astept un semn daca credeti ca v-ar putea ajuta!
Avalon,Xrysya
Dream
gudinde spune:
quote:
Originally posted by danyalo
gudinde- nu stiu ce sfat sa-ti dau...cred ca tot dr. ar fi cel mai bine sa se pronunte!Sper sa existe totusi o cale de mijloc care sa nu puna in pericol o sarcina obtinuta cu mare greutate!
va pup
Danyalo,
Cu siguranta ca dr. are cuvantul final si in plus stie exact ce a vazut acolo, ce aspect au chisturile, ce risc de torsionare al ovarului exista si sunt probabil o multime de alti factori care sunt de luat in considerare.
Ma gandeam ca poate vreuna dintre voi stie mai multe si poate avea vreun sfat pentru ca uneori trebuie sa ai anumite informatii ca sa sti ce intrebari sa pui unui dr., ce poti sa ceri, la ce sa te astepti etc.
In PCOS nu se obtin sarcinile prea usor si cand am citit mesajul carissmei . Am ramas fara cuvinte si m-am gandit sa va intreb si pe voi.
flori76 spune:
Pisix,Puiramy:am incercat toata ziua sa scriu ceva,insa...ce sa scrii in astfel de momente?!? Este absolut nedrept si cumplit ce se intampla in ultima vreme pe topicul asta...nici o veste buna de atat amar de vreme....
Sper din toata inima ca fetele care urmeaza sa faca teste(Avalon ,Xrysya,Dream) si cele care-s in tratamentt (Anca si cele 2 Ella ) sa sparga acest ghinion cumplit.
Bafta multa,fetelor!va doresc sa aveti niste sarbatori de vis,cu cel mai dorit vis implinit
Flori
------------------------
Sarbatori fericite
Noi
heleny spune:
Buna fetelor, imi pare foarte rau ca sunt atatea nereusite.
Am si eu o intrebare. Chisturile dupa FIV se fac de la ovulatia pentru care s-a facut punctia sau de la urmatoarea ovulatie dupa fiv?Sunt super strasata ca sunt in ziua 5 de menstruatie si voiam sa iau anticonceptionale si nu m-a lamurit nici un doctor desi am intrebat doi. Cel din urma mi-a zis ceva de genul, pentru consult dupa fiv este prea devreme si pentru anticonceptionale prea tarziu. Iar eu acum sunt stresata sa nu fac chisturi. Daca aveti idee va rog lamuriti-ma si pe mine. In ziua 6 de menstra pot sa mai incep vreo folie de anticonceptionale?
Pupici ,
Heleny
danyalo spune:
heleny
nu stiu sigur ce sa-ti raspund!Eu am avut multi foliculi la Fiv... usoara hiperstimulare...si daca as fi stiut as fi luat ceva... nu stiu ....Cred ca am ovulat imediat dupa fiv in prima sau a doua luna...si am facut un chiiist...de toata frmusetea..care crestea-crestea! Am scapat insa la urmatorul CM. Eu am facut niste sedinte de bioenergie care m-au ajutat!Si am mai luat si ceva licori naturiste!Eu zic sa consulti si al 3-lea medic si sa iei ACO pt. a pune ovarele putin pe pauza! Vezi ce mai zic si fetele!
va pup pe toate!
Sa dea DD ca in zilele ce vor urma vestile bune sa rupa gura targului!
dany