Casnicute sexy(149)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

netaaaaaa..trezireaaa..nu simtit mirosul de cafea...?

haideti sus...

liana...multa sanatate si refacere cat mai rapida...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ihiii io'l simtii..multam de cafea..beau si io
simoo da ce ce imi zici mama asa?ca n'am nimik..la ce sa ma refac?ca's refacuta de mult
monicooo iar trebaluiesti?
Danelutooo vazui ca plecasi sa dai peruca jos..io astept pozeee
va pup pe toate..revin

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

vorbiiii cu georgiii e binee doar ca numai are timp deloc..dehhh..
va pupa pe toateee..si pe grasu

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Am venit si eu la pupat..

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu, si eu

Daneluto sa ne arati poze cu noua frezura
Liana nu prea fac mare lucru dar parca nu le fac cu spor
Stefania, multam de cafelutza
Miha,odihneste-te
eu azi daca intru iar la atelier vai de mama mea nu mai apuc sa dau pe-aici decat dupa e-i culc...asa ca va pup pe toate si vbmai tarziu

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

deci asa mihooo???????venisi?
atunci naaa
mihaaaasi pt Amirae minunataaa ..samana cu masa
va pupp pe toate..
cam liniste pe'aci..ploua si pe la voi?ca pe la mine e vreme de numarat banii si facut cupchii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si tie refacere rapida
si ma omorasi cu numele copilei.tare,tare frumos.cum de te-ai gandit la un asa nume.esti tare mai!bravo!

liana,danelutza,muncesc de sparg.am mess-ul deschis ptca e setat sa se deschida automat cu calc. insa nu am timp de stat pe el
va pun aici pe m.p.adresa mea si in acelasi timp as vrea sa mi-o trimiteti si voi pe a voastra.sper sa am timp sa ajung la posta pana de Craciun

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra frumoasa tare printesa ta . Baga si tu mai multe poze sa ne clatim ochii, sau sinteti asa scumpe la vedere ca meritam doar o pozulica mica-mica

Liano, cred ca Stefania a scris mesajul, ca ea nu stie ca Dan e baiatul Doinei, de aia a scris refacere rapida, pentru lui nu pentru tine, ca tu esti refacuta de mult

Cami io ti-am scris pe mess adresa, dar o mai scriu aici daca vrei: Daniela Addario, via Carona 25, 6815-Melide, Svizzera. Astept p.-m.

Monico iar m-ai omorit cu zacusca ta, ia sa faci spaghete si cind le pui in farfurie, sa arunci vreo citeva lingurite de zacusca peste ele, sa vezi ce mincare de post iese

Poze cu frizura cu va arat, ca trebuie s-o mai revizuiesc eu, pieptanatura, ca eu merg la coafor doar pentru taiat, ca de pieptanat nu stie fata asta nici cu politia, dar macar tunde bine.
Va tuc, ma duc sa pun maimutoi pe geamurile din camera Isabellei.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

io nu primi Pm

Mergi la inceput

Danelutzooo asa da..ca ma gandii si io..ca doar sunt refacuta nu?vezi bine si tu stii asta..auzii sa;i trimiti lui cami si adresa mea ca io nu o stiu..da?te pupp

Mergi la inceput