Mamici de Martie-Aprilie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

'Neatza!

Pe la 18-19 saptamani tot mai jos de buric o simteam si eu pe bebelina mea. Acum o simt cam in jurul buricului.
Este firesc sa fie asa, fiindca pe acolo se afla si fundul uterului: la 18 sapt e sub buric, la 20 e parca la nivelul buricului si tot asa.

Deci nu va ingrijoratzi. Eu o mai simt uneori foarte foarte jos, chiar langa pubis, dar se mai intampla ori sa dea cu manutzele (fiindca de cele mai multe ori e asezata cu capsorul in jos si talpitzele la buric, asa cum ear si la ultima eco) ori se rasuceste cu capsorul in sus si cu talpitzele langa vezica urinara. Si chiar simt uneori presiune pe vezica...si banuiesc ca ori imi impinge vre-un umar, ori vre-un picior in vezica...
Mie doctorita mi-a zis la telefon, ca nu prea e bine, cand i-am zis ca o simteam asa jos (langa osul pubian)....numai ca am observat ca nu dureaza mult, ca se intoarce si la ultima vizita la dr era f bine si dr. ne-a dat nota 10. Asa ca eu nu ma ingrijorez deloc.

Elara
23+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty bine ai revenit pe crengutza, ai grija de tine si de bebelina si alunga atat cat poti gandurile negre!

Si la mine bebelina misca la greu, o sa iasa gimnasta, de vreo 3 zile imi da niste suturi pe vezica de mai mare frumusetea. Cand stau intinsa o vad exact unde este, pentru ca mi se deformeaza burtica acolo. Si eu ma gandeam ca este prea jos. In rest sunt ok.

+22, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata stol
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai placuta!
Tot scriu la mesaj, si cand sa dau send, vad ca mai apare un post, imi pare bine ca sunteti asa de ciripitoare astazi, ca in wk tare a mai fost pustiu pe crenguta.

Simo - pe mine aseara ma apucase bucatareala, am facut o mancarica de fasole, ca ma taiase asa o pofta subita de fasole, si apoi am vrut sa fac o rulada, care pana la urma nu am reusit sa o rulez si s-a rupt toata...
- iar cu carnea de vita depinde cat de "tanara e vita", ca daca e batrana cu toate retele din lume si tot tare ramane
bubu - si eu tot foarte jos l-am simtit pe bb multa vreme, dar ai sa vezi ca o sa se ridice, eu deja il simt acum cu o palma deasupra buricului, dar mai am dati cand il simt la fel de jos ca prima data
sovi - ai mare grija cu durerile, ca nu sunt primele la tine, mergi la doctor si vezi despre ce e vorba
- oare tie nu iti face rau si miscarea pe care o faci dimineata in parc?
elara - nu o deranjeaza deloc pozitia ta, ea misca mai mereu dar nu o simti tu, si am citit ca atunci cand stai relaxata pe spate il simti pe bb mai bine
cami - succes azi la eco!!!
pidana - bere si vin zici.....?
kya - ce scumpica e bebelina, dar si comentariile tale la poze m-au facut sa rad

Buna dimineata Naty, multi si sa ai parte de o zi cat mai usoara si sa speram ca poate apar si vestile cat mai bune

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata fete dragi !!!

mie imi este cam rau in dimineata asta...deh....greturi de graviduta
sotul meu nu a avut o reactie spectaculoasa, deoarece stia ca trebuia sa-mi vina de vreo 2 zile si din moment ce nu-i spusesem ca mi-a venit a zis ca banuia el ceva dar astepta sa-i spun eu. Si in plus, a zis ca vrea sa fie sigur sigur si ca sa asteptam confirmarea dr. Normal ca se bucura si se intreaba " tocmai luna asta cand am fost asa de obositi si abia am reusit sa facem ceva s-a prins ?"
Deocamdata nu am spus nimanui din familie, stim doar noi doi. Miercuri sper sa am confirmarea ca este totul in regula si apoi vom putea anunta si noi familiile.

Seara am iesit la un restaurant chiar in centru si la un moment dat am iesit afara sa vedem si noi artificiile care au fost suuuuupeeeeeerrrrrr si bradul. Cand s-au terminat am intrat inapoi in restaurant si am papat. Apoi am fost la niste prieteni care asteapta un bebe si tipul ne intreaba "hai, lasati vrajeala, voi cand faceti un bebe ?". Pe mine m-a luat rasul, iar sotul meu ii spune "lasa ca vine el..."
Duminica am fost la biserica, apoi pe la socrii, am dormit (eu), am mancat apoi am plecat la niste cumparaturi si dupa aia acasa.
Cam asa a fost primul meu week-end de graviduta.

Va pup dulce pe toate si va doresc o saptamana minunata !!!

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Multumesc frumos tuturor celor care mi-au raspuns la nelamurirea mea. Acum m-am mai linistit si eu.

Mary, iti doresc numai bine si ma bucur ca ia avut asa un wk frumos ca prim wk in calitate de gravidutza.

Elara
23+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

multumesc frumos elara, asa este am avut un week-end frumos, primul in calitate de graviduta.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata dragelor, mi-am facut acum o cafeluta caci nu pot sa-mi tin ochii deschisi...mi-e foarte, foarte somn.

Am fost si noi la brad sambata , am lasat masina in strada, cum de altfel au facut toti ca nu se mai circula deloc si am prins la fix artificiile si bradul! A fost frumos, dar a tinut putin!

Naty, bine-ai revenit pe crenguta, ma bucur ca ai net acolo si o sa putem vorbi. Ti s-a simtit lipsa aici, ai vazut si tu!

Ioana, LA MULTI ANI cu intarziere ce-i drept. Multa sanatate, fericire si impliniri nenumarate!

De dimineata am fost la gradi cu Razvanel caci ne pregatim de serbare si avem multe de rezolvat. Asta mica misca in nestire, si pe scaun si intinsa, absolut in orice pozitie. Iar la 5 dimineata cine imi da mie trezirea? Rebecca mea draga este foarte matinala si isi incepe joaca foarte de dimineata!

Am fugit ca a venit auditul peste noi! Offf, ce chef aveam de ei, mai bine veneau marti...desi stiam ca vin azi, dar nu ma pot concentra deloc la treaba, parca sunt intr-o lume a mea!

CLAU 26 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, m-a topit talpitzaa!!!!! Imi vine sa mangai monitorul!!!!!

Olga 26+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimineata randunici! eu am avut un week-end oribil...m-am certat f tare cu florin si inca nu mi-a trecut ... nu vbesc deloc cu el, si tare-mi e ca o sa tina mult si bine!

sovicule, daca se pun cel putin 3 portocale , 1 banana si cateva kiwi pe zi, plus suc natural de fructe facut de papcios, mananc ... doar ca nu-s de ce, tot nu ma ajuta la tranzitul asta pacatos ... cu salatelele mai rarisim acum ca nu prea mai am din ce ( astea de import nu au niciun D-zeu ) ... in ziua aia ma apucase foamea aia nebuna de n-o poti alunga nici cu bata ... si sa nu uit, pupici pentru urari ! saculetul a functionat destul de bine ( si zic destul pentru ca nu m-a lasat de tot )...adica de atunci m-a durut incontinuu si ma mai doare si acum ...mi-e greu sa ma dau jos din pat, nu mai vbesc de incaltat sau ridicat/lasat ceva jos pe pamant ( chiar si ceva usor , ca la greutati nu sunt nebuna sa ma bag)...cat despre reviste, eu mi-am luat mami si sunt cateva articole tare haioase...am ras de numa la Recensamantul lui Mos Craciun ... si tot colo gasesti si un catalog special pentru mamici si bebei, cu lucrusoare tare frumoase si alte accesorii! te roaga papaciosul sa ai mare grija de tine si sa fii atenta cu durerile alea pacatoase ...

delphinas la orizont! bun (re)gasit ... te asteptam la recuperat ca ai cam tras chiulul ... de data asta te iertam , ca a fost motivat!

dana, asta cu divortzul mi-s suras si mie in week-end ( glumesc evident) ... am tras si eu o mare cearta , adica una mai mica sambata si una grasana duminica ( cu plecat 5 ore de nebuna de acasa de nu stia de un sa ma ia)...nu mi-a trecut nici acum, sunt f suparata, mai ales ca sunt chestii lipsite de importanta, de care m-am saturat .....mai sovi, tu tii cu lupul? ...asta cu se straduiesc incepe sa ma lase cam rece ... si s-ar putea sa incep si eu sa ma straduiesc de acum, la fel de mult ca si el, sa vedem cum ii pica ....bogdan – andrei e f frumos ... bogdan e un nume puternic iar Andrei este un nume frumos de sfant ... si suna si bine combinate...

ralucas, si eu m-am trezit sambata la 6 si m-am mutat in sufraj, sa nu deranjez pe martzafoiul asta de sot care ma enerveaza teribil ... pupici si de la mine !

sandy, bun venit printre randunici...sa-ti fie odiseea la termen si plina de vesti si trairi din cele mai frumoase!

maia, asa cum spuneam, nu beau cafa de placere, ca nu prea obisnuiam nici inainte ... dar acu e musai ... sambata n-am baut si s-a simtit ... plus ca o fac destul de slaba si jumi-juma cu lapte!

natynicule, bun venit pe crengutza ... yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! dar sa stii ca stricam prietenia ... pai tu ma faci sa dau aci apa la soricei? pupuri multe! impirtant e sa citesti ce se scrie si sa mai iesi din starea asta nebunita ... ca de scris, te iertam ! o fluturare de aripoara din cand in cand ne e suficienta, sa stim ca esti bine!

spun si eu cu intarziere un la multi ani din suflet pentru numeioana!

olgutzica, eu nu am fost la targ pentru ca randunoiului i s-a parut mult mai important sa deschida o mare cearta pe tema pervazelor care nu erau sterse de praf ... asta avea el in cap ... nu sa mergem sa cumparam hainute pt bebe ci de ce nu am sters praful si pe pervaz ... am fost f necajita ( de asta am si plecat atat de acasa) mai ales ca saptamana viitoare nu voi fi in Bucuresti sa merg si eu la baby expo... iar la bradutz nu m-am dus pt ca imi imaginam ca va fi nebunie ... nu ma asteptam totusi sa se intample ce s-a intamplat acolo...

simo, asa se intampla cand stai prea mult in pat ... durerea asta esuferita de spate ... si e cu atat mai enervat cu atat mai mult cu cat nu ai incotro!pupici dulci!

simonet, am stat si noi la joaca cu tatici si bebici, dar asta duminica dimineata ca pe urma ne-am simtit datori sa lansam conceptul de “duminica de kkt a familiei mele”...scuzati expresia dar sunt extrem de suparata si dezamagita... eu friptura de vacutza o fac asa: din pulpa de manzat , sau alta bucata care-ti face tie cu ochiul , o pun in craticioara, cu apa, ulei, sare, chimen (asta ii da tot gustul ala delicios) , 1-2 morcovi taiati rondele, o ceapa data pe din doua ... si treaba asta merge la cuptor pana e gata carnitza ( sa fie moale , moale)...daca e nevoie mai torni cate o canutza de apa ... e deliciosa cu piure de cartorfi si salatzuca ( de varza/ardei copt/gognele ca tot le e sezonul)...

bubule, si la mine bebe se simte mai ales jos, la dunga chilotelului cum spun eu, si sambata l-am simtit si in dreptul buricului ... Honey mic se misca tare mult si e mereu voioasa ... macar ea sa fie asa, ca am destui depreimati prin preajma ...

elara, ma bucur pentru bebe folbalista ... nu-s ce sa zic de nemultumirile sau bucuriile ei ... stiam ca nu e recomandat statul pe spate, dar nu stiu daca asta ar dauna mamicii (dureri de spate si dificultate la respirat) sau lui bebe mic...

kitzy si mie mi se intanmpla sa-l inghesui pe bebe mic cand stau jos (pe scaun sau canapea ) si atunci sa fie mai zbenguit!

kya, asa este ... nu toate numerele au cd...si asta se mai intampla si la alte reviste ... chiar daca mai agsesti acelasi numar, are alte cadouri...

maryb, ce simpatica ai fost cu ... primul tau week-end de gravidutza!

claule, cum au venit asa sa plece sa scape bebe Rebecca de stresulo asta ... si pe urma sa se relaxeze si mami la barfulitza cu randunicile ...

ma duc sa pap si eu ceva ca mi-e fomitza si pe urma sa intind niste rufe ... apoi o iau din loc ca trebuie sa ridic niste perdele de la ciotorasa ... ne auzim!

pupici tuturor!

mami_papatot 22+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

maryb - felicitari pt frumosul wk petrecut in calitate de , si bucura-te pe deplin ca nu mai e mult si vin nesuferitii de hormoni care mai strica dispozitia cate o data
clau - lasa ca mai e un pic si scapi de de "scarbici" si o sa stai linistita acasa
mami - pai d-l florinel al tau vrea cumva niste ?
Al meu daca imi zice uite ca acolo nu ai facut nu stiu ce, cu toate ca nu face remarci de astea, eu ii raspund, da tu ce ai nu poti sa faci? sau pune mana pe o carpa si sterge daca tot ai vazut! si gata s-a rezolvat, si de asta cred ca nici nu zice daca vede ceva
Oricum e si vina hormoneilor un pic, ca daca nu erau poate reactionai si tu altfel, nu te enervai asa de tare. Multi ca sa iti treaca supararea!
- iar statul pe spate nu e recomandat pt ca ne incetineste noua respiratia si ne da o stare neconfortabila...dar asa putin si daca nu simtim nimic rau, putem sta linistite
- referitor la revista, v-am mai zis sunt doua aparitii pt decembrie la superbebe, una este cu cd, alta cu o pasta de dinti, eu le-am vazut pe ambele, am cumparat-o doar pe cea cu pasta si zilele astea o sa o iau si pe cea cu cd, pt ca am si cd-ul nr 1 si vreau sa fac toata colectia

25+ Lucas

Mergi la inceput