FIV 151

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

danyalo, ce sunt ACO? Anticonceptionale?
Heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

puiramy, vorba Korei, nu-i cam devreme? si totusi e 4,9 nu vreau sa-ti creez iluzii, dar in locul tau eu as vorbi cu dr, as continua tratamentul de sustinere si in z14 as repeta testul.
Ai un si o de la mine.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Avalon am intrat acum special pentru tine.Vreau sa iti spun cu mana pe inima ca te-am visat azi noapte si m-am trezit cu visul acela care parea foarte real.Am visat ca ai reusit,ca ti-ai facut bhcg prin ziua 11 parca si aveai valoarea > 20.Acum nu stiu ce inseamna acest vis,ori ai reusit intr-adevar,ori e dorinta mea prea mare dupa atatea vesti triste sa te vad fericita graviduta.Iti tin pumnii stransi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetele, eu am in fata al 3-lea test barza pozitiv, ieri le-am facut pe celelalte doua. Acum ma duc la laborator sa vad daca testul de sange va confirma...

Ma simt intr-o dispozitie cu totul deosebita si va doresc o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

azi e a 11-a zi de la ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Avaloaneeeeeee tu ai vazut ce am scris eu in mesajul anterior?????????Doamne ma trec toti fiorii de emotie!!!!!!Esti intr-adevar gravi asa cum te-am visat!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Fetelor dupa cum vedeti eu am scris mesajul inaintea lui Avalon,credeti-ma ca tremur toata,nu sunt vreun medium,dar va jur ca asa am visat cum am scris mai sus.Avalon deci chiar esti in ziua a 11-a de la ET?Eu credeam ca esti in a 14-a,Doamneeeeee,te-am sunat adineaori dar nu ai raspuns,pot sa te sun mai dupa amiaza sa te intreb care e valoarea?Te pup draga mea,sunt nespus de fericita pentru tine!!!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Meyyyyy tu dai de baut sa stii!!!!!!!!!!Deci asta este... ai spart gheata asta groasa si nenorocita! Eu tin de pe acum sa te felicit!!!!!! Aproape plang de emotie si bucurie pt. tine!!!!A venit Mos Nicolae la tine cu un BB!!!!Ma bucur f. mult! Doamne in sf. iese soarele si pe la noi!!!Poate intri totusi si ne spui si noua valoarea! Asta ca sa stim sa te felicitam pt. unul/ doi!!!

puiramy- nu ar fi rau sa continui tratam. si sa refaci testul joi! Daca nu e bb utrogestanul declanseaza CM daca e ... e de bine oricum! Iti tin pumnii!!!
xrysya-tu cand faci testul??
heleny-daaa..Aco sunt anticonceptionale!
O zi buna va doresc!
Deja a inceput buna!
va pup
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Avalon vrem valoare mare-mare

Madalina 30+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Avalon, nu pot decat sa pt un rezultat care sa confirme testele pozitive! Doamne, ce mult m-as bucura!!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput