Gasca de Constanta (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Seara buna la gospodine! Presupun ca nu prea scrieti pt ca sunteti ocupate cu pregatirile pt sarbatori...

Aura, te rog sa-mi spui pana cand poti/ putem cumpara biletele la spectacolul de dans, ca noi sigur vrem sa participam, numai ca nu ne-am hotarat cate bilete vom lua (ne gandim sa invitam mai multe persoane). Unde se va tine, pe 13 ian, tot la Cercul Militar?

Sinzi, ce bine ca voi n-ati patit nimic in accident! Sa stapaniti masina cea noua sanatosi si sa va bucurati de ea la maxim! Abia va asteptam sa veniti cu trenuletele pt Seb! Sa calatoriti cu bine, sa aveti un zbor usor si sigur!

Roxana, ziceai ca te interesezi cum e cu copilasii abandonati de la spital. Ai reusit sa afli ceva?

Vladis, ma bucur ca ai dat un semn si ca vrei sa participi la ceea ce a propus Dana. Noi am fost deja la mamica respectiva, nu pot sa va spun cat de surprinsa si emotionata a fost pt ceea ce a primit de la noi pt copila ei, pe neasteptate! ...Si sunt sigura ca nu-si imagineaza ca va mai avea parte si de alte surprize frumoase!

Cami va primim si pe voi in grupa noastra! Sala de clasa e placuta, dar cel mai mare castig pt Sebi este ca educatoarele sunt SUPER, el le iubeste mult (mi-a zis ca pe amandoua la fel) si a invatat multe lucruri frumoase de la ele. Chiar mi-e dor s-o vad pe Teo...

Tania, si de voi mi-e dor, da si tu un semn!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Am uitat: Lulu, am vazut o reclama cum ca la Real la etaj ar avea perdele si draperii...?! Nu-mi dau seama unde ar putea fi, stiu ca era Flanco sus, dar ma rog, daca sunteti in zona, puteti sa va uitati... poate gasiti ceva ce va place.

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Salut gasca!!!!

Sanzi, felicitari ptr masina si broavo!!!!Sa o stapaniti sanatosi si fara alte accidente.

Aseara, a trecut Alina(mav) pe la colonadelor si a lasat un pachetel colegei care........, nu va pot descrie ce reactie sensibila a avut.In timp ce o conduceam pe Alina suna si Tania ptr o camanda de cozonaci si ea i-a oferit colegei un cozonac de sarbatori.Colega, nu se astepta desigur. Mare i-a fost bucuria cand a vazut ce continea sacosa; printe lucrusoare si aranjamentul de brad natural, Alina i-a pus un pachet cu oua kinder si o trusa de baie cu broaste testoase, animale tare indragite de Andreea fetita ei.M-a rugat sa va multumesc, inca o data ptr ea ca nu-si mai dadea seama daca o facut-o, ca nu mai stia ce a spus. MUltumim, frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Scuza-ma Camy, lucrusoarele de la tine , i le voi da maine.Din cauza starii mele de sanatate, ptr a nu sta mult timp in frig nu am fost cu masina mea la munca, m-a dus cand Mihai cand apelam la servicii taxi.
Dar cred ca ma simt un pic mai bine ptr ca nu mai tusesc si maine ma aventurez cu masina mea. Multumim.

Mergi la inceput

Neatza!

Ma innebuneste fii-miu... "Hai sa incodobim bradutul! ...Am incodobit bradutul!" ...Eu ii explic: cu "p" de la podoabe... El imi rade in fata: "cu p de la codoabe"...

Spor la pregateli, fetelor! Si nu in ultimul rand (desi cred ca eu mai intru pe aici cat mai sunt acasa)... SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutare mamici gospodine!

Ne pregatim... ca toata lumea sa vina Mos Craciun!
Eu, in bucatarie, cu motoarele la maxim, caci pe 24 am zi de munca cu prg normal!
Rox, azi facem cornuletele in 2 culori!

Bradul l-am impodobit de pe 8 decembrie, e primul an cand il facem asa devreme si a fost o bucurie pentru toti!

Alexia a avut serbare la gradi, la care eu nu am putut fi prezenta!
Am avut inlocuitor, bunicii, macar atat!

Intreb si eu ceva: Stiti un apartament, casa de vanzare?! ma interesez pentru niste prieteni f.buni. Sanzi parca a zis ceva de vanzarea apartamentului lor?! Daca auziti ceva, dati-mi si mie de veste!

Gata, ma renitorc la datorie!

Un Craciun fericit tuturor! Bucuria celor mici, si nu numai, sa va umple sufletele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Sanzi ce masina betooooon. Sa o stapaniti sanantosi.

Mav nu stiu cate bilete mai avea. Eu am sa ma mai intalnesc cu el pe 28, 29 dar daca te hotarasti mai repede il sun si se aranjeaza. E f. ocupat cu spectacolele in perioada asta si majoritatea le tine in Bucuresti. Spectacolul a ramas pe 13 ian. la Cercul militar. Ultima data cand m-am intalnit cu el si i-am mai cerut bilete a zis ca se rezolva si cred ca o sa se rezolve si in continuare cand ii voi mai cere.
Eu va spun de acuma Craciun Fercit alaturi de cei dragi si nu numai ca nu stiu cand voi mai intra pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

mav ti-am trimis un PM cu nr. de tel. pt. bilete.

Sarbatori Fericite si celor care sunt in deplasari pe la munte si nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi suntem gata de plecare...va pupam si ne vedem in C-ta!!!!

Am pus poze noi (facute cu cadoul de la Mosu) http://good-times.webshots.com/photo/2744066190087737923UdTNGR

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, pic si eu ca musca in lapte in topicul vostru, si chiar acum in ajun de Craciun...
Dar as vrea sa stiu daca cineva dintre voi sta in zona Str. Stefan Cel Mare No. 123 Bl. R1
As avea nevoie de o informatie ( astept PM in caz afirmativ)
Daca nu, si oricum, va doresc tuturor un CRACIUN FERICIT

Mergi la inceput