*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noki, stii ce vorbeam noi sambata dimineata, fix la fel am simtit aseara! mi-a spus sa plec, sa o las....cum ma uitam la ea cum incepea cu maraielile si vaicarelile, s-a tavalit pe jos, a urlat in masina de numa.Si eu ma bucur pentru tine ca ai avut o duminica asa de frumoasa . bag o vorba buna la doamne doamne sa iti iasa treaba cu viena.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

salutare colectie!

ete ca sunt si eu in trend cu fetele, eterna poveste cu sotul muncitor si eu disperata de viata si satula de stat acasa
si ma gandeam ce animal ciudat si vesnic nemultumit e omul, adica eu, care pot sa lucrez ceva de acasa sa fac un ban si sa-mi cresc copilul ma agit k vreau la servici, si fac pariu ca sut o gramada de fete care ar da orice sa poata lucra de acasa... Mi s-a cam taiat macaroana cu lasatul copilului la socrii, al meu nici nu vrea sa auda de gradi sau de bona, eu simt ca ma aproprii de 40 si ma apuca groaza cu gasitul unui job peste un an.... Plus k am ajuns sa urasc gospodaria, spalatul vaselor etc etc... dati-mi 2 palme sa ma trezesc!

jurnal de front: desuzetarea.
A fost crunt vreo 3 nopti. Sulat, zbierat, agitat, oftat, leganat pe picioare.... se pare k a trecut! Asta e, candva trebuia sa se intample, era si mult prea dependent de miss suzi, ce naiba, daca il lasam cred k o tinea pana la bacalaureat.

hai sa va zic ce mare gafa am facut
sambata am fost la auchan sa luam un cadou pt un nepotel. Acolo dau peste o pisica mecanica, o stiam mai demult de pe un site extern, chiar vroiam sa o comand pt cadou craciun. e splendida, alba, exact ca o persana adevarata, miauna, toarce, da din coada, in fine, am fost convinsa k fi-miu va fi in extaz. de fapt de cand a vazut-o in magazin parca innebunise, pupa cutia, bestia de pisica mieuna in cutie (exact ca una adevarata), eu pun bot la ta-su sa luam copilului pisica. 230 lei. Ta-su care uraste pisicile pune bot k e scumpa, fi-su pupa cutia ca pe icoana, in fine, luam pisica. Pe drum statea cupilu in masina cu pisica in brate si tot pupa si se pisicea la cutie, in fine, ajungem acasa, fi-miu tropaia sa desfacem cuita, ne luptam noi si scoatem animalul de acolo (era legata bine), si cand o ia fi-miu in brate si se prinde ca nu e adevarata nu i-a mai trebuit. a lasat-o jos si s-a dus la masinutele lui...a mai incercat sa-i dea de vreo 2 ori mancare si cam atat. Zace biata matza in sufragerie, si de cate ori da ta-su cu ochii de ea ma bombane. Nu-mi pare rau de bani, dar m-a durut sufletul de dezamagirea copilului... poate doar sa-i scot bateriile, sa o pun intr-o punga si sa mai incerc peste un an-doi...

morala: mosul ne va aduce masinute!

poop u all, si asa m-am placintit!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, stii de ce a fost o zi superba ieri? pentru ca Sarah a fost odihnica si nu s-a marait absolut deloc. A fost suuper colaboranta si incantata de tot ce vedea pai cred si eu ca in asemenea conditii as sta numai cu ea!!!

Addya- rasu-plansu cu pisica voastra! Recunosc ca m-a batut si pe mine jumatate de minut gandul de a achizitiona asa. dar mi-a trecut. Slava cerului. Cu job-ul, io-s in categoria persoanelor carora le place ca jobul sa fie job, sa plec de acasa, sa ma aranjez, sa ma simt si io bine in propria piele, deci in niciun caz nu-s adepta muncii la domiciliu. Deci te inteleg perfect!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

scuze ca ma nag si eu in discutii dar am o problema urgenta!!!!!!!!!!
imi puteti spune intre ce ore il pot gasi pe dr.stanciu la budimex?maine?urgent,va rog.
va explic mai tarziu.multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Incepe consultatiile pe la 10. Teoretic. La parter, undeva in stanga intrarii. Trebuie sa te inscrii pe o lista de asteptare, noi cand am ajuns pe la 8 si ceva eram deja nr 26. Se accepta maxim 30 pe lista.

Dar el a aparut pe la 9.30 insotit de o gramada de pile, cunostinte si relatii care nu erau pe lista si au tot intrat pana pe la 10.30.

Eu sper sa nu mai fim nevoiti sa mergem prea curand

revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

lavi,mersi mult de tot.fetita mea este acum bolnavioara,dar nu pt ea vreau sa ajung la el.tocmai ce am luat concursul de rezidentiat pe pediatrie si am prins loc tocmai la sibiu.la el merg sa-mi semneze o aprobare ca sa ma primeasca la ei in clinica sa efectuez stagiul de pregatire acolo.nu-l cunosc,pediatra mea il stie,nu a reusit sa vb cu el si voi merge eu direct acolo si-l rog sa-mi dea aceasta aprobare.sper sa reusesc.deci imi trebuie detasare de la sibiu in buc.
eu va citesc mereu.va cunosc prin intermediul postarilor voastre,si imi cer scuze ca am dat buzna.
fetita mea,Riassa maria face 2 ani pe 15 dec.
cu madau am vb la un moment dat,avem aceeasi pediatra.
raissa tocami ce a facut o viroza resp si digestiva,cu febra ,mucisori,diaree si toate cele.si tocami acum cand trebuia sa umblu dupa o gramada de acte.offff.imi vine sa mor.ma gandesc ca o sa fiu medic pediatru si o sa fie spre binele nostru.
iti multumesc inca o data,lavi.voi merge acolo maine dim si sper sa-l prind.
sanatate multa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Adriana, haide ca poate cu ocazia asta te decizi sa ramai in ! Sanatate infinita micutei!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

off topic:
fetelor, help!
imi trebuie melodia asta:
http://www.trilulilu.ro/Buflici/4c1b8cfd9afc1c
pt un videoclip de nunta, o are cineva? ajutati un biet amarat, plssss

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Adriana ,mult noroc maine cu Stanciu si sanatate fetei!
Hai si tu ,,in colectie'' ,zi-ne mai multe de voi ,poate pui si niste poze ...

Eu astazi am fost tare vrednicutza ,m-am trezit dimineata ,am facut mancare ,piata ,apoi am mers la sala ,m-am intors ,am hranit plodu' ,l-am culcat ,am luat nepotii de la scoala iar la 17:00 imi duc nepotica la tenis ,off off ,cat imi umbla piciorusele ...,noroc cu mama ca e in toane bune si sta mai mult pe la mine ,de nepoti trebuia sa ma ocup ca saraca sormea e la dentist ,are probleme serioase .
Addya bine-ai revenit si felicitari pt desuzetare:)
Dordia ,bravo ,inca un baietel ,asa mi-as dori si eu ,sa ai o sarcina usoara.
Roxi ,ce bine de voi ,v-ati plimbat nu gluma ,abia astept sa plecam si noi la munte ,pe 20 decembrie ,ma satur 5 zile acolo ,sper doar sa nu-mi raceasca mandru'...
Noki ,hai ,,deseneaza-mi'' si mie cum e sa mergi la serviciu in fiecare zi ,sa ,,scapi'' de copil si rutina de acasa ,sa te aranjezi ,sa vezi lume noua ,ca la mine e doar un vis ,...undeva departe......Stiu ca-i doar vine mea dar nu pot altfel ,nu am incredere sa las copilul pe mana nimanui ,sotu' meu a zis ca o sa raman casnica ,nu ma vede mergind la munca si lasind copilul cu altcineva ,eu nu vreau sa cred ca asa va fi ,trag nadejde ca la anu dupa ce-l duc la gradi o sa-mi iau inima-n dinti ,desi ma gindesc ca in primele luni va sta mai mult bolnav iar eu tre' sa fiu acasa sa am grija de el ,nu stiu ce sa fac ,duc o lupta continua cu mine

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Asa bun, constat ca sunt la moda problemele stomatologice, acum si sora Madutzei, parca si Catutza a vizitat acest loc, eu, deci suntem in grafic.
Eu miercuri ma duc sa bad 2 bone, deja mi s-a acrit, dar asta este nu avem ce face.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput