Mamici de mai-iunie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Ce mult ma bucur, cadina!!!!! Bravo, Bravo!!!! Sa va traiasca baietzelul!!!!
Eu vreau sa merg sambata dimineata la tanti doctora cu rezultatul de la TT si sa fac si o eco... Abia astept sa vad pe bebe!!! Ieri au venit niste prieteni pe la noi si le-am aratat eco de la 15 sapt, erau gramada pe ecran!!!!
M-ati speriat fetelor cu Medsana. Eu tot acolo m-am programat pe 9 ianuarie la dr. Hadi parca... Cred ca daca dau aia rasol acolo, fac o criza de nervi de ma afla tot Bucurestiul. Si asa am o mare boala pe sistemul sanitar, daca fac misto de mine la particular, au bagat-o pe maneca...
Pupici!!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
ylari, eu am fo la eco morfo fetala de trimestru 1, la Parvu la Mentosana, si am fo f. multumita. Cred ca depinde de medic.
18+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
alexuta75 spune:
La multi ani tuturor burticilor care se serbeaza azi!
Cadina, ma bucur sa aud ca e totul in regula. Cred ca ai fost foarte curajoasa cand ai hotarat sa faci amino. Acum poti intr-adevar sa fii linistita! Si eu voi lua sapt viit rezultatul de la TT si mi-e teama. Dar mai bine nu ma m,ai gandesc.
Ieri am mai facut inca o eco ptr a ma linisti in legatura cu placenta. Am fost la Diagnosis si dr mi-a spus sa stau linistita ca totul e ok. E sigur fetita, si asta ma bucura f mult, mai ales ca avem deja o fetita, si nu cred ca s-ar fi inteles cu un baiat.
Acum, sper sa fie bine, sa nu am probleme .
Va pup pe toate.
17sapt
gabitzam spune:
Ylari, daca nu ma insel dr. Hadi e de la spitalul Cantacuzino. Si-mi amintesc ca e de incredere, na-m fost pacienta lui dar asta am auzit.
Sa va arat poze cu Andrei al meu de dimineata cand a gasit cadourile de la Mos. Vedeti www.dropshots.com/gabitzam2#albums/Mos%20Nicolae" target="_blank">aici. Am fost nitelus dezamagita, dar era cam adormit si din tot ce a gasit acolo in final i-a trebuit un pachetel de biscuiti de 1 leu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
Salut!
Alysh multumesc mult pentru raspuns! la mine situatia cred ca e mai nasoala...bubele astea sunt asa de inestetice si nasoale si am fata plina, usor usor vad ca-mi ies si pe toate partile corpului...una mi-a iesit chiar si in zona genitala, iar 6 prin par si sunt dureroase parca am cucuie...iar astea de pe fata pur si simplu ard...nici nu suport sa le ating...la prima vedere parea varicela, insa azi un dermatolog mi-a pus diagnostic de prurigo papula urticaria de sarcina, urmand ca maine sa merg la un al doilea dermatolog si sa-mi fac o hemoleucograma...De obicei problema asta apare in sarcina, dar mult mai incolo.
Sper sa fie bine si bebe sa nu fie afectat!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ylari, daca nu ma insel dr. Hadi e de la spitalul Cantacuzino. Si-mi amintesc ca e de incredere, na-m fost pacienta lui dar asta am auzit.
Sa va arat poze cu Andrei al meu de dimineata cand a gasit cadourile de la Mos. Vedeti www.dropshots.com/gabitzam2#albums/Mos%20Nicolae" target="_blank">aici. Am fost nitelus dezamagita, dar era cam adormit si din tot ce a gasit acolo in final i-a trebuit un pachetel de biscuiti de 1 leu.
Merci, gabitzam! Am cautat si eu informatii despre acest doctor, am gasit si pro si contra... acum... ce-o fi, om vedea...
Pupici
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
Diana79 spune:
la multi ani tuturor celor care poarta numele Sf Nicolae.
Cadina felicitari pt baietel Ce bine ca totul s-a terminat cu bine. iti doresc sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.
Diana
18+
si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Diana79 spune:
Alexuta75 felicitari si tie pt fetita!!! Cati ani are prima ta printesa??
Si eu tot fetitza voi avea si ma gandesc ca tare bine se vor juca amandoua mai ales ca diferenta va fi de doar 23 de luni. doamne ajuta sa fie bine si abia astept sa-mi vad bebelusha.
Diana
18+
si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
gabitzam spune:
Sa-i uram Danei M. bun venit in grupul nostru
!
Simonix spune:
Cadinutza

