Biopsie testiculara

Biopsie testiculara | Autor: ella_72

Link direct la acest mesaj

Fetelor ...am o mare rugaminte la voi , in special la cele ale caror soti au facut biopsie testiculara...
In ce consta aceasta procedura , daca e dureroasa , avantaje si dezavantaje....chestii d-astea.....daca s-au gasit cu care sa faceti FIV....si care e rata de reusita ...
Mie nu mi-au dat prea multe detalii la Giulesti legate de acest subiect si as fi vrut sa stiu mai multe ...
Va multumesc tuturor !

Ella

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

ella am gasit eu www.supereva.ro/info.asp?id=1114" target="_blank">aici, ce inseamna biopsia testiculara. Din pacate, alte lamuriri nu stiu sa-ti dau, ca nu am cunostinte. Multa bafta si sa auzim curand de II.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Speranta moare ultima...

Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ella si sotul meu urmeaza sa faca biopsia la inceputul anului viitor.
Din ce ne-a explicat dr. biolog, biospia este o interventie usoara, sotul va fi anesteziat (nu stiu daca face anestezie generala sau locala) si ca dupa 2-3 ore va putea pleca acasa. Probabil ca nu va fi in stare sa conduca masina, din cauza anesteziei, dar refacerea s-ar parea ca este usoara.

Numai bine si sanatate!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Buna fetelor,
Sotul meu a facut punctie cu Dr. Dov la recomandarea Dr. Matei. A fost reusita si nu mai fost necesara si biopsia. Inainte sa va apucati aduna cat mai multe informatii.
Pupici ,
Heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ella72 - uuups, eu de ce nu stiam ca esti si tu o Azoo Girl ?!! ...
Draga mea, intra la Azoo si vezi ca pe prima pagina e un link la mine unde povestesc totul despre experienta noastra
Si haide sa ne dai datele sa te trecem pe listuta Azoo, sa te sustinem, etc :-)

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Pisix multumesc pentru incurajare, dar sotul meu are oligoastenoteratospermine , nu azoospermie...(nu ca ar fi mare lucru)....
Tocmai aici e problema mea ca pentru FIV ni s-a recomandat ICSI..am inceput tratamentul si acum, inainte de punctie,ne-a spus dr.ca ar fi mai bine sa faca biopsie pentru ca nu este sigura ca ar gasi ceva la spermograma....
Eu nu mai inteleg nimic....prima data a gasit ceva, iar acum ii e teama ca s-ar putea sa nu gaseasca....nici nu stiu ce sa mai zic...
De aceea doream sa aflu mai multe informatii legate de acest subiect...
Multumesc mult !O sa citesc tot ce-ai scris tu...

Ella

Mergi la inceput