Orgasm multiplu -ce parere aveti?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Orgasmul multiplu (OM)

dezavantaje = nici unul
avantaje = la infinit

Punctul g nu stiu daca l-am deranjat vreodata..sau daca e implicat el micutul in acest minunat proces al OM.....dar eu am impresia ca orgasmele mele multiple se intampla concomitent pe col uterin si pe clitoris...si este fantastic, demential, epuizant, strigator din toti plamanii....si as vrea sa mi se intample de fiecare data cand ma iubesc cu sotiorul

Eu astept vacanta atat de mult...azi e ultima zi si am 2 saptamani de relaxare..in care sunt sigura ca va veni dragul meu mos craciun...cu multe OM..pt. ...ca asta imi doresc cel mai mult: vacanta, zapada si muuulte orgasme multiple!

Si voua fetelor, sa va aduca Mosul Orgasme Multiple...fantastice, dementiale, epuizante...si sa bagati in sperieti toti vecinii ...

Iulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Iulissa, eu prefer ca orgasmele multiple sa le primesc de la altcineva, nu de la un Mosh.

Anyway, multumim de urari.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

dupa parerea mea nu au nici un dezavantaj iar avantajele cred ca sunt destule....asta depinde de fiecare.conteaza f mult sa sti sa-ti folosesti creierul in ati oferi asa ceva.

se poate avea orgasm "amintindu-ti" senzatiile traite anterior, fara aceeasi intensitate, dar e orgasm, sau prin stimularea sanilor.

sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Rabdare fetelor si se rezolva!!!!
Norocul sa fie de partea voastra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin_c29 spune:

fetelor, suntetzi dementziale.....am citit TOT
si va dau 10 cu felicitari(sau FB ca nu mai stiu cum e acuma)

sarbatori fericite tuturor!!!

Mergi la inceput