Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 10
adra_bell spune:
Multumesc pentru raspunsuri

Bb a mea este foarte cuminte, doarme de la pranz, am trezit-o la 5 sa pape, las' ca vad eu la noapte
.
O pozitionez si eu in patut, omeneste, si se agita in somn pana ajunge sa doarma la jumatatea patutului si transversal. Doar d-asta am facut eu cezariana, ca in ultima saptamana s-a asezat transversal
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
slimatei spune:
pussi multa sanatate tustelor..sa dea DD sa-ti recapeti increderea in tine cat mai repede... e foarte util sa ai un psiholog la care sa apelezi la nevoie...cel putin pe mine m-a ajutat mult...
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
gabitz78 spune:
pussi - multa sanatate fetelor si tie multa putere si incredere. pupici.
slimatei - ai dreptate, eu nu ma uitasem la scutece sa vad ce nume au ei...scuze...
pupici tuturor si sa aveti parte de o noapte linistita!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
adinag spune:
Buna,
Stefi, n-am vrut sa te las singura, am avut o zi tare incarcata. Am fost si cu Jasmina pentru prima data la patinoar (bine, eu am stat pe margine si am facut poze si filmulete). I-a placut tare mult, nu se mai dadea dusa. A devenit asa ambitioasa, nu vroia s-o tina nimeni, cadea si se ridica singurica si mai departe. Pana la urma a invatat sa mearga netinuta de mana, am ramas si noi tare uimiti... Sigur, cade, dar nu-i pasa - se ridica si tot inainte.
Si am obosit si eu, ca am stat vreo doua ore numai in picioare in frig, cu un gentoi greoi tare in spate (unde erau cizmele lor, mancare, de baut, haine de schimb etc.). Plus drumul incolo, inapoi, unde iarasi am mers cam multisor pe jos si am fost uitat sa-i dau geanta domnului din dotare. Ajunsa acasa am facut si papica buna si consistenta, ca eram morti de foame, si dupa nu ma mai puteam misca, pur si simplu nu puteam nici sa ma asez, nici sa merg - nu mai stiam ce sa fac... Acuma-s obosita tare, ma duc la un film. Pe canapea :-)))
Maine ne vine noul computer! Asta-i cadoul pe care nu-l facem de Craciun 
Maine merg si la acupunctura, sa vedem cum va fi, cica imi va stimula si un punct sa-mi dea energie mai multa pentru nastere. Voi povesti, dar asta e, Stefi are dreptate, nu prea mai sunt interesante detaliile astea acuma pentru voi.
Adina 37+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
slimatei spune:
noapte buna si din partea noastra...somn usor..
.la mamici, burtici si 
Stefania X 2
Doamne ajuta!
slimatei spune:
adina
Stefania X 2
Doamne ajuta!
slimatei spune:
ma bucur ca nu-s chiar singuririca..chiar si asa..mai tarziu tot ii bun....
fetita ambitioasa...si eu as fi mandra de ea...
sa-l foloseasca sanatoasa cadoul...
deci tu recomanzi acupunctura..?zici ca face efecte..?
Stefania X 2
Doamne ajuta!
adinag spune:
daca este facuta de cineva care intr-adevar se pricepe, cica ajuta - scurteaza durata timp. pana te dilati. si ajuta sa suporti mai bine durerile. ginecologul la care merg e renumit ca face bine.
noapte buna
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
slimatei spune:
neata...e cineva la cafelutza...?
Stefania X 2
Doamne ajuta!
Vasari spune:
Buna dimineata, Stef. Ne-am trezit si noi, am papat, acum trebuie sa pape si mami si o tulim la plimbare, desi e cam innorat... Au fost multe zile frumoase, sper sa mai fie o perioada totusi. Mi-e frica de zilele in care nu o sa o pot scoate deloc pe-afara. E cate-odata un vant in Bucuresti... doar suntem in campie. :(
Maria - 3 NOV 2007