Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
iuli-ana spune:
Buna dimineata tuturor!
SLIMATEI,si eu am bantuit ieri un pic pe forum,m-am simtit la fel de stinghera printre atatea mamici,dar stii cum e ,fiecare cu problemele ei...![]()
Stiu ca nu am mai intrat in ultima vreme asa cum o faceam altadata,insa am avut si eu de rezolvat multe,asa ca stai linistita,sunt pe aici de acum incolo!
ADINA,cata putere ai sa te mai plimbi atata...
Sa folositi sanatosi cadoul de Craciun!!!
Cine zicea ca da o cafea???

Ana
36+ 

slimatei spune:
io,io..dau 
din pacate credeam ca am scapat de drumuri..dar tb s-o iau iar din loc...
vreau sa stau acasa...
vasari plibatrica placuta...un pupic
mariei
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
iuli-ana spune:
Stefi,multam,de cafea,e buna rau si-mi prinde bine,ca de dimineata parca au innebunit cu totii!!!
Plimbarica placuta si tie!!!
Ana
36+ 

slimatei spune:
c plimbarica tb sa merg la spital... si e asa de urat afara... nu-mi vine decat de somn...nu vreau afara...![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
iuli-ana spune:
Stefi,de ce trebuie sa mergi la spital,te simti rau?
Si la mine e urat si ploua...
Ana
36+ 

iepuruta spune:
fetele ar trebui sa nasc pe 22 decembrie o revolutionara . pot sa intru si eu in clubul mamicilor de decembrie?
Laura10 spune:
fetelor am si eu o intrebare: cat de necesara este pompa de mult?
deoarece baby expo asta de la sfarsitul acestei saptamani este ultimul pe care-l mai prind inainte sa nasc, as vrea sa-mi mai iau ce mai imi trebuie si ma gandeam la pompa de san. dar nu stiu daca o voi folosi. de aceea va intreb din experienta proprie, cat de necesara e? sunt convinsa ca o pot gasi la reducere la targ si de-aia ma interesa.
si alta intrebare, ce firma ? vad ca multe dintre voi aveti avent. e chiar cea mai buna? de unde ati luat-o?
merci mult
34+ 
Laura
ancadragoman spune:
Buna fetele
LAura eu am de la Avent si mi-a fost de folos la inceput ca aveam mult lapte si bb nu manca suficient,trebuia sa ma mulg ca aveam sanii pietroi.
Am fost ieri la dr si avem 4,1 kg si 53 de cm...am crescut !!!!1
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Ralumat spune:
Fetelor, am intrat si eu sa "trag cu ochiul" pe la voi, amintindu-mi cat de emotionante erau zilele din decembrie anul trecut....
Felicitari tuturor mamicilor! Sa va traiasca puisorii si sa creasca mari si voinici!
Mult curaj gravidutelor! Sa aveti nasteri usoare!
Am vazut ca unele fete folosesc serul fiziologic pentru a curata zonele genitale. Fetelor, intrebati medicii pediatri daca e ok. Si eu am facut asta, iar cand i-am zis doctoritei...a ramas socata, spunandu-mi ca nu trebuie folosit serul fiziologic pe mucoase,pentru ca e sarat si exista varianta sa usuce mucoasa si sa usture.
La "fulguleti de noiembrie-decembrie", mamicile mele imi spun "Mama Omida"
Asta pentru ca sunt in permanente preocupata sa gasesc alternative naturale solutiilor alopate. Si una din grijile mele a fost constipatia de biberon pe care o avea fiu-meu. Noi avem un medic homeopat care a zis sa nu folosim supozitorul decat in cazuri extreme, pentru ca folosit regulat duce la lenevirea tractului intestinal. De asemenea, pediatra este contra supozitorului si mi-a oferit ca solutii pentru combaterea constipatiei (lasand la o parte remediile homeopate, care nu pot fi acordate decat personalizat):ori folosirea lactozei (se dizolva in biberonul cu lapte - exista de la Humana), ori un siropel natural Lass Baby, ori sa bea mamicile care alapteaza compot de prune.....sper ca nu va deranjeaza solutiile mele. Poate o sa va mai scriu odata cum m-a ajutat homeopatia pe parcursul primului an al bebelusului. Nopti linistite va doresc!
ancadragoman spune:
Raluca multumim mult si te mai astepta pe la noi
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii