Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vasari nu stiu daca ma crezi dar sunt mai linistita ca le stiu acolo sub supraveghere, o sa le iau acasa cand sunt sigura ca nu mai sunt riscuri sa se repete. Sunt premature, nascute sanatoase .. dar mici. Vineri noaptea Elena era la spital si Ana acasa n-am inchis un ochi .. stateam si ma uitam daca respira si daca nu se invineteste, nu mai vreau asta! Vreau sa le cresc in liniste si nu in stres .... sunt prea speriata acum! Dr. care era acum de garda a zis ca ar fi bine sa dorm noptile acasa .. sa fiu odihnita pe cand vin acasa! Adevarul e ca arat ca d...u, am un kg. mai putin fata de momentul cand cand am ramas gravida, doar pielea de pe burta e de mine! si trebuie sa mananc! Si sa-mi intre in cap ca nu se mai intampla! sa am incredere in mine!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pussi bine ai revenit printre noi. Sunt convinsa ca Tustele vor fi bine si se vor intoarce in curand acasa si atunci sa te tii. Cred ca o sa intri cam rar pe la noi,ca o sa-ti ocupe tot timpul

Irina imi pare rau pentru momentele prin care treci. Cred ca toate mamicile ne dam seama cat de chinuitor poate sa fie sa-ti stii puiul bolnav si tu sa nu poti face mai mult.
Din ceea ce spui inteleg totusi ca s-a rezolvat problema acum si puiutul este spre vindecare. Nu poate fi decat bine

Ramo cam rar pe la noi.

ROXX si ANNE_MA

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetelor!
Am intrat si eu pe fuga si vreau sa va multumesc mult pentru felicitarile si urarile voastre!
Noi suntem bine sanatosi si mancaciosi!
Bogdanel s-a nascut mai repede de cat trebuia deoarece m-am trezit in dimineata sambetei de 17.11 cu o hemoragie de toata frumusetea din cauza placentei praevia. Am fugit repede la spital si m-au si bagat la operatie. S-a nascut la ora 12:25, 3 kg fix, 50 cm si nota 10.
recuperarea mea a fost si mai este inca destul de grea dar... trece si asta! Ma bucur mult ca am scapat! Mi-era o frica de moarte de operatie dar acum au trecut toate!
Trebuie sa dau o fuga si pe la Parintii intreaba ca am de pus niste intrebari mamicilor si pe urma trebuie sa ne pregatim de baita!

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag! Celor care inca nu au nascut le tin pumnii sa aiba parte de nasteri usoare si bebelusi cuminti ca al meu!

O mamica in al-!!!

Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pussi si Irina, imi pare rau ca treceti prin asemenea momente, cred ca e tare greu .. insa voi sunteti niste mamici puternice si o sa treaca si asta si o sa va vedeti copilutzii acasa
Cum ziceau si fetele, noi ne apucam de plins ca se strimba aia micii, dar sa ajungi cu ei in spital ...
Noi suntem aici si sa tinem pumnii si sa pupam sa se rezolve totul cit de repede

Roxx, multa bafta, tinem pumnii !!!

Intreba cineva de greutate, eu am slabit in 2 sapt 13 kg si mai am de dat jos inca 10 kg.
Sunt si eu curioasa cum se descurca cu greutatea fetele care alapteaza exclusiv, eu deocamdata nu am mai dat jos nici un gram de o sapt si ma gindeam cum sa fac sa continui procesul.

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Fetele, nu-mi vine sa cred!!!!! In 10 ore imi vad bebelina!!! Ce repede trece timpul!!!
Eu nu stiu pe cine o sa anunt, pt. ca Mihuta vad ca trece foarte rar pe aici. Nu-i nimic, dau anuntul personal!
Va pe toate!!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
38+ Dora Ioana
AMR 1 zi pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Irina.ufffffffff..saracuta de tine si de bebe strumf..
hai mami...fii tare, e usor de spus..numa eu stiu cat am plans sapt trecuta ca bebe meu nu luase in greutate..acum facem investigatii, asa ca stiu ce inseamna mers la dr..analize..intepaturi..uffff..
te asteptam cu vesti bune..si ai grija de bebe Raul.
pussi mami...pupici la fetite si la mamicuta..aveti grija de voi!pune-te si mananca, sa fii sanatoasa si plina de energie pt cd le vei avea acasuca.
eu nici nu m-am mai pus pe cantar d e vreo 3 saptamani..chiar as putea maine incerca..:)
v-am pupat.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Pussi bine ai venit acasa si sa pupi fetele frumoase din partea noastra.
Irina
Anne iti tinem pumnii si daca e da-mi mie mesaj si anunt fetele,iti dau nr pe PM.
Pufule eu alaptez exclusiv si din cele 15 kg puse mai am de dat jos 3.
Noi suhntem bine,nu avem colici manacm si dormim ca barosanii,de ex azi-noapte a dormit de la 10 la 5 dimineata ...nu ne veneas sa credem
Pupicei

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pussi, te-nteleg foarte bine. Si eu sunt cam la fel, cu toate ca eu nu am trecut prin cine stie ce. In prima saptamana am culcat-o intre noi intr-o copaita de lemn si dormeam astfel incat sa o vedem bine. De fapt nici nu dormeam, decat superficial... cand deschideam ochii il mai surprindeam si pe sotul meu ca se trezea si o verifica. Acum la fel, foarte des ma duc langa patutul ei si pun mana pe finetul de sub fata ei sa vad daca a scos vreo picatura de laptic, daca arata bine si cum respira, sar imediat daca o aud tusind. Tocmai s-a strecurat sotul meu sa o verifice si el. :))
Cred ca si paranoia asta ne ajuta sa avem grija de copii, pentru ca intr-adevar sunt foarte fragili. Spun asta, in conditiile in care parintii si prietenii ne felicita ca nu o cocolosim. Din exterior nu se vede mare lucru, dar numai un parinte stie prin ce treci. Cred ca mai mult o sa ai de luptat cu tine.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Victo, deja ati inceput investigatiile? Sper sa fie totul in ordine. Cand vrei sa-l mai cantaresti?

Anca, si noi de 2 zile dormim bine!! Am renuntat la sab simplex, dar astept sa vad continuarea. Poate chiar nu-i conveneau picaturile astea. A, si noaptea nu ne mai trezim... inseamna 6 ore legate de somn!

Roxx, Anne_Ma, sa dea Domnul sa fie usor si sa va tineti puii in brate cat mai repede!! Va tinem pumnii!!

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna tuturor!
La multi ani - cu intarziere- de Sf. Andrei!

Felicitari si multa sanatate noilor mamici!
Nastere usoara celor ce urmeaza atat de aproape!

Fetelor nu am citit din urma,asa ca nu stiu ce ati mai discutat!
Pentru cine vrea,are placere si timp,am pus poze noi ce pot fi gasite aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2141480210102385306Yecxfz

Va pupam,va mai scriu dupa ce imi mai revin nitel!

Pupici si multa sanatate tuturor!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput