Gasca de Constanta (95)
Raspunsuri - Pagina 18
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by mav
Cami, ce printese frumoase!!!!!
Claudia, fetita ta este aici langa Alex si Andrada?
Daca tot n-am facut poze la serbare, am facut azi dimineata -www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">la gradi! Maria e preferata lui Sebi.
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Oana, fetita Claudiei, ea scoate limba la noi din spate.
imi place la nebunie cum arata sala de clasa de la voi de la gradi.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
www.youtube.com/watch?v=HFihJ8u56j8&feature=related" target="_blank">colinde cu drag
roxanaz spune:
buna dimineata pe mare fuga
am vazut toti piticii la serbari, sunt niste scumpi!
azi e ultima zi de munca asa ca trebuie terminate toate....slava Domnului!
Cornelia drum bun, sa ajungeti cu bine si sa va distrati pe cinste! si sa nu aveti parte de ploaie ![]()
Sanzi ufff cum asa facuta varza? bietul Radu, bine ca nimeni nu a patit nimic. pupici si drum bun, sa ne vedem cu bine saptamana viitoare!
va urez tuturor o zi frumoasa si fara probleme!
iulyp spune:
mamaaaaaaaaaaaaa ce de copilasi frumosi am vazut eu
pe la serbari si nu numai. Taaaaaaaaareeeeeeeeeee frumusei.
Si bebelusii Teo si Luca sa creasca mari si sanatosi si sa-i vedem in poze la serbarea de Craciun
.
Sanzi bine ca nu a fost nimeni ranit rau in accident. Doamne ajuta. cineva acolo sus are grija de voi. Sper sa reusesti la timp sa gasesti cadoul pt. sot. Noi cred ca o sa ajungem a 3-a zi de Craciun sa recuperam masinutele, sper sa nu fie prea tarziu.
Lulu sa stapaniti sanantosi noua locuinta si sa petreceti numai clipe frumoase acolo.
Eu am fost ieri cu pitik cel mik la dermato si pt. ca trageam de amandoi si transpirasem nu m-am mai inchis la geaca in momentul cand am iesit afara si akum trag de nas si ma doare gatul. sper sa ma rezolv repede si sa nu impart microbii mei si la copii.
Va doresc o zi superba.
sinzi_ana spune:
Iupyp, puteti ajunge cand vreti!!!!
Noi suntem gata de drum, mai avem o serbare diseara, un party sambata si un meci de hockey (cu zapada artificiala pt copii) sambata seara si am plecat la drum apoi!!!!!
Bagajele sunt aproape gata (mai am 2 cadorui de pus in ele)...si noi pregatiti![]()
Sotul meu a primit ieri cadoul de la Mos Craciun: un VW gti, nou-noutz cum isi dorea, si cu 2 usi...e foooarte incantat
, acum le-am facut asigurare totala
la amandoua (pana acum nu am avut decat cea obligatorie--dar ne-am invatat lectia)
Eu de azi sunt in vacanta!!!!!!!! ura!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
Da Roxa, asta: http://www.vw.com/gti/gallery/en/us/# si e tot alba!!!
David e foarte incantat
si vrea numai in fata
...oricum cred ca facem rocada ca si mie imi place
...si mi se pare ca e de cucoane mai mult![]()
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
roxanaz spune:
aaa nu e de cucoane draga mea, este o masina sport 100%..... daca are si cutie de viteze DSG este super masina, aveti grija ca e nervoasa rau de tot ![]()
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
aaa nu e de cucoane draga mea, este o masina sport 100%..... daca are si cutie de viteze DSG este super masina, aveti grija ca e nervoasa rau de tot
pai da...ce cucoanele nu au voie in masini sport?? hihi...cu pletele in vant si cu ochelari de soare Dihor
ps...nu stiu ce cutie de viteze are
Sinzi, Radu si David
psihologul
Ontica Camelia spune:
Salut!
Sinzi sa stapaniti sanatosi cadoul.Bine ca nu a patit nimeni nimic in incident.
iuly multa sanatate.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
www.youtube.com/watch?v=HFihJ8u56j8&feature=related" target="_blank">colinde cu drag
vladis spune:
Craciun fericit va doresc tuturor, cu impliniri si bucurii!
Si noi maine dimineata plecam la Predeal, ne intoarcem pe 28, sper sa avem parte de vreme mai calda, ca zapada oricum este din belsug. Va pup pe toate si va doresc numai bine de sarbatori!
Dana, cu siguranta dupa sarbatori o sa fim mai putin aglomerate si participam cu drag la actiunea de ajutorare, la fel si la spectacolul de salsa.
Lulu, felicitari pentru grasunel si pentru casuta; perdele frumoase eu am luat de la bordo, pe tomis, mai sus de dacia, vizavi de biserica alba, iar vopsele recomand la toata lumea pe cele de la miccarom, eu le-am comandat la iasi, dar acum si-au deschis reprezentanta si in constanta, la intersectia str. burada cu str. i.l.caragiale.
inca o data pupici si felicitari tuturor gradinarilor care au incheiat cu bine primul trimestru.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE