gradinita Bell

Buna seara! sunt ari, si am intrat de curand pe forum.
am un fiu de 2 ani si 4 luni, si intentionez sa il inscriu in februarie la gradinita. Daca stie cineva mai multe despre gradinita Bell de pe Fainai, v-asi ruga sa imi impartasiti din informatiile pe care le aveti.
Raspunsuri

alexandrueduard spune:
Buna ari. Baietelul meu este la Bell de anul trecut si suntem foarte multumiti,din toate punctele de vedere. Educatoarele sunt dragute si bine pregatite, ingrijtoarele de asemenea, iar in ceea ce priveste mancarea vreau sa iti spun ca Alex a inceput acolo sa manance orice si fara sa fie ajutat.
Daca ai itrebari iti stau la dispozitie cu raspunsuri.
Magda si Alex(4 ani)http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Daniela35 spune:
Am avut si eu baietelul la gradinita Bell,din fericire pentru o perioada scurta.Desi mi-a fost prezentata intr-o lumina favorabila la inceput,pe parcurs am descoperit ca lucrurile nu stateau deloc asa.Copilul meu a racit de 6 ori in 4 luni,de fiecare data la gradinita iar in momentul cand am incercat sa aduc la cunostiinta acest fapt conducerii nu am fost luata in seama,din contra mi s-a spus ca daca nu imi convine pot sa il duc in alta parte.Am trecut peste acest incident dar in momentul in care copilul meu a inceput sa foloseasca acasa cuvinte urate-pe care nu a avut unde sa le auda decat la gradinita-am decis sa renunt la serviciile lor.Acum am gasit o gradinita mult mai buna in Primaverii de care sunt foarte multumita.

exilia spune:
Eu am baiatul la bell si nu sunt deloc de acord. Dar ce mi se pare curios este ca ti-ai creat special cont ca sa ne povestesti asta. Ciudat, nu?

mussette spune:
am si eu baiatul acolo si am fost foarte multumita pana au inceput sa plece pe rand, toate educatoarele (spre sfarsitul anului trecut) De ce oare? Noi anul acest vom fi la grupa pregatitoare, speram sa avem noroc de o educatoare buna
mussette

sweetmelon spune:
Buna
Vad ca subiectul este vechi, deci as dori daca se poate pareri noi.
Ma intereseaza siguranta, personalul(daca s-a mai schimbat asa des cum spunea cineva pe aici), activitatile care se fac, toleranta fata de copii, daca au curte. Si daca programul este 8-18 sau 7-19, ca am auzit de la mamici si varianta asta. Multumesc mult.
Supravegherea video este permanenta? In toate salile?

lidsta spune:
Am fetita aici de 1 saptamana si e OK. Personalul este atent si tolerant cu copiii, activitatile diverse, amuzante si educative iar atmosfera generala e relaxata si vesela, chiat atunci cand copiii mai bazaie dupa mama/ tata. Plus ca poti urmari pe net ce se intampla, asa ca totul e la vedere. Eu am ales-o in primul rand pentru personal desi nici dotarile nu sunt de lepadat. Iar curtea e suficienta si echipata cu tot ce trebuie sa tina copiii in aer liber atunci cand e frumos afara.

sweetmelon spune:
Lidsta, merci mult. Programul cum este? de la 8 sau mai devreme?
Unde este mai exact, e aproape de Mega Image de la Lizeanu?

sweetmelon spune:
Si inca o intrebare: trebuie sa aiba 3 ani impliniti ca sa ii primeasca? sau merge si 3 ani fara o luna?

lidsta spune:
Programul este de la 8 la 18 si este cam in spate la Mega Image de pe Stefan cel Mare (Lizeanu). Au si grupa mini, deci poate avea si sub trei ani.