Gravidutze si mamici de CLUJ-38

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata!la amiaza si de la noiacum chiar ca e cafea reloaded.

Kitzy felicitari:) pt bblusa e asa fain sa ai o fetita...acum nici nu imi pot imagina altfel, desi intial ma gandeam la un baietel;)

va pup, o zi minunata

asa...uitati-va aici mamici cu bb, sa vedeti cu cine seamana mai bine odorul, cu mami sau cu tati, la noi a iesit cu 5% in favoarea lui tati;)http://www.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no, ca a sunat medicu de familie dupa noi..hihi..am mers la masurat si cantarit..in sfarsit ne laudam..acu suntem ca fat frumos..a pus intr-o saptamana 500 grame, cat trebuia sa puna in toata luna..:):) micu' de el..

parca nici n-as mai merge sapt viitoare la dr la reevaluare..brrr...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

victo, tu pe cine ai medic de familie? e din cartier, de p-aci?
a mea nu se intereseaza deloc de noi, eu am mers azi ca am implinit o luna si stiam ca trebe verificata. nici o analiza nu i-a facut, nik.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

a Diana draga, da de ce sa-i faca analize???????????
f bine!!!!
la al meu i-am facut pt ca nu luase in greutate si am zis sa nu aiba oaresce..da el era in greva foamei..:(

da, din cartier, dr Trascau, acolo la cabinetele grupate de langa posta.
pai a mea se simtea cu musca pe caciula cumva ca nu l-a urmarit mai repede..era speriata cd am fost sapt trecuta cu el.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutere si de la noi....

raportam ca bb Mihai a devenit crestin, a scapat de laringita si e, din vina mea, un mare iubitor de bratze....om vedea cum scapam si de asta!
Vad ca o puneti de o noua intalneala in polus..acolo poate ajung si eu ca e mai aproape si nu pierd vremea in trafic.Oricum saptamana viitoare o dedic cumparaturilor de Craciun !

Sa va aduca Mos Nicolae daruri frumoase! Au sosit sarbatorile de iarna...ce frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Victo! Ma bucur de vestile bune! Vezi?
Raluca, bine ca ai mai dat un semn ca deja ma ingrijoram! Felicitam micul crestin! Sa aiba o viata frumoasa! Ma bucur ca a scapat si de laringita! Poate mergem impreuna la intalnire, nici eu inca nu stiu daca pot, dar daca se nimereste…Cu tinutul in brate, e normal, doar e mic si a fost si bolnavior, lasa ca-i trece cand mai creste.
Oana, eu cred ca a plecat mami si de-asta esti asa ocupata?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am facut chestia cu cine seamana beb. In favoarea mea cu 13%! Toata lumea zice ca bebe seamana cu tati, cu mine deloc. Pe cine sa cred

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Felicitari Victo pentru greutate.Tare as vrea sa ma laud si eu cu asha ceva.
Raluca felicitari pentru micutul crestin

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
toata ziua am fost plecata ....m am intalnit cu Mosul pe drum
ce frumoase o sa fie sarbatorile astea tu fetelor cu bebele langa noi ..URAAAAAAAA

NATALIA distractie placuta ,mi o imaginez pe ANA cat o sa fie de scumpica recitand poezii

PUISOR si eu sunt innebunita dupa unghiile puse inca nu am fost la nici un salon in CJ sa mi le pun
LORE draga te contrazic sunt convinsa ca daca mergi unde trebuie nu ti le strici , timp de 3 ani am avut unghii puse si dupa ce mi le am dat jos a fost ok, mi au crescut la loc si gata
oau si ce senzatie superrrrrrr

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELADEEA asa de rau imi pareeeeeeeee ,n am stiut ca e concert cu Hrusca ....data viitoare
cred ca a fost super

ok fetelor
ma duc sa fac un dusuletz si sa pregatesc cadourile pt dragul meu sotzior si pt minunata mea fetitza

hmmmmmmm sa vad mie ce mi aduce MOSU

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput