* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (72) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

dimineata buna!

n-am facut cafeaua inca dar, cand o fi s-o fac, as bea-o cu niste gogosi-inelush pt care ar trebui sa ies 10 minute din casa. cred ca asta o sa fac mintenas. ca tare pofta mi-e de gogosi...
dana_vio, daca fetita ta avea 2,7 la ultimul control si ar fi sa nasti, sa zicem, in uichendul asta, oricum mai are timp sa puna carnita pe ea, daca esti tare-tare ingrijorata din punctul asta de vedere. pana la urma conteaza mai putin ce greutate are, cel mai important este ca toate functiile vitale sa mearga brici. ca luatul in greutate nu va fi o problema pt un bebe sanatos. sa-ti ajute doamne-doamne sa iasa cum iti doresti! nu iti mai face griji. noi te asteptam cu vesti. si cu galerie de numa'.

lala_d, io nu stiu canasta si nu are cine sa ma invete...desi asta mi-ar lipsi, inca o fixatie pe carti de joc. :-)
oricum, pt luna in care voi sta acasa inainte de nastere (daca va fi o luna si palugel nu decide ca vrea mai repede afara) imi iau un scrabble cu care jur sa innebunesc de cap orice musafir.

fug la gogosi!

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
In timp ce ascult ceva muzica crestina la radiowww.littlesamaritan.org/radio_live.html" target="_blank">Little Samaritan m-am oprit sa semnez si condica noastra sa nu ma dati disparuta.
Sunt bine si sper sa o tin tot asa macar pana sambata cand, voi incheia saptamana 37 de sarcina.
Va si va doresc o zi buna.

David Jonathan 36+

Mergi la inceput

ellenutza, ce faci, mamicule, mai poti?

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, de la 7 luni stiti prea bine ca am o groaza nebuna ca o sa mor la nastere. Ei bine, soarta mi-a aratat ca pot sa mor foarte bine pana atunci.

Ultima mea postare a fost la 12.30 aici. Nu eram ff bine, mergea. La 1 m-am bagat in pat si au inceput din nou problemele. Mai rau ca prima data. Deja vomitam din cauza de lipsa de aer. La 2 eram din nou la urgenta. Abia la 5 m-am intors acasa. A fost groaznic. Toti, dar absolut toti din spital au fost nemaipomeniti, nu credeam ca sa poate intampla asa ceva la noi in Romania si mai ales in Spitalul din Constanta care are o reeputatie fff proasta. imediat m-au luat in primire si erau si ei foarte ingrijorati ca nu aveau pra multe optiuni in a ma ajuta din cauza lui bebe. La ginecologie era aceeasi doctorita si la boli interne acelasi medic care ma vazusera dupa amiaza. Au vorbit cu mine mult incercand sa imi distraga atentia pentru ca intrasem deja in disperare si ma gandeam numai la puiul meu. Deja riscam sa mi se agraveze criza si mai mult din cauza panicii.

Nu va puteti imagina, numai cine a trecut prin asa ceva. Nu puteam respira, NU PUTEAM, si totusi nu stiu prin ce minune Dumnezeu imi dadea puteri sa ma fortez sa trag totusi aer in mine si sa il dau afara pt ca eram constienta ca altfel e foarte rau pt bebe ca nu mai primneste aer. La un moment dat nu a miscat un sfert de ora, cred ca adormise saracutul si eram speriat ca ginecoloaga ma tot intreba daca misca. Nu va spun ce usurare cand in sfarsit a miscat!

Doctorita de la urgenta era tanara si frumoasa si nespus de implicata. Am vazut-o cu ochii mei cum refuza sa ia banii de la pacientii care au fost adusi intre timp cat am stat eu acolo. Mai, fetelor, nu a luat un leu. Si se purta la fel si cu tiganii si cu toti si credeti-ma ca s-au perindat multi cat am stat acolo. Nu au avut ce sa imi faca decat sa ma tina la oxigen, sa vb cu mine si sa imi faca o injectie cu doza minima de mofilin, asta dupa ce au facut toti trei doctorii sfat ce doza e cea optima sa imi dea ca sa nu il afecteze deloc pe bebe. Colac peste pupaza mi s-a spart si vena de la mana si mi s-a facut o umflatura cat pumnul dar o sa treaca.

Sa le dea Dumnezeu sanatate la toti, mai mult mi-au tratat psihicul ca in rest pur si simplu nu aveau ce sa imi faca. Adica aveau, stiu prea bine asta, dar toate il afectau pe bebe si as fi fost gata sa dau in scris ca nu fac tratamentul. Ginecoloaga mi-a si spus saraca ca m-am inecat ca tiganul la mal, ea a spus ca as mai avea cam doua saptamani pana vine bebe si uite ca tocmai acum a trebuit sa se intample. I-am spus medicului de boli interne ca nu imi explic ce a declansat aceasta criza, ca in randurile trecute de fiecare data a existat o cauza clara (am stat in fum, am curatat sacul de la asiprator, raceli) Dar de data asta nu a fost nimic care sa justifice asa ceva. Si el mi-a spus: "Doamna, acum in sarcina sunteti ca o papadie, cea mai mica suflare va afecteaza. Sistemul imunitar e la pamant si degeaba incercam sa gasim cauze" Deci ma pot considera norocoasa ca s-a intamplat acum si doar o data.

IMi pare rau ca v-am impuiat capul. Acum sunt cat de cat relaxata si linistita. Mi-au spus ca la cel mai mic semn ca ar incepe iar sa ma intorc la spital, noroc ca stau la 5 minute cu masina. Aaaa, am slabit 2 kg intr-o singura noapte. Va pup si va multumesc enorm ca sunteti alaturi de mine.

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

roxana, ura-ura-ura pt AMR-ul legat de munca!

am facut si eu babismul cu adunat varsta sotului si luna cu pricina. ca la absolut fiecare test si testulet pe care l-am facut mi-a iesit ca o sa am o fata. dar nu e nicio sansa. :-)

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuko .. mai pot .. un pik .. dar sunt super obosita .. in 14 zile nu am avut nici un liber .. si mai am pana joi caci oricum vin, samb si dum erau zilele mele libere .. am tras la greu astea 14 zile .. de la 9-10 dimineata pana la 19 - 20 ... in weekend sambata am stat pana pe la 23.30 .. sunt varza dar totul a iesit bine .. sper si eu la o prima .. sper sa nu culeaga altii laurii .. cum s-a mai intamplat si alta data ..

mai sunt 4 zile si gata .. sunt in CO .. mai sunt 30 de zile pana la termen ..

aha .. si mi-ai facut pofta de gogosi ..

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mai vreau sa va spun ceva. Nu mai exista pe lumea asta barbat si sot mai bun, mai iubitor si mai de nadejde ca iubitul meu .

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

AngeliquedeS , si eu seram ca asta-noapte dupa ce bebe a binevoit sa miste , te-ai pus la somn , totul ok cand colo ia uite pe uite ai umblat saracuta de tine....Stii ca iti spuneam ca toate relele se intample pe stress si nervi , bine au facut ca ti-au tratat psihicul , asta te scoate din belele.Ai grija de tine , sper sa fi fost ultima data cu asemenea emotii
Va pupam

32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Angelique off cat ai patimit.
Pupam graviduta frumoasa si hai , capul sus ca mai este putin

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

ange, fir-ar ea sa fie de boala nenorocita!!!
ufffffff, ce ciuda-mi e ca trebuie sa treci prin socurile si spaimele astea mai ales acum, pe final. imi doresc din inima sa fie ultima ta experienta neplacuta si in cele doua saptamani ramase, sau cate or mai fi, sa ai linistea de care ai atata nevoie.
e extrordinar cum reusesti insa sa te mobilizezi gandindu-te la copil in momente in care, in mod normal, ti s-ar taia filmul si n-ai gasi resurse ca sa tragi inca putin de tine.
tot respectul si pt cei care au avut grija de tine.
te imbratisez de la distanta! ai grija de tine, ca si pana acum, fuga la spital, ca si pana acum, la cel mai mic semn.

pup fata curajoasa

irina 34 Rares

Mergi la inceput