* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (72) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Pai daca ar fi sa ma iau dupa ce spui tu, Ereena, ar fi jumi juma... Ultima data la echo mi-a spus ca e fetita, dar nu baga mana-n foc, dar eu asa simt, ca ar fi baietel si-mi fac o groaza de griji... Daca o are prea mica si nu vede dr.?!
In alta ordine de idei, eu nu pot sa dooorm... Bebe se misca aiurea, ma loveste exact deasupra buricului, dar doare al naibii de tare, desi uterul nu e contractat, pur si simplu parca da cu un pumnal... Oare ce o fi asta? O vrea sa se intoarca si nu are loc? Mi se intampla de vreo 3 nopti, tot asa pe la ora asta... Se mai intampla cuiva?
In fine, cred ca o sa ma bag si eu in pat, ca am intepenit stand toata ziua in fata calculatorului. Pup pe toata lumea si sa ne scriem maine cu bine!

33s - bananutsa sau capsunica?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Irinuka,... hai ca am mai descoperit un punct comun cu tine in afara de Y&R...
Si eu sunt mare mare jucatoare de whist... si rentz...
Si ofticoasa pe deasupra.. Dar, gasca mea cand se apuca sa joace nu se opreste la un joc... Jucam, ca nebunii, de dimineata pana noaptea... asa avem ocazia ca fiecare sa iasa primul macar odata...

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Si eu , inraita si ofticoasa de la 12 ani
Noi jucam cu nasii si cu finii nostri weekenduri intregi. Acum am mai raririt-o dar la anu reluam .
Cu nasii jucam si canasta .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Neata!
Am intrat si noi in sapt 37!
Aseara n-am mai fost nicaieri.Am fost de dimineata la cumparaturi si dupa-amiaza m-au apucat niste dureri cu intepaturi in burtica jos.M-am speriat si am hotarat ca mai bine stau acasa in pat.
Angi prin ce-ai trecut iar!Ma bucur ca tu si bebe sunteti bine.
Sper ca nu s-a intamplat nimic rau cu Iulia82,am vazut ca era in 32 sapt pe 20 nov,poate e sub supraveghere in spital sau daca a nascut trebuie sa stea cu bebe acolo pana capata putere.

Poze
Elena
36+

AMR 27 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa fetelor!
dati si mie cafea! ca io-s treaz de la 4 juma, si abia la 1 m-am culcat:( mama ei de flamanda si cine a mai inventat-o si cheful meu de chefuri inainte de teste si ce-o mai fi! am mancat un durum cu multa carne aseara pe la vreo 9, numai porcarii am visat. deschideam ochii din ora in ora. acu' nu ca as fi chiar rupt, ciudat ca ma simt destul de fresh...pb mea e ca intru in tren si acolo sa vedeti voi molesheala. de repetat nu mai am chef, asa ca;.. pe cand ajung la scoala sunt iar varza murata. da trece ea oareshcumva ziua asta, s-poi n-o sa scrie pe mormantul meu ca pe 3 decembrie am ratat un test! iaca! (da nu-l ratez fix de tot ca nu-s genul cu porcu' in ajun)
s-a trezit gaga. n-am vreme s ama conversez cu el ca tre sa fug. s-au batut pisicii si l-au trezit, mama lor...
si-am o durere de ficat, fratioareeeeeeeeee, mai ca nasc!:)) dar nu nasc azi ca am prescriptie pana vineri cel putin cand ma vad cu medicul. s-apoi dreaci, tre sa termin scoala in 18, macar patalamaua s-o am la labutsa.
nah, v-am pupizat! o saptamana fara spaime, temeri, frici sa aveti!

ps. darene, mi-ai dat frisoane! si tu saptamana 37? jiiiiiiiiiiz ce zboara timpul!

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata fetelor!

Am citit si eu acum ce-ati mai scris aseara.

Doamne Angeli prin ce-ai trecut! Sper ca acum esti bine si ti-ai revenit. Of, ce groaznice sunt crizele de astm, mai ales acum de cand avem puiutzi in burtica... Poate reusesti sa mai intri pe net sa ne dai un semn ca esti bine! fata.

Stoisor, am vazut ca si tu ai astm... Welcome to the club! Si eu am nenorocita asta de boala, si am avut in sarcina asta nu stiu cate crize urate rau... Ultima data, acum cateva saptamani... Sper sa nu mai fac nici una pana la sfarsitul sarcinii, ca mi-e tare frica pt bebe...

Pup toate fetele,

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Miri bafta la hexamen! las' ca treci tu si peste asta, ca esti fata dishteapta foc!

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Ce mai faceti fetelor? Acum, la ultimii pasi, ne-am pierdut curajul, asa-i?! Eu vorbesc, vineri am fost la ultimul control si medicul ma tot intreba ce-am lucrat pe-acasa, avand in vedere incompetenta de col de care sufar si indicatia de repaus la pat, ca pana la urma sa-mi spuna ca am colul sters! Asa ca s-ar putea sa fiu eu cea care sa startul la nasteri la capitolul nostru! Deocamdata nu mai sunt asa stresata cum am fost vineri seara cand am venit acasa, dar nu sunt chiar foarte incantata, De-abea duminica viitoare sunt fix 37sapt si speram cel putin 38sapt, dar dupa figurile medicului nu stiu daca prind duminica asta! Si al meu sot trebuie sa fie la un examen la Bucuresti in week-end! Ce l-am mai fentat anul acesta bietul de el: in iunie a ratat examenul ca era mama lui in spital operata, in decembrie din cauza mea! Asta este!
Un singur lucru ma supara la nasterea asta iminenta: speram sa mai creasca fetita ceva, ceva. Medicul zice ca are foarte bine 2750grame si la greutatea asta se poate naste foarte bine, dar totusi... Considerand ca n-am luat decat 10kg, se pare ca este destul de bine!
Va pup pe toate si incerc sa mai intru cand mai pot, daca mai pot pana la Craciun! Sa aveti parte de nasteri usoare si de BB-ei sanatosi si mancaciosi!

dana vio alexandra maria

[url=http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103627.birthdue.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

dana vio, iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si cat mai aproape de termen ...........trebuia sa se intample odata si-odata :-)

32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Miri,
Bafta la examen!

Mai am trei zile si apoi raman acasa !!!!

M-am trezit cu mainile ca niste gogosi si amortite de la cot in jos!

Ieri, la pranz, am aprins si noi prima lumanare de Advent.
Am facut si eu "babismul" cu varsta tatalui si luna conceptiei
A iesit "fetita" (30+4 =34)

Dar tot mai sigura a fost eco; mai ales ca la morfo de trim II, gagica a stat cracanata (acum,in trim III n-a mai avut loc sa se destrabaleze).

Aveti grija de voi!

Roxana 35+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka .. tare aventura ta cu mersul prin zapada si toata admiratia pentru palugel care a fost foarte cuminte si nu a facut scandal! eu cred ca-i place la zapada .. nu degeaba se naste iarna! aha si eu sunt mare amatoare de whist si rentz .. si canasta .. ce de nopti mai pierdeam cu jocurile astea!!

zuzici, eu am spalat hainutele lui bebe cu detergent sano si sunt foarte multumita de el .. si are si miros placut!

dana vio iti tinem pumnii si speram ca bebita sa mai aiba rabdare!!!

miri bafta la examen!!

fetelor, ce ati gasit pe la kidex? eu am ratat caci nu am putut pleca de la scarbici!!

MAI AM 4 ZILE DE MUNCI .. apoi CO 10 zile si apoi prenatal ..

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput