Gravidutze si mamici de CLUJ-38
Raspunsuri - Pagina 12
redai spune:
kitzy felicitari pentru fetitza.![]()
Mami_alexia imi pare rau pentri e-coli.Mai este cineva care are asha ceva si se tot chinuie.carrie cred.
Soacra mea a fost "instruita" de cumnata mea.Isi cere vie sa il ia in brate.Si asha de multe ori il pun eu.La cat de rar trece pe la noi.....
CRistina am vazut pe forum ca tu ai primit cartea aceea de bucate pe mail.Cand ai timp timite-o te rog si la mine.
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai spune:
Gabi e adevarat ca Davidul meu facea acea iritatie la gat.Nu a trecut cu Bepantene la noi.Dar am grija ca dupa fiecare baita sa il sterg bine acolo.Il intorc pe burtica si il tin asha un pic.Si nu-l sterg cu prosopul obisnuit ca sa nu-l irit mai tare.Am scumparat scutec de ala care se folosea cand eram noi mici.Ala absoarbe foarte bine, dar nu stiu cum se numeste materialul.Si cu dupa ce e uscat bine il dau cu cremutza si iar astept sa intre bine il piele.Am noroc ca ii place sa stea pe burtica.Eu folosesc crema de Avene care este si pentru dermatita lui.Nu stiu daca aceea are si o contributie pentru iritatie.
Meli stiu ca o da cu pudra , eu am evitat sa folosesc pudra la el ca sa nu ii intre din greseala in nasuc, fara sa imi dau seama.important este sa fie uscata bine dupa fiecare baitza.
POZE
redai spune:
Alex imi pare rau pentru ochisorii piticii.Lasa ca daca ai scapat o data trece si a doua oara.Sa nu fie curent de undeva....
Natalia ai inchiariat mos?
Fetelor asha imi este de dor de perioada cand credean in mos.....La noi 9in familie aasta era baza. Nu mos Craciun.Primeam foarte multe cadouri....vreau sa vina si la mine....dar fara sa stiu.....
POZE
eladea2005 spune:
salutare fetelor!!!
v-ati pregatit cizmulitele???
ca acus vine mosul..![]()
vroiam sa va spun doar ca ieri am fost la Polus la concertul lui Hrusca, a fost tare frumos.... lume multa, atmosfera de sarbatoare, iar colindele pe care le-a cantat...
ti-au ajuns pana in suflet si mai departe... ce mai... are omu asta o voce... te infiori cand il asculti... tare mult mi-a placut... 
azi e Ducu Berti la Iulius, pentru cele care va intereseaza si aveti timp...![]()
o zi frumoasa! si multe surprize!
pupici!la burtici (tot mai putine, din cate vad) si la bebici!
andreea
35+ si eric 
http://bd.lilypie.com/ejnDp3.png
puisorul spune:
Buna fetelor
Azi sunt un pic mai bine ca ma mai lasat sciatica dar nu m-am dus la servici. Voi la cate saptamani ati intrat in prenatal? Ca ma bate si pe mine gandul dar tare mi-e frica ca o sa ma plicitisesc toata ziua singura acasa.
31+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM]
[/URL]
puisorul spune:
Kitzi felicitari pentru printesa.
V-ati facut careva unghii dinte-alea tehnice cu gel si unde? Ca mi-ar place si mie ca am inteles ca rezista mult timp si acum nu mai am chef de manichiura saptamanal.
Apropo de uscat pielea bebelusilor, nasa mea o usca pe fetita dupa baie cu uscatorul de par. Si nici nu mai plange cand vrea sa o imbrace.
Sa aveti o zi buna si spor la cumparaturi

31+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM]
[/URL]
redai spune:
Puisorul eu am avut de 2 ori unghii tehnice si nu le recomand.prima data le-am pus chiar cand au aparut pentru un moft.A doua oara le-am pus cand am fost mireasa.De manichiura nu te scuteste pentru ca o data la maxim 10 zile trebuie sa mergi sa ti le umple cu gel.Maniciura o mai poti face acasa, dar sa umpli cu gel nu.Si plus ca distruge foarte tare unghiile.Dupa ce le dai jos iti trebuie cel putin o luna sa se regenereze.Distruge unghia.Asha ca eu iti dau un sfat din proprie experienta.Unghiile alea dupa parerea mea sunt de ocazie si le dau repede dupa aceea jos.
POZE
Ioana13 spune:
Puisor, eu din saptamina 30 am stat acasa. Nu m-am plictisit deloc, numai ca era primavara si aveam ce face... Aveam un servici de la 7 jumate si pt ca puteam sa dorm mai mult, nu mai conta ca poate citeodata nu aveam ce face. Daca se poate, de ce sa nu stai relaxata acasa, mai mergi la o "gimnastica" de
, la un molus si mulius...
Ieri au fost fetele la mine, bebele a fost extaziat, nu i-a trebuit nimic 5 0re, somn, laptic, brate... sa stea sa asculte povestile e pasiunea lui. Cred ca va fi un gura casca ![]()
Kitzi felicitari pt fetita! Ti se spusese ca ai baietel? Cum a fost schimbarea?
S-a facut frumos afara, cind se trezeste strumfi o taiem... poate ne intilnim cu mosu
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
bex spune:
Neata!la amiaza si de la noi
acum chiar ca e cafea
reloaded.
Kitzy felicitari:) pt bblusa
e asa fain sa ai o fetita...acum nici nu imi pot imagina altfel, desi intial ma gandeam la un baietel;)
va pup, o zi minunata
Co +
Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977