Ce mult ma bucur ca totul este bine ;) Bravo :) Felicitari! Deci ... inca un baietzel :)
DanaM-Bine ai venit 
! Sarcina usoara :)
Alexuta-felicitari pentru fetitza 
Gabitza-un scump Andreiu :) Mi-am adus aminte de copilarie :) Sa iti traiasca 

Eu la 18+ inca nu prea il simt pe bebe - cum faceti voi de il simtiti de la 15 saptamani ?? :( Uneori, daca stau pe burtik (dorm inca pe burta, si cred ca il deranjeaza) il simt cred... se impinge parca ceva in mine, sub buric. Sau daca il strang cu cureaua... Insa destul de rar...
Si mai am un problem, eu inca port haine normale, tot ce am luat de gravi nu imi este bun inca (desi sunt masura S si M). Nici burta nu prea am - adica daca nu m-ar cunoaste cineva dinainte nu ar zice ca sunt gravi. De aia nici poze nu mi-am facut - nu prea am la ce :( Bine, dezbracata la pele :D se vede ... plus ca "bucatariile lui bebe" sunt in plina dezvoltare :D dar nu ma dor deloc. Voi aveti deja burtici mai maaaaaari???
AAAAAAAAAAA si LA MULTI ANI Nicoletelor/Nicolailor :D Eu aproape ca am si uitat anul asta :( Cu toata agitatia ... In orice caz, sper ca sunteti rasfatzate cu toate azi, asa cum meritati 

Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
Dana M. spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Sa-i uram Danei M. bun venit in grupul nostru!
Multumesc pentru primire !
Doua vorbe (luuungi) sa va spun despre mine (desi cel putin una din fete cred ca ma stie, de pe vremea cand ne luptam la dieta 3-3-3 - nu spun cine sa nu fie secret
): voi naste la Medlife cu dr. Mendez - din ce vad aici mai are o pacienta chiar in aceeasi perioada, o sa fie amuzant !Pentru ca m-au trecut la 'babete' de peste 35 de ani, a trebuit sa fac pe laga echo si bi-test-ul. Initial, la setul de analize clasice totul era OK, mai putin o ciudata 'infectie urinara'. Am repetat analiza la alta clinica si n-a iesit nimic. Ar fi fost nasol sa mai iau inca o data antibiotice dupa sinuzita si raceala puternica din saptamana 5 (sarcina cu peripetii, deh...)
Am facut eco la 12 saptamani si bi-test, eco a iesit bine cu translucenta 2 mm, dar la bi-test, da-i, frate ! la SD - scazut, la trisomie 18 - crescut ! Na belea ! nu va spun de cosmaruri, plansete interminabile, griji, scenarii turbate si alte alea....
Booon ! Ma uit pe net, vad ca trisomia 18 cam peste tot se zicea ca tre` musai sa se-arate cumva si la eco, eco fiind buna ma mai calmez. doar putin, pentru ca onor doctorul zice ca poate ar fi bine, doar pentru linistea mea, sa bagam amnio. Io zic ca nu pot sa fac asa ceva decat daca e musai-musai, nu asa ca sa fie....OK, atunci asteptam 16 saptamani, cu echo again si TT, de data asta.
Am facut din nou echo, la alt dr., am facut si TT-ul, la IOMC (Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului - de pe langa spitalul Emilia Irza), unde, by the way, fetelor, este GRATIS, dar la fel ca multe facilitati din tara asta, le afla doar cine trebuie, nu cine are nevoie, mi-a dat rezultatul de luni pana joi (!) si-a iesit bine, de ma-ntreba dr. de-acolo de ce nu ma bucur....pai, zic, mi-am consumat energia confectionand scenarii tragice, nu mai am nici putere sa ma bucur (asi, mi-era frica sa nu-mi zica dom` dr. din nou de metoda 'acu`-n burta' !).
M-am dus cu toate actele-n dinti, din nou, la dr. Mendez, care spre usurarea mea a zis ca daca-s asa rezultatele, nu ar mai fi nevoie (ufffff).
Cam atat despre epopeea mea deocamdata, ma mai asteapta o programare la echo la dr. Chitescu pe 19 dec. (voiam s-o pasez ca-i la 3 sapt de la precedenta) dar ma voi duce (e sapt 19 + cateva zile) sa stau linistita de sarbatori (sper !) si inca o echo la dr. Micaela Radulescu (de la Polisano - v-o recomand din toata inima, era renumita in Municipal, cand am nascut-o pe Raluca, ca fiind un ecografist excelent) dupa 7 ianuarie, sa vedem cand, in sapt 22-23, parca.
Am scris mult, dar cum scriu rar, ma veti ierta, nu?
Dana M.
17+ si Raluca (5 ani si 10 luni)