* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (72) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

vai angi, saracuta de tine prin cate ai trecut!! nu-mi vine sa cred! dar, nu era mai bine sa te mai tina in spital ptr supraveghere? macar o zi - doua!

Doamne ajuta sa fie totul bine si ai mare grija de tine si bebicu!

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ange ce ai mama?
Eu cand am zis de salvare atunci precis ti-am facut pofta
Te pup si sunt alaturi de tine,o sa fie totul bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Neata, zuzici!

Angi, imi pare atat de rau ca a trebuit sa mergi iarasi la spital. Dar important este ca acum va simtiti bine tu si bebe Viktor! Eu si Buburuza va imbratisam calduros!

Miki 35+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Offff, Angeli!Imi pare extrem de rau pentru ceia ce ti se intampla...
Ma rog pentru tine ca Dumnezeu sa te intareasca si sa te ajute sa duci sarcina la bun sfarsit.Sa fii tare caci,a mai ramas foarte putin si in curand, iti vei putea tine puisorul scump la piept fericita.
Capul sus!

David Jonathan 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by irinouka

e extrordinar cum reusesti insa sa te mobilizezi gandindu-te la copil in momente in care, in mod normal, ti s-ar taia filmul si n-ai gasi resurse ca sa tragi inca putin de tine.
tot respectul si pt cei care au avut grija de tine.
te imbratisez de la distanta! ai grija de tine, ca si pana acum, fuga la spital, ca si pana acum, la cel mai mic semn.

pup fata curajoasa

irina 34 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Irinouka, sa stii ca asa e. La celelalte crize putin imi pasa, cum sa ma fortez sa trag aer daca nu pot? Cadeam aproape in lesin pentru ca stiam ca are cine sa se ocupe de mine si ii lasam sa ii faca tot ce considerau necesar si imi trecea. E adevarat cu tahicardie 160, tensiune. Acum insa gandul la puiul meu mi-a dat o putere ceva de speriat, din cauza asta nici tensiune nu am facut si nici inima nu mi-a luat-o razna pt ca stiam ca daca se intampla asa e vai de bebe. Deci chiar ca psihicul bate tot!

Va multumesc mult fetelor, nici nu stiti cat de mult insemnati pentru mine!

Ancutza da, uite ca fac prostii... astmul meu pacatos

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Angi nu-mi vine sa cred prin ce ai putut sa treci!! Ce tare m-ai speriat!! Bine ca acum esti mai bine, ai mare grija de tine si incearca sa te linistesti!!
Intr-adevar sa stii ca exista si medici deosebiti la Constanta. Eu stiu asta pentru ca si cumnata mea este medic acolo la spitalul judetean, si este exact genul de medic de care vorbeai tu. Pe langa ca este foarte buna din punct de vedere profesional (eu am mare incredere in ea si stiu cate vieti a salvat in spitalul ala), este si extrem de sufletista si bineinteles ca nu ia bani de la pacienti. Intr-adevar isi face meseria din pasiune, desi are un salariu mic la spital...

Pupici,

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Angi,

Suntem langa tine, !

Sa te rasplateasca Domnu' cu tot ce vrei pentru cata putere ai!

Irina

Vad ca sunt mai multe fete care mai vin putin la munca, dupa care relash!

Roxana 35+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Haide mai Angi, mai!!! Chiar ca tiganu' la mal.... Offff.... Imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa o mare spaima. Eu te inteleg cat de cat pentru ca stiu ce inseamna un atac de panica. Nu este acelasi lucru ca si criza de astm insa manifestarile sunt oarecum similare. Dar eu cred ca la amandoua conteaza foarte mult psihicul. Asa ca...baga tare cu autosugestia in timpul care ti-a mai ramas pana la nastere. Si gandeste fara sa folosesti negatii (in sensul sa eviti gandirea genul: "nu voi mai avea crize" ci sa gandesti: "respiratia mea este absolut normala, aerul imi ajunge foarte bine in plamani, etc").
Sper din suflet sa iti fie bine si sa stea bebe in burtica pana la termen. Si chiar daca n-o fi asa...bebe Viktoras e mare acum si sigur s-ar naste un bebe sanatos si viguros. Ca doar nu trebuie sa-ti spune eu asta, ca stii!

Pupam fata curajoasa!

Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR maxim 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ange, , nu incerc sa vad cu orice pret jumatatea plina dar cred ca poti avea si mai multa incredere in tine si in fortele tale dupa experienta asta pacatoasa. in ideea ca la nastere vei face fata oricarei situatii, fie ea legata sau nu de astm. te vei gandi in primul rand la viktor si asta iti va da, ca aseara, toata forta de care vei avea nevoie si pe care, altfel, n-ai fi stiut ca o ai.
o sa vezi ca nimic nu-ti va sta in cale!!!

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si acu' sa ajung si la cealalta curajoasa a noastra... Irinuk, prin ce aventuri ai trecut si tu... Eu cunosc drumul ala spre Diham pe timp de iarna si cu zapada si viscol. L-am facut si eu intr-o noapte (numa' ca eu nu eram insarcinata) si cand am ajuns la cabana s-au inchinat toti cand ne-au vazut. Cu o noapte inainte lupii papasera un cal. Iti dai seama ca era sa lesin cand am auzit. Oricum...nu voi uita in veci noaptea aceea. Ce spaima am tras!!!
Dar tu... ati avut curaj sa mergeti mai departe. Cred ca m-as fi intors frumusel in Busteni. Dar se pare ca lui Palugel i-a placut, mamica e bine....totul e bine cand se termina cu bine.

Nu mai stiu ce fata intreba de Kidex. Am fost noi ieri. Avand ca si termen de comparatie Baby Expo, eu as spune ca Baby Expo a fost mult mai interesant decat Kidex-ul. Parerea mea! Hac!

Gatta, stiu ca si tu ai mers la Kidex. Tie cum ti s-a parut?

Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR maxim 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput