*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)
Raspunsuri - Pagina 5
roxisialexia spune:
miha, bona ta vroia 1200 lei? am auzit ca sunt un grup numa de fite
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Mihaelutat spune:
Roxi bona mea vroia 10 mil pentru 8 ore, fara nimic, si 12 mil cu menaj usor. din punctul meu de vedere inacceptabil, inclusiv la cele mai mari fite din lume.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Mamaa ,ce sint mai scorurile astea la bone?Pe la mine prin cartier am auzit de maxim 800 ron ,la 10 ore pe zi ,ba chiar mama unei prietene are grija de un copilas de la un an (acum are 2 jumate)si parintii o platesc de la inceput cu 350 ron ,femeia s-a atasat de copil si nu vrea sa-l lase balta pina la gradi ,plus ca intelege parintii care nu-si permit sa-i dea mai mult ,cred ca e un caz special dar nici 1200 ron nu mi se pare deloc normal ,s-au smecherit si bonele astea ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Sf.Andrei 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Neata!
Ganacel azi nu am chef de niciun forum, ca azi dimineata am vazut ca i-a revenit infectia urinara Ilincai - doar mirosul si aspectul tulbure, urmeaza probabil durerile infioratoare.
Lasa, cand e pregatit Bogdan va merge usor.
Revin altadata.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Feli, sper sa nu fie cazul. Dar eu vreau neaparat sa te intreb ceva de mai multa vremesi tot uit: banuiesc ca Ilinca inca mai bea laptic formula, nu? Ai maaare grija sa nu i-l faci cu apa minerala plata!!! E o mare capcana. Poate te-a indrumat totusi doctora, ca sunt cam dese problemele Ilincai! De obicei nu atrag atentia la aspectul asta si e o mare greseala, ajung copilasi mititei cu blocaje la rinichi si vai de capul lor la doctor din cauza ca li se face laptic cu apa plata minerala. Ori ii faci cu apa de la robiet fiarta 10 minute si racita, ori ii dai numai din cea plata de masa. SUnt vreo 2 sau 3 marci in hypermarketuri. Fa-i o vreme doar ceaiuri si sa bea numai apa din asta, sa vezi daca nu se amelioreaza fara tratament. Si nu te mai intoarce vreodata la apa minerala (daca asta ii dai) pana se face mai maricica. Eu am nisip ca pe litoral la rinichi, pietricele si pietroaie, pe care le fac nu stiu de la ce... fapt este ca daca beau si un singur pahar de apa minerala ma blochez instant! Nu mai fac pishu o zi intreaga, abia dupa ceaiuri imi revin...
Roxi, super! Felicitari! Vreau si eu sa joc ping-pong!!!!
Addya, mi-a placut la nebunie povestea cu pisica! Bogdan iubeste atat de mult catelul nostru... Stiti ce ii face in fiecare zi? Il ia in brate si ii zice "iubitu' mamii".
Noki, si eu la fel sunt cu jobul, gasesc o placere speciala in a ma aranja, imbraca si mai ales relationa cu oamenii.
MIhaelutat, succes la vanatoare de bone!
Madutza, of, tare bine te mai inteleg! Si eu as sta pana face Stefania macar doi ani, poate chiar 3! Si mie mi se pare (de fapt sunt sigura ca e adevarat) ca eu sunt cea mai potrivita persoana pentru a-mi creste copiii. Ma simt rupta in doua de ceea ce urmeaza sa fac. Sunt aspecte pozitive si negative, ma simt ca naiba ca trebuie sa merg la lucru. Nu doresc nimanui sa simta ce simt eu acum. Voi macar nu mai aveti un bebe mic, la doi ani e totusi format cat de cat, cel putin in Bogdan eu am mare incredere. De Stefania si de relatia frate-sora insa mi se rupe sufletul! Rau! Iar cand ma gandesc la perioada de boli dupa intrarea la gradi, simt cum ma strange o gheara de gat.
Help! Stiti vreo crema de maini cu efecte de reparare? Ca nu mai functioneaza nimic la mine! Spal intr-una, de dimineata pana seara, mi s-au crestat degetele de la maini, atat de adanci am crapaturile, de la detergentul de vase (fara de care nu pot spala), ma ustura si ma dor de mor! Stiu ca ar trebui sa luam masina de spalat vase, dar pana atunci continui sa spal, si trebuie sa si repar cumva degetele cu carne vie pe ele!
Gandacel spune:
In grupul meu de prieteni cu copii sunt bone platite cu 8,5 mil pentru 10 ore, 7,5 mil pentru 10 ore, dar vrea sa plece la mai bine... Este una care primeste 7 mil pentru 12 ore, uneori chiar mai multe ore... si e multumita, pentru ca s-a atasat de intreaga familie... unde mai pui ca acesti din urma parinti au dat fetita acum 2 luni la o gradi particulara, 8,5 mil (fara optionale!) pentru program aprox. 8:30-12:30!!! Eu m-as supara cam rau in locul bonei, o femeie foarte cumsecade, dar totusi orice om are mandria lui!
Pretul este in general ora si milionul... adica la 8 ore 8 mil, nu mai mult. Doar in cazul meu tb sa platesc 50% in plus pentru doi copii, adica 12 mil. Cat despre includem menaj ori nu... astea sunt cu adevarat fite, din partea ambelor parti. Astea nu prea sunt chestiuni de discutat, raportat la bani, ci la bunul simt personal. Asta e strict parerea mea! Pentru ca daca bona simte ca nu face fata cu copilul, nu se mai ocupa si de altceva, nici nu ar trebui ca parintele s-o ceara! In schimb daca ii ramane timp liber, in loc sa stea tolanita pe canapea, ar trebui de bun simt sa puna mana sa faca ceva treaba, pentru copil. Si asta nu pentru ca e platita mai mult. Banii ar trebui sa fie aceiasi! Adica noi suntem cei care ar trebui de la inceput sa zicem ca ne asteptam sa faca cate ceva in masura in care ramane timp, cand dorm copiii sau daca le face placere sa o priveasca/ajute la calcat, spalat ori gatit. Sau daca se joaca cuminti pe langa ea, in timp ce ea face toate astea. Daca insa incep sa faca scandal, treburile sunt lasate frumos deoparte, asa cum facem si noi insine, iar copilul sa fie din nou in centrul atentiei. Eu una asa gandesc. Eu dau sarcini clare viitoarei bone sa ma "suplineasca" sa-mi implice copiii in activitatile casnice, asa mi se pare normal, deci automat si ea va fi implicata. Doar nu o sa vin seara acasa sa incep sa smotruiesc dupa ei toti, sa gatesc, spal, calc etc... decat ce ramane, adica partea mea de zi, nu recuperez 3/4 din zi! Daca nu poate, nu poate, asta este, inteleg... e normal.
catutza spune:
Salutare!
Miha , felicitari pentru curaj la stomatolog!!! Eu am terminat deocamdata, o sa mai merg dupa sarbatori ca am o mica carie. Mie mi-a fost mai greu la inceput, apoi cand am vazut ca are mana usoara si ca nu doare chiar asa de rau a fost ok.
Noki , super plimbarea voastra! Si noi vrem dar cred ca sambata o sa ajungem ca vrem si la sala dales la targul de Craciun.
Mada , ai schimbat caloriferele? Ce face Miruna, mai e vanata?
Revin mai tarziu ca trage Bia de mine :)
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Stati linistite ca eu merg la stomatolog saptamanal cam de cand m-am intors din Spania
Si mie imi place sa ies din casa pt a ma duce la munca, ma imbrac mai omeneste (decat parc/piata/gradi), etc.
Gandacel dintre toate cremele de maini incercate de mine, cea mai buna (pentru mine) este crema de fata Elmiplant pt ten sensibil, cu galbenele.
Feli sanatate multa Ilincai, sa speram ca nu a aparut iar dihania!
Ioana frumoase poze: era sa zic ce tare seamana Maria cu tine dar cand l-am vazut pe tati... seamana si cu el. Sa fiti sanatosi toti 4!
Tata s-a simtit rau asa ca sora-mea l-a internat azi dimineata; apoi l-au mutat la terapie intensiva; sa speram ca reusesc sa-l puna cat de cat pe picioare. Probabil ca maine plec iar: dimineata am ore apoi iau fetele, luam trenul spre Alba Iulia, le las acolo si poimaine dimineata merg la Timisoara. Virgil nu ne poate duce ca nu are zile libere, zilele de concediu ramase le mai tinem pt Craciun-Revelion.
Madutza10 spune:
Mamaa ,ce sint mai scorurile astea la bone?Pe la mine prin cartier am auzit de maxim 800 ron ,la 10 ore pe zi ,ba chiar mama unei prietene are grija de un copilas de la un an (acum are 2 jumate)si parintii o platesc de la inceput cu 350 ron ,femeia s-a atasat de copil si nu vrea sa-l lase balta pina la gradi ,plus ca intelege parintii care nu-si permit sa-i dea mai mult ,cred ca e un caz special dar nici 1200 ron nu mi se pare deloc normal ,s-au smecherit si bonele astea ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Sf.Andrei 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
meems spune:
Lavi Multa sanatate tatalui tau! Si cu intarziere, felicitari pentru noul job.
Noki, ce frumos ai descris plimbarea de ieri!
Gandacel, si eu as zice sa incerci ceva crema pe baza de galbenele.
lavi02 spune:
meems voi ce mai faceti?
Uff, e o incercare prin care trebuie sa trecem, eu si sora-mea. Ca de tata, ce sa mai zic?!
noki chiar ca buna ideea ati avut cu plimbarea de ieri! Si noi cand suntem in plimbari cu copiii incercam sa ne facem si propriile placeri (de gen vazut una-alta, mancat ceva bun pe gustul nostru, etc) si chiar daca mai maraie-caraie ne descurcam cu ele, macar nu suntem frustrati, ca doar facem si ce ne place noua. Apoi mai bagam o pauza de loc de joaca si una peste alta e bine pt toata lumea.