Gravidutze si mamici de CLUJ-38

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Meli, tinem pumni ptr. tine si ne rugam sa fie bine!
Si noi avem azi un hop...vaccinul de doua luni, sper sa trecem cu bine!

Cristiana si eu la Ilinca m-am chinuit cu diversificarea, a fost horror....doar pacalita manca, la televizor, cu jucarii in fatza, dansata, vai de capu' meu. De o patesc la fel cu Mihai ma gasiti la nebuni!si a durat....vreo 2-3 luni! Nasol la job??? Ma gandesc cu jale ca din martie trebuie sa meg si eu chiar daca numai sa-mi tin orele ...

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Dumnezeu sa fie cu tine, Meli...Sa avem sanatate ca pe restul le facem...Curaj!

MAMI!
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561659820LOCOzw][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Meli Doamne ajuta!

Raluca stii ca si Thea e slabutza si nu a mancat bine dar cu diversificarea a fost super ok.
Mamarutza invers, e super fomila, rade 22 ml lapte lejer, noaptea mananca si acum de doua ori si n-am reusit sa scot masa, dar la linguritza isi sigileaza gura si nici cum nu mere, se scalambaie lumea la ea mai ceva ca la circ.

Natalia deci sa trag sperante ca se da si Sofia pe brazda

azi am Christmas Party, toata lumea trebe sa poarte ceva rosu si ceva din anii 80

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata! La raportness cu laptic. Nati, esti pe faza;)?

Meli, sa dea DD sa fie bine si sa termini cu problemele astea odata!!!

Carrie, ce fain ca aveti initiative de genul;) cred ca nu va fi greu ca gasesti ceva rosu si ceva din '80. mi se pare funny!super!

fetelor, am vb cu Oana. Nu are net, dar se gandeste la noi;)

Lore, baietii si motoarele! al meu are si carnet, a avut si motor...e pasionat, dar am zis ca avand o fetita trebuie sa fie responsabil si deocamdata are pas la chestii periculoase, eu sunt pe principul 5 stele de siguranta!!!si NU chestiilor pe 2 roti daca nu sunt biciclete;)

va pup, o zi cu soare sa avem!

vai vai, de marti pana vineri ramanem singurele:( tati merge la viena, dar noi speram sa se intalnesca si cu Mosu' cu un drum

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli tinem pumnii sa fie bine.

Fetelor, cele de pe Cluj Ruls aduna bani pentru 12 copii de la casa de copii. Daca cineva vrea sa dea ceva banuti azi in fata la cofetaria carpati o sa fie una dintre fete.Melia dat deja .

Co eu ma consolez cu ideea ca al meu nu are carnet si e si fricos in privinta asta. Se da si el prin jurul blocului si nu merge tare.Ma gandesc ca la cat e de ocupat cu serviciul in viitorul apropiat nu face scoala.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA fetelor
MELI draga Doamne ajuta sa fie bine si sa scapi repede

CO ai iesit cu puiutzu la plimbare ?

ce vreme urataaaa

Fetelor la 12 am programare la coafor ,nu cred ca voi face o schimbare radicala ,asa cum mi am dorit .....poate data viitoare cand o sa am mai mult timp ,acum vreau doar sa ma tund putzin

Ce faceti pe vremea asta ...eu in casa nu stau ....cred ca merg la cumparaturi cu soacra mea

TIADRIS SI CEA MAI FERICITA MAMICA

Mergi la inceput

alexutzo, nu am ieist. ieri am fost la dr.deja merg sper mai bine, mai am putin si gata si eu:)
nu prea am cum sa merg singura... si sotu-mio vine numai dupe 7..o sa ieism in weekend, dar caruciorul l-am probabt si ne-am plimbat prin hol si bucatarie cu el;)

baunuiesc va voi plimbaretelor o clipa nu stati acasuca. cum mai e ochisorul printesei?

Co +Carina Alysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Co mi-am tras niste cizme de lac rosii si o bluza de satin rosu de la Orsay unde is destul de funky asa ca ma incadrez sper.

legat de motoare eu i-am luat la a meu o macheta tare dragutza de motocicleta de la King Art si am zis ca deocamdata that is all

Lore anul trecut am luat pt copii biciclete si tare fericiti au fost

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Cine-mi zice si mie cum e cu dintisorii, ca nu mi-a raspuns nimeni...ies mai intai jos sau sus?

MAMI!
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561659820LOCOzw][/URL]

Mergi la inceput

Carrie, super tare;) cred ca iti si sta bine in rosu, la nuanta de par si ochisorii;) vezi sa nu rupi ceva inimioare;))pe acolo
tre sa merg si io la ceva shopping pt microrevul de la sotior. abia astept. sper sa mai dau 1-2 kile pana atunci

Co +Carina Alysa

Mergi la inceput