Casnicute sexy(149)
Raspunsuri - Pagina 4
MirelaV spune:

fetele, am intrat sa va transmit salutici si pupici din partea mihaelei (miki). am vb acum cateva min cu ea la telefon si m-a rugat sa va salut din partea ei..incearca sa intre in seara asta pe net...daca nu..va scrie cand ajunge acasa...sambata
MirelaV
pupicei pe burticei
Liana30 spune:
Mirela multumim de vesti..o pupam si noi..da si pe tine![]()
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...
Danelutza spune:
Mirela multumim de vestile aduse din partea lui Miki.
-ici si tie si
-ici si lui Miki.
Liano care adresa s-o scriu,aia din tara sau aia de la unguri ![]()
Monicastii ce-am vazut astazi la magazin ?!
, un mos Craciun destul de marisor din lemn, frumos colorat, care avea 24 de sertarase. Ma bate gindul sa cumpar pentru Isabella, bineinteles pentru anul viitor, si sa-i pun fel de fel de chestii, asta in locul calendarului cu ciucalata ![]()
Cuscra mai baga cite un rind, intre o titica data domnisoarei si o clatita data lui Robert ![]()
Mai fetelor, care v-ati mai schimbat domiciliul, ca nu vreau sa trimit felicitarile aiurea ![]()

Liana30 spune:
Danelutzoo aia de la unguri bre,,ca pe'a de acasa o stiu![]()
vezi ca de mine uitasi![]()
va pup pe toatee
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
georgi75 spune:
Salutari
Mai ajung si io pe-aci
.Ma mai tineti minte? ![]()
Miha bun revenit acasa cu bblina.Am deschis poza dar n-am vazut bine mogaldeatza ca era tare intunecata poza
.Sa-ti traiasca si refacere grabnica.
Danelutza eu nu mi-am schimbat adresa.E aceeasi de anul trecut.
Pun si aici adresa ca n-am timp de PM-uri
Georgiana Arici
Str. Cornisei nr 3 , bl GA 5, sc A , et 3 , ap 22
Slatina, jud. Olt, cod 230028
Eu mai am adresele de anul trecut.Doar Cami trebuie sa-mi trimita PM (pliiiz) si Leana ca nu stiu ce si cum.Auzisi fato?Hai ca nu vin peste voi ![]()
Io cu multe si de toate pe cap.Stefi a inceput de ieri gradinita.Se pregatesc deja de serbare si io caut innebunita rochitza alba.In orasul asta...nu gasesti frate ...Dar in schimb avem cica patinoar
.N-am ajuns inca, sper sa ajung in week-end.
Va
pe toate.Ma bucur ca n-avem bolnaviori prin zona.
Pupilici pe la botici

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Danelutzoo aia de la unguri bre,,ca pe'a de acasa o stiu
vezi ca de mine uitasi
va pup pe toatee
Ti-am trimis e-mail
Adresa de la unguri:
Szeged
Zakany u.9b
cod.6724
Hungaria
Dimieru Gabriela (adicatelea Liana)

Danelutza spune:
Georgi
pupici la tine, ca ai mai dat de veste pe la noi. Sa faci poze de la serbare sa-ti vedem si noi domnisoara. ![]()

Liana30 spune:
georgi75 cine esti tu?cine?cine?io te cunosc???![]()
![]()
Daneluztoo multam frumos..
va pupp pe toatee
georgi75 spune:
Nu ma cunosti tu dar grasu' ma stieeee...
Danelutza promit pozeeee ca vineri iau salariul si-mi iau de data asta aparat foto ca nu mai tine.Am zis!!!
Danelutza spune:
Desteptareaaaaaaaaaa