Gravidutze si mamici de CLUJ-38

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mami Alexia - ordinea ar fi 2 jos pe mijloc, dupa aia 2 sus, tot pe mijloc, apoi inca 2 sus, pe lateral, apoi inca 2 jos pe lateral. Se intampla, foarte rar, dar se intampla sa iasa cei de sus primii. Dar din experienta mea, un punctisor alb nu inseamna ca ies prea curand dintii. Poate sa treaca si vreo 2 luni. La noi asa a fost.

Mami 21+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Multumesc pentru informatii. Am observat ca o roade foarte tare gingia de sus, acolo unde , de altfel am observat punctul alb. Dar probabil ca va mai dura...

MAMI!
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561659820LOCOzw][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Mami Alexia, eu stiu ca cei de jos sunt primii

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

diana, tu pe un de stai in zorilor, ca nu te vad la impins de carucioare.
eu ies pe la 1,30-2 de obicei

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Asa stiam si eu, ca jos apar prima data, dar acum, gingia de sus e foarte umflata si da semne de schimbare.
Oricum, de doua zile e foarte activa, sta in premergator si da cu spatele

MAMI!
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561659820LOCOzw]poze[\url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CARRIE sunt convinsa ca o sa aratzi traznet ,sa ne pui poze

CO pai tu nu iesi cu bebele decat daca te insotzeste sotzul tau ?
parerea mea e ca ar trebui sa o scoti macar 15 min zilnic
noi iesim ,n avem stare in casa

TIADRIS SI CEA MAI FERICITA MAMICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

alexutza,
inca nu am iesit cu caruciorul si vreau sa experimentam prima data impreuna. apoi o sa ne mai fatzaim si noi prin manastur;)pentru inceput:)

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OK am intzeles CO
Cum stai cu kg -mele ? eu n am mai slabit deloccccc
m am gandit sa incep sa beau ,macar doua zile pe sapt ,numai lichide ,poate reusesc sa mai dau jos ceva

am fost azi la coafor ...m am tuns mai mult decat imi planificasem ...asa mi se pare de ciudat cand imi pun mana in par sa l simnt asa de scurt

MELI ce face oare ?????? stitzi ceva de ea ?
Doamne ajuta i sa scape cu bine ,draga de ea prin cate a trecut

TIADRIS SI O MAMICA FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara dragelor mele!
am ajuns acasa,a fost ok, mi-a facut anestezie generala ca cica horor cat de lipit era uterul si m-ar fi durut tare rau.acum sangerez ca la un ciclu, oare e ok? ca mi-e jena s-o sun s-o intreb. dar eu cred ca e normal ca mi-a dezlipit peretii uterului.nu?
ce-i mai nasol ca ma simt acum mai nasol, in sensul ca nu pot sa stau mult nici in fund ca mi se face rau incontinuu.tot trebuie sa ma intind. oare de la anestezia generala? a fost tare draguta, tare mult imi place de ea, sincer.a spus ca s-ar putea sa nu fi rezolvat nici acxum, si atunci va trebui sa fac histeroscopie. sa speram ca s-a rezolvat si nu va mai fi nevoie de asa ceva.stiti careva ceva de PREMARIN? e un medicament pe care trebuie sa-l iau, dar nu gasesc nimic de el, si cica e destul de nasol si are risc cancerigen.
va pupic, mai revin, ma duc sa ma mai intind putin
va pupic pe toate si mersi mult de incurajari. asa ma bucur ca va am!
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, probabil de la anestezie te simti asa.hai ca poate va fi bine..pupici..:)..la restul intrebarilor nu stiu sa-ti raspund.
Co, eu n-am priceput pana acu..care e baiu la tine cu epizio..is de ce tre sa bei numa lichide..?
alex, eu mananc de numa, ca in timpul sarcinii nu prea am putut, asa ca eu nu ma asez pe cantar..;)mi-am cumparat niste pantaloni..vaaaaaaaaaaiiii..marimi de genu L, XL..deci va dati seama ce fund si solduri am..ca soacra-mea a gandit ca-s pt sotu..:(:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput