Cum tai un film ?

Cum tai un film ? | Autor: dearChris

Link direct la acest mesaj

Vreau sa tai un filmulet si sa-l trimit cuiva in mail pe bucati. Am vazut undeva chestia asta. Cineva downloadase bucatile 'rar-uite' si cand a dat pe una din ele sa se 'dez-raruisaca', s-a lipit/compus filmul intreg.
Ma ajutati, va rog ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

tot cu winrar poti face asta.in momentul in care faci arhiva ii specifici cat de mare sa fie fiecare particica.
sau mai exista posibilitatea,in caz ca te tine banda de net,sa ii faci un upload pe mediafire(necesita cont) sau pe rapidshare si apoi dai linkul de download celui care vrei sa il trimiti.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Espiritu aka Clown Pepo la Kanal D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

na ca tot timpul m-am ferit de Winrar-ul ala...credeam ca-i o mare filozofie acolo
si 1 data sau de 2 ori am arhivat si eu ceva , am dat click dreapta pe fisier si am ales Add to archive
Si acum vad ca winrar e acelasi lucru :)
Am gasit unde se splituieste.. la split to volumes, bytes
Filmuletul incerc sa-l trimit cuiva care este la serviciu si nu are acces la net, doar la e-mail , nu poate downloada de pe site-urile acelea

Multumesc!

Mergi la inceput