bioptron

bioptron | Autor: cristinici

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Ce firma mai comercializiaza boptron in afara de Zepter si care e calitatea lor?
multumesc si astept raspunsurile voastre
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

In afara de Zepter nicio alta firma nu are dreptul sa comercializeze bioptronul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

merci mult. Stii cumva si cat costa?
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

si eu am bioptronul, dar nu am tratat ceva vreodata, ca e tare incomod..voi ati auzit de ceva rezultate?

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Eu stiu ca sunt mai multe feluri de bioptron. Sunt cele mici ce se folosesc cel mai frecvent, cele medii care se pun pe suport si se folosesc in cabinetele de cosmetica si unele si mai mari.
Misha tu de care ai?
cristinici

Mergi la inceput

Eu il am pe cel mic, se foloseste si cu stativ si fara, dar de putin ori l-am folosit si chiar nu am vazut ceva efecte, poate trebuia ceva mai mult folosit. Stiu un doct in Romania care facea sedinte cu pacientii si ii trata de diverse boli..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mama mea a folosit bioptronul pt.a grabi cicatrizarea unei operatii
s-a operat acum o luna la un ovar si vreau sa va spun ca eu am ramas pur si simplu socata cand i-am vazut ieri operatia...taietura s-a vindecat atat de repede...este incredibil !!!!!
si spun asta pt.ca am comparat-o cu operatia mea facuta acum 11 luni(ceva similar) si nu se compara...a mea arata muuult mai urat, e rosie...e horror pe langa a ei...a ei aproape ca nici nu se mai vede pe unele locuri (si ambele operatii au aceeasi lungime, aprox 15 cm.)
imi pare rau ca nu am vrut sa folosesc acest bioptron
eu zic ca merita...am vazut personal ce rezultate da acest aparat

numai bine

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

lili..si mama vrea sa se opereze la un ovar, povestete si tu cum a afost, a fost mare si chiar a trebuit sa intervina chirurgical?
Mama are un chist de 6cm si cica treb operat...scuze ca te intreb dar, ma ingrijoreaza starea ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Tocmai am vazut ieri bioptron de vanzare si o mica prezentare. Pana la 30/12/2007 oferta pentru bioptronul mic este la 679 euro (si pe langa asta primesti un aparat de facut masaj si un electroacupunctor plus niste carti si lentilele colorate si niste geluri + un oxy-spray).

Ma intrebam si eu daca merita sa imi iau sau nu. O prietena de a mea a cazut pe munte si a avut o fisura de coloana si stiu ca l-a folosit cu succes. Am intrebat pe altcineva care il are de 4 ani si a spus ca e ok, o ajuta, problema e ca atunci cand il are in casa nu prea il foloseste, dar daca nu il are, ii trebuie. Il foloseste pentru raceli, dureri de cap... aproape orice.

Se poate lua in rate, problema e ca primesti produsul doar dupa ce platesti toate ratele.

Eu l-as lua pentru fiica-mea, dar nu stiu daca ea va sta.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput