Strumfi de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
Amethyst spune:
madalina_s eu ii cumpar hainute de peste tot, Cora, Z, Zara, Fox, Mothercare, Marks & Spencer, Okaibaby si diverse magazine peste care mai dau din greseala
de Mos Nicolae nu iau la nimeni nimic, ce stie ea ca e mos N., si-asa am cumparat in prostie pana acum
de Anul Nou nu m-am gandit inca.
karligutza, cum sunt preturile la KOME TE? au hainute frumoase?
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
camelia1 spune:
brazuca la ea comunicare inseamna sa fac numai ca ea pentru ca ea stie eu nu, la ultima altercatie pentru ca cearta nu a fost intre noi si nici acum, a spus ca daca o sa-i cerem sfatul ni-l da si gata si a tinuto fix 3 zile (ca orice minune )
nikole garantez ca nu exista o alta ca ea
si nici sotul nu-i tine parte, dar nici piciorul in prag nu-l pune
si haideti sa incheiem subiectul soacre ca v-am acrit asa de luni
al meu pui de obicei la 19:30 ii faceam masaj, baie biberon si somn si dormea pana dimineata la 7:00, dar de 3 seri incoace nu ma mai inteleg cu el la 19:30 pica lat abia mai pot sa il imbrac urla ca din gura de sarpe si laptele abia si-l bea ca adoarme ce sa ma fac la ce ora sa-l culc, oricum mi se parea ca il culc prea devreme dar singur si-a facut programul
este normal ca un copil de 4 luni juamte sa doarma 12 ore pe noapte, pentru ca observ ca asa tinde
maine seara am sa incerc sa ii fac baita mai devreme sa vedem ce se intampla
David Christian
nunta noastra
www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu
camelia1 spune:
ups la ce numar indecent ajunsesem
David Christian
nunta noastra
aylin_tarcan spune:
poze de la botez, nema! adica niste jafuri pana acum. sa vad ce mai adun. dar nu cred ca va fi ceva interesant. o sa pun cateva, ca sa nu zic ca nu sunt.
eu de sf. nicolae nu iau nimanui nimic, pentru ca in mod traditional este pentru copii sfantul nicolae, si se dau dulciuri. deci eventual ceva fructe, ciocolata, bomboane si cam atat. in rest, nu m-am prea gandit.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
camelia1 spune:
aaa si nikol ai un vot si din partea mea la miss ca si grupul burticutelor noastre
David Christian
nunta noastra
dsteluta91 spune:
la ce varsta le ies primi dintisori? ca noua ne curg niste bale de 2-3 sap de mama mama?