FIV 151
Raspunsuri - Pagina 2
zafira spune:
Buna fetelor,
Ma alatur voua si la suferinta si la bucurie.
Dupa o inseminare nereusita singura solutie ptr a avea un bebe este FIV.
Dr mi-a recomandat sa astept un ciclu normal dupa care trecem la treaba.
Care este procedura?
Va rog spuneti-mi unde pot sa citesc. Mai exact vreau sa stiu cand ar trebui sa incep cu inhibarea si apoi stimularea.
A mai facut cineva FIV cu dr Miciner?
Multumesc mult.
KoraPop spune:
Zafira bine ai venit printre noi!Inteleg ca vei face FIV cu dr. Miciner la Sabyc.Pe acest forum scriu doar o parte dintre d-nele care fac FIV.Exista cateva dintre ele care au facut FIV cu dr. Miciner ( care ca orice dr. are si reusite si nereusite).Daca ai timp si rabdare rasfoieste capitolele FIV de pe prima pagina si orice intrebari ai scrie-le aici,sigur vei primi raspunsuri.Bioloaga va fi dr. Matei?Cand vei face exact fertilizarea (ca sa te trec pe listuta)?
Kora
CARPE DIEM!
dream1971 spune:
Offf Pisix! Nu-mi vine sa cred! Aveam mari sperante in tine dar acum cuvintele sunt de prisos...Descarca-te cum vrei si crezi ca e mai bine pentru tine acum....dar nu te lasa. Viata este dura si ne supune la multe esecuri dar intr-o zi iti va darui raza de lumina de care ai nevoie. Spera si vei castiga!
Dream
zafira spune:
KoraPop multumesc ptr raspuns.
Poti sa ma treci pe lista. FIV voi face probabil in feb 2008.
Ceea ce vroiam sa stiu este: daca acum am prima menstruatie dupa inseminare, astept urmatoarea si apoi incep procedura?
ladyxe spune:
pisix stiu ce simti si imi pare tare rau ca s-a intamplat asa, cuvintele sunt de prisos.
KoraPop spune:
Zafira te-am trecut pe lista.Nu stiu daca ai avut o discutie cu dr. Miciner despre FIV,dar pot sa iti spun ca procedura nu se incepe pana nu ai o serie de analize facute( sunt multe,deci ai nevoie cam de o luna de zile sa le faci pe toate).Daca acele analize sunt ok poti incepe procedura in functie de rezultatele hormonilor FSH,LH,estradiol pe care le vei face in zi 2 de CM ( si tot in functie de aceste rezultate ti se va prescrie si medicamentatia,respectiv dozele si felul protocolului,adica daca incepi in ziua 2 de cm e protocolul scurt,daca incepi din ziua 21 de cm e protocolul lung).Asta asa...in mare....daca vreo analiza nu e in regula trebuie facut tratament,refacuta analiza si numai dupa aceea cand e totul ok poti incepe.
Kora
CARPE DIEM!
ella_72 spune:
Kora doar la Giulesti e 750 ron Menopurul. La farmacii costa 824 lei/cutia.Daca mai ai rabdare sa modifici...ca sa inducem in eroare fetele care sunt interesate.
Repet : doar la Giulesti sunt preturile astea, in farmacii sunt mai scumpe.
Multumesc mult !
Ella
miki-miki spune:
quote:
Pisix, nu asta am urmarit. Vroiam doar sa stii cum ar sta lucrurile. Stiu cum doare la prima incercare, dar pot sa-ti zic ca la a 4-a esti cu psihicul la pamant. Eu sper sa nu ajungi acolo, si iti doresc asta din toata inima.
Si orice tratament ar face e tot degeaba. Ma refer doar la cazul sotului meu. Si poate acum ma intelegi si tu mai bine.
Moni, te-am urmarit zilele acestea si iti inteleg supararea dar cred ca voi nu ati ales drumul care tb urmat si anume prioritatea nr 1 era imbunatatirea spermogramei. Din ce am citit sotul tau are FSH -ul mic iar pt asta tb sa faca un tratament cu Pregnil. A facut? Am dedus ca el nu s-a tratat niciodata cu nimic , asa e? Scuza-ma ca te intreb dar vreau sa stiu dc a facut vreodata vre-un tratament si cu ce. La ce urolog a fost?
Miki
La anul pui de-un pui
Anca Wish spune:
Eu sunt un simplu trecator pe la subiectul asta. Peste 2 saptamani si un pic, imi voi face bagajelul si ma voi muta, ori la adoptii, ori la mamici. Dar, cu toate ca nu am scris atat de des, v-am citit, am incercat sa va retin povestile si m-am atasat de voi.
Pisix, nu cred ca exista in dex cuvint care sa aline o asa suferinta si nu vreau sa inventez vreunul.
Vreau doar sa stii ca-ti sunt alaturi sufleteste si esti de invidiat in ceea ce priveste optimismul si puterea.
Din postarile tale de astazi reiese o imensa dorinta si determinare. Sunt convinsa ca vei reusi. E o chestiune de timp.
Nimeni de aici nu vrea sa te faca sa suferi si mai rau. Toate iti suntem alaturi.
Ramai aceeasi optimista, glumeata si puternica. E nevoie de tine la subiectul asta.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.