Gravidutze si mamici de CLUJ-38
Raspunsuri - Pagina 14
ALEX29 spune:
AM uitat sa va zic ca am fost cu puiu la control pt ochisori (la dr V.....,i am uitat numele ,dar am auzit ca e f buna )si mi a spus sa continui sa i fac masaj si sa i dau picaturi TOBREX ,oar daca in 3 luni nu i trece atunci va trebui sa i faca o mica operatzie
sper sa nu se ajunga la asa ceva ,Doamne fereste
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
redai spune:
Alex eu am zis numai prin ce am trecut cu unghiile.O data le-am pus undeva pe langa piata MV si a doua oara le-am pus pe Motilor. mie mi-a distrus unghiile.tu unde le-ai pus?
la mine a venit mosu` cu un trening Adidas super.Si imi este si bun....![]()
Lore, mamicutza lui David
POZE
soanso spune:
salutare fetelor,
azi la mine a fost prima zi de munca...tb sa ma trezesc la 06 pt ca de la 07 am program pana la 15,30 ,an dormit in picioare pe la ora 14 ,de maine sper sa fie mai bine cu trezitul asa matinal.
pe Sorana am hotarat sa o lasam pana la toamna cu soacramea ,a fost bine... ,a mancat,a fost afara,dormea scumpica cand am ajuns acasa.e putin racita dar sper sa-i treaca repede.
Asteptam sarbatorile de iarna... ,de Craciun mergem la mama si ii tinem ziua Soranei acolo ,pe 20 avem microrevelion org. de firma lui Sory ,oricum cu copil in familie totul e altfel asteptam mai cu drag totul.
sa va bucurati alaturi de cei dragi de SF NICOLAE,sa va aduca bucurie,liniste ,fericire ,sanatate si nelipsitele cadouri.
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
Ioana13 spune:
Zilele trecute am aflat ca se da prima de prima/a doua nastere
. Voi ati depus cerere? Unde? Unde se depune si cea pt trusou? (asta nu l-am primit inca, de 6 luni
)
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
ALEX29 spune:
LORE intradevar nu mi le am pus niciodata in tara,dar am vazut unghii puse si aici si arata super si crede ma eu sunt tare pretentzioasa la asa ceva ,orice defect il descopar imediat
din pacate n am luat nr de telefon ca sa stiu si eu pe viitor unde sa merg
si este un ulei special ce se foloseste pt ca unghia sa si revina mai repede dupa ce renunti la cele false
imi amintesc ca am vaz pe cineva ce si a pus unghii la salonul de pe Motilor si arata super naspa ....
conteaza totusi sa mergi prin recomandari ,dar promit ca de acum incolo cand vad vreo lady cu unghii puse o abordez si cer nr de telef al salonului
ANCA felicitari pt noul job 
NOAPTE BUNA FETELOR SI CAT MAI MULTE DARURI DE LA MOS NICOLAE
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
carrie spune:
saliuu fetelor,
am venit rupta de oboseala dupa a doua zi de lucru dar m-am relaxat extraordinar cu venirea Mosului la fete.Doamne ce s-au bucurat amandoua ca am crezut ca le mancam.Sofia a ras in hohote, a primit un glob Ocean Wonders de la Fisher Price pe care il adora iar Thea o chestie dragutza de constrit si inventivitate.am fost fericiti de fericirea lor
Mami lui Alexia, din fericire eu nu am acum E-coli sper, din pacate Delia se chinuia cu el acuma.
eu am avut mai demult si faceam infectii urinare repetate, am scapat cu Urovaxon.
Raluca ma bucur ca sunteti mai bine, si eu sper din suflet ca iesim din perioada tulbure, am decis s-o tin pe Theiutza acasa sa o pun pe picioare.
Alex sper sa fie bine mamarutza ta cu ochisorul.
va pup, sa va aduca Mosu numa bunatati
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
pufulet74 spune:
Pupam fetele !
Sa va aduca Mos Nicolae voua si la bebici numai surprize placute si sa fie o seara de vis 
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael
God brought you in our life
Homepage: www.almarl.tk
carrie spune:
am revenit ca dorm fetele de bubuie casa![]()
io tot nu progresez cu linguritza, incep sa disper incet sau sigur...ii place pireul de la borcanel,cel de caise, da nu deschide gura nici cum
ioi fetelor nu stiu ce sa mai fac, vreau sa pape numa lapte ca ala il mananca cu o pofta...
Natalia, de ce linguritza speciala ziceai?ca incerc orice...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
mami_alexia spune:
Multumesc,Carrie, sper sa scap odata. Maine imi fac din nou analize si merg si la o ecografie, asa a zis doctorita, sa nu fie altceva, desi eu nu cred, am aceleasi simptome ca si data trecuta...In legatura cu mancarea nu te stresa...Alexia a avut o perioada in care o invatasem ca "nu-i voie". Si acum facea la tot "nu-i voie". Cand ma apropiam cu lingurita de ea, dadea din cap, explicandu-mi ca "nu-i voie". Acum mananca mai orice, am trecut peste faza aia, asa ca stai linistita, o sa manance! Si la noi a venit Mosu', ce mult l-am asteptat... O seara placuta tuturor
MAMI!
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561659820LOCOzw]
[/URL]
Gabriela77 spune:
Yuhuuuuuuuuuuuuu! A venit moshu! Pt mine blugi frumosi, si de data asta, masura mea, pt Sara jucarii si hainite.
Cristiana, imi imaginez ce frumos a fost sa iti vezi copiii bucurosi. Abia astept momentul.
Anca, cred ca e greu cand incepi serviciul si ti-e dor de puiu mic.
Alex, nasoala veste cu ochiul. Sper sa nu ajunga la interventie.
Acum realizez ce panicarda sint, deja i-a trecut iritatia aceea la gat a Sarei. I-am pus Bepanthene, arata bine acum, dar i-am mai pus. Atat de vesela si frumoasa e Sara. Mor de fiecare data cand imi zambeste, Mai nou scoate tot felul de sunete ciudate: ghi, nga, cooooo...Si mai rar, rade in hohote.
Va pupez! Somnn usor!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)