Strumfi de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mai, copilul meu doarme de la 10.30 ca niciodata. ea, care nu dormea decat 10 minute ziua!!!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ame daca vrei sa pui cereale in biberon eu pun exact o masura de lapte plina cu cereale si imi ingroasa laptele suficient. Daca vrei sa-l dai la lingurita il faci cum scrie pe cutie. Si Adelise ia in greutate insa putin. Acum o cantaresc saptamanal pt ca dr a zis ca tb sa stam cu ochii pe ea.Ultima oara adica sapt trecuta luase doar 30 gr.Sa vedem acum cu cereale in biberon cum merge.

Camelia imi pare rau de prob cu soacra.

Si la noi legumele se fac numai la abur, am steamer este mult mai sanatos si foarte simplu si comod.

Lumina de veghe nu folosesc caci nu vreau s-o obisnuiesc asa si sa-i alimentez frica. Am insa la Cosmin ca o credeam pe mama cand zicea "ii e frica saracu' in bezna". De unde sa stie el de frica la cateva zile...

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychydutza lasa ca doar un baiat are mama, normal ca-l alinti.

Eu sunt indragostita de buzele fetei mele. Angelina Jolie e mic copil pe bune. Are o forma la ele superba. Bine ca nu m-a mostenit pe mine.

Fetelor eu in weekend imi fac de cap: vineri ies in oras cu prietenii astia care au fetita cu o luna mai mare dar fara copii, sambata are al meu petrecerea de Craciun la serviciu. Va spun duminica daca am omorat-o pe soacra (ea este baby-sitter).

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Fianna ce nesimtita sunt, am vorbit de bouncer dar n-am urat si eu un la multe luni Mateiului. La multe luni si multi ani Matei, sa fii fericit langa mami si tati. Eu chiar vroiam sa mai aud pe cineva care are bouncer din asta ca sa imi fac si eu curaj sa-o pun mai des. Pe al meu scrie ca e bun de cand isi tine capul adica de la vreo luna dar nu mi-am facut curaj.

Mihaela eu sa stii ca am pierdut mult par la prima sarcina insa s-a regenerat. De data asta vad ca sunt atipica, nu imi cade parul insa am procedat la fel ca Diana si m-am tuns. Asa ca nu are ce sa mai cada mult.

Fetele ce le luati cadou copiilor de Craciun? Eu vroiam sa ii iau ceva jucarele dar apoi am realizat ca e mica si nu stie asa ca am prmit aprobare de la sot sa-i iau caruciorul pe care mi-l doream, cel sport. Normal ca o sa-i iau si o jucarea ceva mai micut insa cadoul cel mare va fi asta. In plus va primi o gramada de la restul familiei. Vreau carutul sport ca mi-ar fi mai simplu de ex cand am fost la Alexi mi-ar fi fost mai simplu cu carutul sport sa il scot din masina, sa-l bag la loc etc. Si are doar 6 kg.

Mihaela intrebai de premergator, parerile sunt impartite. Eu la primul am avut premergator de pe la 7 luni si a fost ok insa am citit mai mult si m-am uitat si in jurul meu in casa si nu cred ca voi folosi la Adelise. In primul rand ca cica nu ajuta prea mult bebele (pe Cosmin nu pot spune ca l-a ajutat insa nici nu l-a deranjat) iar in casa la mine e deja prea aglomerat pentru a avea loc si de premergator.

Va pup

Luna

Nici eu nu am de gand sa iau premergator, aceleasi motive ca Luna. Am insa o gramada de poze cu mine in premergator si acum ma tot intreaba ai mei de ce nu vreau sa iau.

Camelia, mult tupeu draga mea! Habar n-am cum e sa fii in situatia ta dar daca era cazul probabil ca pana acum sorbea soacra niste cafea cu arsenic, sau macar asa un diuretic, s-o usutre popoul cand ma da afara din casa! I'm evil si cred ca am ramas blocata in timp, prin taberele din generala. Oricum, discuta cu ea nu cu sotul si pune piciorul in prag. Pune-te pe tine si copilul pe primul loc!

aylin va asteptam!

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Copilasii vostri la 3 luni si jumatate stau cu capul mai mult pe o parte? Nu mai stiu ce sa cred, pediatra a spus ca nu are nimic, asa ca intreb si eu, mai ales mamicile cu 2 sau 3 copii, vi s-a intamplat?

Mada si Maria (12.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Deci mai gospodina ca mine nu se poate, da? Am dat gata o ciorbita si un felul doi simultan (rog gospodinele adevarate sa nu rada de mine, ca eu mi-s incepatoare in bucatarie, si nici sa nu ceara retete, fiindca eu gatesc numai dupa ureche). Le-am dat gata in sensul ca le-am gatit, nu le-am papat. Inca...

Asaaa... De-acu forumeala pana se trezeste strumfita. Fetelor, va multumim pentru urarile legate de somnul ei, sper intr-adevar sa fie din ce in ce mai bine, in ideea ca se va odihni si ea cum trebuie. Daca mai prind si eu un pic de somn in plus, iar nu strica. Oricum, mie nu-mi trebuie foarte multe ore de somn ca sa ma simt bine.

Ame, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Ma bucur insa ca sotul tau a fost intelegator si te-a lasat sa te refaci un pic.

mamii, Madalina, Vero, Brazuca, ! Cam rarutz v-am citit in ultima vreme!

Stefania, felicitari pentru nervii tari in problema somnului Catarinei. Ai grija insa sa nu te surmenezi nici tu!

Aylin, pozici de la botez?

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

lia vreau si eu reteta de mincare dupa ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu fierb fasole (n-am mai mincat de aproape un an) dar cred ca e de acum 3 ani asa greu fierbe.Noroc ca sotul vine la 5.Sper sa fiarba pina atunci.Sa vedem cum se va comporta Andrei dupa fasole.Dupa pastai , mazare si varza a fost ok.

Am fost cu bebe afara,nu a mai adormit de data asta,se uita f. curios .I-am cumparat si o caciulita frumoasa.

Noaptea trecuta a dormit prost- s-a trezit din ora in ora cred.A recuperat astazi insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Luna, multumesc, deci tu nu ai fiert orezul ala inainte, se amesteca pur si simplu cu formula (sau laptele matern) nu?

lia sotul meu nu a fost intelegator, el ar sta toata ziua cu asta mica, de placere! doar ca cineva trebuie sa mearga la serviciu -a nu se intelege ca nu-i place sa munceasca :) ci doar ca ii face mare placere sa aiba grija de fiica-sa, mai ales ca fetita si-a dorit.

camelia dar sotul intelege cat de greu iti este? poate pentru voi va fi in stare sa faca o schimbare binevenita. Cred ca degeaba o vei ignora, daca ei i s-a pus pata pe tine vei avea de suferit si mai mult in viitor deci poate il convingi pe sot.
Nu am inteles niciodata barbatii care tin mai mult la mamele lor decat la propria familie

Vad ca sunteti harnice cu mancarea. Noi tocmai am venit de-afara si n-am nici un gand sa fac de mancare desi frigiderul e cam gol. Om vedea noi ce mancam deseara...

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Bravo fetelor ca mai aveti timp/chef si de gatit. Eu...am adaptat vorba aia..."Cand iti vine cheful de munca aseaza-te si stai cuminte pana iti trece". Adik nu mai gatesc decat rar si in general feluri foarte usoare. Cred ca ma rasfat si eu ca are cine face mancare la mine.

De Denisa nu ma pot plange, i-a trecut frica de baitza si acum pedaleaza de zor cand intra in cadita. I-am mutat ora de baie mai tarzior, pe la 21.30 si incepem cu masajul, dar dupa tot ritualul papa fata la greu si isi face plinul pentru o noapte intreaga. Se trezeste pe la 7-8 dimineata si papa si iar adormim amandoua. Leneveala mare!!

Ma consolez umpik cand citesc ca nu sunt singura cu pofta de dulce. La mine era si inainte de sarcina, si in timpul, si dupa. Kilogramele sunt multe peste cat ar trebui dar inca nu imi fac curaj sa fac ceva cu ele.

Fiica-mea a invatat de la buni (mama mea) sa "cante" si lalaie toata ziua in legea ei! O sa incerc sa pun un filmulet sa vedeti ce nostima e!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput