Strumfi de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
Nonna76 spune:
Corina gatesc pentru ca trebuie nu pentru ca am chef.
Ai sa vezi ca atunci cind va creste Denisa vei fi nevoita sa gatesti.Si eu cind nu aveam copii mai mincam si prostii(chestii cumparate) dar acum trebuie sa gatesc pentru Vlad.
Si cu pofta de dulce m-ai ghicit.Eu tot sper sa-mi treaca.
madalina_s spune:
Fetele din Bucuresti unde ati gasit haine groase de iarna pentru bebe strumf?
Madalina si Maria (12.08.2007)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
lia vreau si eu reteta de mincare dupa ureche.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Monica, tu chiar vrei sa ma faci de rusine, da?
Ame, cunoastem specia asta de barbati, avem si noi unul acasa. Si el si-a dorit foarte mult fetita si acum nu-si mai incape in piele de mandru ce e de Miruna lui. Deja a facut lista de cursuri pe care trebuie sa le urmeze odorul (inot, pian, germana - fiindca franceza o s-o invete mama, ceva dansuri si ma opresc aici ca ma doare capul numai cand ma gandesc). Inutil sa mai spun ca de-abia asteapta s-o ia cu el pe munte, de pe-acum se uita prin magazine dupa bocanci pentru ea.
Lia si Miruna Demetra
madalina_s spune:
Ce cadouri le luati copilasilor de Mos Nicolae si de Craciun? Dar sotilor?
Eu pana acum am avut mesajele moderate si au aparut mai tarziu, asa ca o sa repet cateva lucruri acum:
- vi se pare normal ca un copil la 3 luni jumatate sa-si tina capul aplecat intr-o parte? Poate sa-l tina si in parte cealalta, am verificat, dar nu vrea. Pediatra a zis ca nu are nimic la gat, sa mai asteptam si daca nu-si revine sa mergem la ortoped. Incerc sa o tin sa se uite in cealalta parte, dar tot i se pare ca il tine stramb.
- fetita doarme 7-8 ore noaptea si ziua cate putin, problema e ca regurgiteaza des si trebuie s-o tin mreu in brate sa nu vomite. O alaptez asa ca nu am ce face. A vomat de cateva ori in jet dar a luat bine in greutate pana acum (1 kg pe luna) asa ca pediatra a zis ca e ok.
- imi pare rau pt problemele cu soacrele, aici nu prea stiu ce sa raspund; eu am una de milioane care ne trimite mereu de mancare si sta in alt oras, asa ca ne intelegem bine cand ne vedem. Nu pot sa zic ca o iubesc ca pe mama, dar ... ne trimite de mancare si nu zice nimic despre cum sa cresc copilul, stie de la sotul meu ca sunt la curent cu toate noutatile si respecta asta, la fel si mama.
Va pup si o sa scriu mai des pentru ca pana acum am citit tot-tot si am impresia ca va cunosc pe toate!
Madalina si Maria (12.08.2007)
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Asa ca sincer nu stiu ce sa va zic...intai o discutie amiabila cu sotul, sa inteleaga ca nu vreti sa isi urasca mamele, dar ca uneori acestea, din prea mult egoism cateodata (ca nu mai sunt ele cele mai ce in ochii odorului mult iubit), va trateaza, hai sa spunem, inadecvat. Si totodata sa inteleaga sotii ca acum au si ei o familie
esti simpatik. la cati km departare e soacra ta???? cateva mii???hehe
si sotzu se intelege bine cu soacra si e la vreo 600 km distantza si vine din paste-n craciun.........
din proprie experienta zic ca nu merge cu "discutiile amiabile".......
*mihaela*
oaana spune:
helou fetili..
Aaron e bine,dar e agitat un pic,cred ca-l deranjeaza bubitele.
Vreau sa ma laud si sa va spun ca in week-end am facut papa bun si o prajitura buna buna,pe care am terminat-o azi.
Camelia imi pare rau ca ai probleme cu soacra...cred ca constructiv ar fi o discutie deschisa...nu stiu ce sa zic,de pe margine probabil e usor sa dam sfaturi...
Va pupik.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
nikole spune:
Seara buna din Tara Soarelui Rasare!
Noi am fost intr-o fuga zilele astea, tot cu actele ptr viza, nu prea am avut timp mai de nimic.
Am citit din urma, am uitat tot, mergem mai departe...
Camelia, imi pare f rau de situatia stresanta prin care treci, eu una in locul tau(si am fost, dar la o scala mai mica) as vb deschis cu sotul, i-as spune TOT ce ma deranjeaza.Poate nu se rezolva problema in aceeasi secunda dar te vei simti mai usoara si mult mai bine, ceea ce e un bun inceput.Ulterior veti gandi mai limpede si sigur veti hotara ceva caci dupa cum descrii situatia, ma indoiesc ca veti putea trai linistiti impreuna cu soacra.
Eu am avut o singura data o cearta crunta cu al meu, si i-am spus GATA, ma deranjeaza atitudinea ei, nu intleg ce atata matzaiala, tot dupa fusta mamei, lasa-ma in plata mea...
si asta a fost...i-am spus clar cand creste , va putea trai cu o femeie...nu cu mine ca eram hotarata sa-mi vad de munca si viata mea la momentul respectiv.
In fine...noi nu stateam impreuna, eram intr-o vacanta cu socrii cu tot, mama-sa era lipita de el mai rau ca stampila de scrisoare., pana si in baie intra dupa el sa vb nu-s ce...si s-a nimerit intr-o zi cu soare ca eram amandoi in baie, eu ma dadeam cu lotiune sa merg pe plaja, al meu facea dus,i soacra atat mai tragea de usa, ce deh, era inchisa, si striga sa deschidem usa m-a calcat pe nervi, si am izbucnit...s-au simtit amandoi f prost, dar asta este...nu sufar gratuit pentru nimeni.
Si-a cerut scuze, m-a rugat sa fiu mai maleabila, sa inteleg ca se vad rar, bla bla bla..insa nu tolerez simtul asta al proprietatii bolnav din partea ei...
la despartire si-a cerut scuze si ea, si m-a rugat sa avem grija unul de celalalt ca fiul ei ma iubeste si se vede ca si eu il iubesc, si a promis ca va fi un pic mai...detasata.
Si asa si este pana in ziua de azi, sa nu vb intr-un ceas rau ca acusi vine la noi intr-o mini vacanta.
M-am lungit cat o zi de post...
apropo...zilele trecute mi-a zis ca sa-i dau lui Kevin o lingurita de cafea ca imediat va face kkutza, sau o lingurita de ulei de masline
Logic ca nu mi-a comvenit, insa de data asta nu am zis nimic, am schimbat rapid subiectul sa nu ma enervez, la care vine al meu cu teoria maleabilitatii...i-am inchis imediat gura, si a doua zi la prima ora a gasit pe masa langa micul dejun scos la imprimanta articole despre diversificare, in limba lui, ca sa nu existe loc de interpretari...l-am rugat sa le ia la el sa citeasca in tren pana ajunge la munca.
Madalina, eu m-am gandit sa-i fac sotului o surpriza de Sf Nicolae si anume o sedinta de masaj,si reflexo.Il cam dor toate cele si niciodata nu-si gaseste timp sa mearga, asa ca daca e deja platit si rezervat tre sa mearga , si stiu ca asta isi doreste cel mai mult.
Nikole,mami lui albastrel
brazuca25 spune:
Sfatul cu discutia deschisa e bun...daca ai cu cine. Eu de cate ori am incercat nu am reusit. Incepeau istericalele, si tipa asa de tare ca nu mai asculta nimik din ce spuneam eu. Eu nu sunt genul sa se certe, sa tipe.. si asta o enerva si mai tare. Practic ea tipa, eu raspundeam calm, ea nu intelegea nimik si tot pe a ei o tinea...deci nici vorba de COMUNICARE. Asa ca am taiat raul de la radacina in momentul in care mi-a spus ca am suflet rau si ca "degeaba am facut facultate ca nu ma duce capul". Am plecat si gata..sunt mai linistita.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
karligutza spune:
Hainute groase pt.bebe sunt peste tot... eu de ex.am "spart" cateva milioane pe cateva produse de gen chiar zilele astea; am luat o geaca verde f.dragalasa de la KIDEX, impreuna cu o salopeta crem din raiat si o bluza alba cu guleras.
Zilele trecute i-am luat 1 costumas intreg de la PICIUL... bumbac plusat. Astazi i-a mai cumparat matusica Adelutei 2 costumase (tot bumbac plusat) de la BELI B*A*M*B*I*N*I - de pe Sos.Stefan cel Mare (colt cu stradutele care vin/pleaca spre/de la CIRCUL GLOBUS); iar eu i-am luat in plus o pereche de pantalonasi raiati verzi (sa se asorteze dom'le fata la gecutza si cu altceva...); si pt.ca nu ne puteam abtine prea usor (ca am fost impreuna la cumparaturi - eu si sora-mea) am oprit si la KOME TE ... un pic mai incolo de Beli B*A*M*B*I*N*I, mergand spre PERLA... colt cu Calea Floreasca (tot pe Stefan cel Mare e si magazinul asta) si am mai cumparat un set (pantalonas cu hanorac); recunosc ca majoritatea preturilor sunt cam piperate dar daca vrei un lucru bun il gasesti... noi am gasit si unele preturi mai acceptabile (sotul ar zice acceptabil???? la 50-60-70 ron bucata??? ... eu zic da tinand cont ca cele ieftine sunt cu vreo 10-20 lei mai ieftine si sunt din "plastic" cum zic eu.. adica poliester.... asa incat eu zic ca merita hainutele de le-am luat eu pt.ca sunt din BBC si sunt cusute "klumea")... bine, gecuta de la KIDEX a fost un milion si-un pic , iar salopeta cu bluzita pe gat tot asa ... da's trainice dom'le! vreo 3-4 luni asa?
multumesc fetelor pt.urarile lor sa ma fac bine... gata, m-am facut bine... am baut sambata si duminica seara cate o cana cu COLDREX si sunt ca noua... nu mai fac 'hapciu' aproape deloc; de-acu' imi tin papucii de casa in picioare...
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune demna de toata lauda!
niste copilasi pot fi mai fericiti cu ajutorul nostru! www.expres.ro/article.php?artid=332467#" target="_blank">povestea lor aici
haideti de Craciun sa daruim!
am editat cu stelute la numele magazinului pt.ca se considera reclama mascata la acel cuvant.... sorry, nu asta mi-a fost intentia!
nikole spune:
Karligutza, m-am tinut sa-ti spun, dar m-am luat cu soacra si am uitat(zisei ca am citi si am uitat tot)...nu stiu daca esti sau nu adepta terapiilor naturiste, insa ai putea incerca un remediu foarte bun impotriva racelii si gripei, si anume:
-tai cateva feliute subtiri de ginger , peste care torni apa fierbinte si lasi la infuzat 5-10 minute.Face minuni, asiaticii folosesc gingerul cu succes in astfel de probleme.
bei cam doua cani/zi
Nu stiu cat de usor il poti gasi in Ro. insa am mai citit pe la BUCATARIE ca fetele il folosesc la mancaruri deci ar trebui sa il gasesti pe la vreun market.
Ajuta si lactatia pe de alta parte si eu un bun tonifiant general.
Si are mai multe proprietati dar imi scapa acum...
multa sanatate
Nikole,mami lui albastrel