Gravidutze si mamici de CLUJ-38

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Meli, acum am citit mesajul tau, iti tin pumnii mult de tot si un mare de tot ...
Eu am nascut la Stanca, ce vrei sa stii?
Eu initial ii pregatisem la anestezist 1,5 mil dar pina la urma i-am dat 3 ca tare s-a agitat pt mine, chiar am apreciat ...
Da 1,5 sau 2 mil cred ca e ok ...
De intrare, mie Diculescu mi-a zis ca la intrarea de pe Paris te duci cind ai sarcina avansata deja, la cealalta te duci cu alte probleme. Pe mine si in ultimele saptamini m-a chemat tot la intrarea cealalta.
Dar acolo te duci de obicei, cum intri in partea stinga este o usa, bati si acolo intrebi de medicul de care ai nevoie.

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI cum a scapat puiutzu tau de scurgerea de la ochisori ?
iarasi i a aparut lui Tiadris si am dus o la dr Vladutiu mi a dat picaturile Tobrex....sper sa i treaca

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Eu am fost in rezerva impreuna cu o pacienta de-a doctoritei Oancea, si tare mi-a placut cum s-a purtat cu pacienta ei, a vizitat-o in fiecare zi sa vada cum se recupereaza, mi s-a parut si calda si umana dar si profesionista.

------------------------
Flory de Joshua Raphael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

exact cum a zis si PUFULET .pe partea stanga e o usa si acolo s medicii
Meli ai nr de mobil al dr OANCEA ?ti l dau eu daca ai nevoie

NICO mai asteapta sapt asta si sa speram ca scumpicu tau vine la lumina

GABI vad ca si puiului meu i s a inrosit pielea la gatutz ,i am pus ulei ,de la Mustella ,mai mult sper sa i treaca repede
Sara cum e ?
imi imaginez cat esti de fericita cand o vezi gangurind si zambind ,la fel sunt si eu ,o puuuuuuuuupppppppppp intruna cat mi de draga

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Nico-offf, am crezut ca pana intru pe net acasa, ai scapat deja.ii place tare in burtica, hihi.iti tin pumnii sa se hotareasca cat mai repede.
Alex-am folosit si noi o vreme tobrex, dar am scapat cu tobreex si cu spalatura cu ser.am numarul ei, mersi mult.
Pufulet-mersi mult, m-ai mai linistit, sper sa fie ok, numai la rau ma gandesc la cate am patit.eu m-am gandit la 2 la anestezist si 5 la medic. e ok asa?
mersi mult fetelor,abia astept sa trec peste.va pupic pe toate si tare mult ma bucur ca sunteti si pot pove cu voi la toate
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Meli, eu zic ca e super bine asa apropo de bani.
Nu ti-a zis, te interneaza sau te lasa acasa imediat?
Din cite am inteles, toti anestezistii care sunt la Stanca sunt buni, asa ca sa nu iti faci probleme cu anestezia.
Si sigur o sa fie bine, sa ai incredere si sa fii convinsa de asta ... si stii tu cum e, ce nu ne doboara ne face mai puternici ... e o etapa in viata peste care o sa treci cu bine si viata ne ofera o multime de lucruri minunate, nu trebuie sa iti aduc eu aminte de minunatia pe care o tii in brate :)
Cind te apuca disperarea, sa iti aduci aminte de un zimbet de-al ei si o sa iti treaca :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Lore nu fi suparata pt banutii aia. Sanatosi sa fim... noi am vindut masinuta mica ( cu care a avut eu in luna a 7-a o busitura si de atunci nu mai am curaj sa conduc)si am lasat banii in lei, iar acum euro a luat-o razna... Si nici nu avem motocicleta in garaj
Meli sanatate maxima!
pupici

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaa gagici

am culcat fetele si ma relaxez umpic desi ar trebui sa mai prestez prin casa is obosita.off ma asteapta doua luni taare grele la job pina se da drumul la fabrica...

Nico, LA MULTI ani si nastere usoara!ai incredere in dr si cu siguranta va fi bine si vii se tu cu bebelu aici in clubul clostilor cum ne zice al meu

NAtalia si Diana multumesc de ponturile cu sticluta o sa incerc ca efectiv nu facem nici un progres si ma panichez.Natalia la voi cat a durat faza cu refuzul?

Meli mult curaj draga mea, va fi bine si o sa scapi de probleme, si fii tot timpul cu gandul la Timea.

Diana uite o sa-ti insenineze ziua.

Lore si al meu ma tampeste cu motocicleta eu sper sa reusesc sa aman cat mai mult momentul unei achizitii de acest gen

noapte buna

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Saliu!!!

Meli - tin pumnii sa fie usor maine...poate iti face rahi, eu cred ca ar fi mai indicat... sa fie bine si sa scapi o data de probleme.

Alex - mai ai ceva de asteptat, dar trece super repede timpul...

Carrie- ufff ce m-am mai chinuit cu diversificarea...a durat mult! dar pana la urma ne-am dat pe brazda.

Natalia Stefania 37+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

[red]AMR MAXIM 3 SAPTAMANI [red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata fetelor!
eu incet ma pregatesc la spital.asa ma simt ca nu am putere,n-o sa trec peste asta,dar,e musai.va pupic pe toate, va doresc o zi frumoasa si sa va ganditi la mine.pupici la toate!
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput