Orgasm multiplu -ce parere aveti?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor, va rog frumos sa nu stricati frumusete de subiect!
Continuati ca noi asteptam ...noi informatii bineinteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu tot nu inteleg treaba cu polonicu'...cred ca-i total aiurea si provoaca un discomfort al naibii...avand in vedere forma lui si faptul ca-i groaznic de rece CE placere poti gasi?? Auzi tu...polonicu'!!!
(Ma gandesc ca mai bun ar fi facaletzu' ), are o forma mai adecvata)
XIO, cred ca replicile nu s-au vrut rautacioase, asa le-ai interpretat tu. Pur si simplu lumea s-a distrat. De...tre' sa glumim, sa ne inseninam fruntile, nu? UIte o de la mine!

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mda , ma duc acusi la bizonu' meu sa-l intreb daca apropurile acelea despre atrofie , cui i-ar placea o persoana imbujorata cu intrebari despre sarmale si altele faceau vreo referire la ce am scris eu sau nu .....oi fi avand mania persecutiei din cauza substituirii acute a sexului cu imbujorare si frustrarea bizonului.
Bine ca am citit pe aici diverse pareri , de acum il pun sa se dezbrace inainte sa apas play.
:)))))
Mirific

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Angelinajoli, multumesc mult de sfaturi si pt ca esti generoasa si ne impartasesti si noua. Dar din pacate eu nu simt punctul G nici macar in pozitiile pe care le-ai mentionat tu. Mai exersez. Am vazut o emisiune pe Euforia cu o tipa care si-a facut o injectie in punctul G, a.i. acesta sa fie mai umflat si sa aiba orgasm de fiecare data. Sau am mai auzit de o crema care se da pe clitoris si accelereaza orgasmul.Este asa ceva si in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella

Eu tot nu inteleg treaba cu polonicu'...cred ca-i total aiurea si provoaca un discomfort al naibii...avand in vedere forma lui si faptul ca-i groaznic de rece CE placere poti gasi?? Auzi tu...polonicu'!!!

Sunt si polonice cu manere rotunjite, din plastic mai moale Dar intr-adevar, se poate improviza mai bine de atat.

Eu recomand stimulatoarele clitoridiene, si daca va e 'rusine' sa intrati intr-un sexshop, sa stiti ca treaba se poate rezolva cam cu orice chestie de vibreaza: periute de dinti (din acelea de la chinezi, proaste, la 25mii bucata, ca sa aiba o vibratie cat mai mare - nepotrivita pentru dinti, dar potrivita pt alte zone) sau tot felul de dispozitive micute de masaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by cristicross
Sau am mai auzit de o crema care se da pe clitoris si accelereaza orgasmul.Este asa ceva si in Romania?
cris

Exista, la sex shop, alaturi de crema pentru sensibilizarea sfarcurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Era un polonic mic , blocat acolo de mai mult de 2 saptamani....se mai intampla, la fel si cu paharul de tuica , capacul de la spray si altele.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Unde mai blocat, in pasarica?
Muream si asta n-auzeam!!!!
Doamne fereste si pazeste-ne...

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Cred ca barbat'su cauta oala cu ciorba si a nimerit aiurea...

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Cred ca barbat'su cauta oala cu ciorba si a nimerit aiurea...

Adina + Olivia Q1.04

Vai, fetelor, mor de ras...
Eu chiar nu inteleg faza cu polonicu; cum isi bat joc unii, de ei

Mergi la inceput