Strumfi de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna fetele!

Pe voi va dor genunchii si/sau spatele? Pe mine au inceput sa ma doara odata cu inceperea caderii parului (la greu).

pup

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20patra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Spatele ma doare din ultima luna de sarcina si acum, mai ales la cat de gheboasa stau cand alaptez...

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
incep prin a ma da mare: andra s-a culcat singura desi a incercat sa ma abureasca cum a stiut ea mai bine si s-a trezit la 4 a papat titi si apoi a dormit oana la 6.30.

luna eu de craciun o sa-i iau andrei un costumas de iarna plus ceva jucarioara. oricum o sa primeasca si eu ca margem la socrii si vine mosul cu sacul plin. si ca sa ma dau mare am deja rochita rosie cu clopotei pt seara de craciun.
oana, andra are momente cand nu se satura. a si scazut in greutate caci uneori o mai las sa faca foamea. acum de ex i-am dat 100ml formula si l-a papat tot iar bona a tot insistat ca ii mai trebuie. nu i-am mai dar ca vreau sa ia titi cand vine de afara.
camelia imi pare rau ca treci prin asa ceva. ia putin tupeu de la simo si spunei soacrei si nu sotului tot ce te deranjaza.
sheherezada e normal ca maia sa fie mai agitata caci simte ca tu esti stresata. hai si te descarca aici.
lia sigur sunteti pe drumul cel bun. pupici mirunei pt progrese.
amethyst ce ai patit? de ce ti-a fost rau?
mamii felicitari pt dintisori. ai grija cu "diversificarea".
gabi esti mortala
diane_dun
aylin sa-ti traiasca micuta crestina!

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

camelia imi pare rau de ce ti se intampla.o sa-mi permit sa-ti dau un sfat pt ca am fost intr-o situatie similara cu a ta: soacra proprietara a 4 camere 100mp, promisiune ca dupa casatorie ne lasa pe noi si cumparam 2 camere pt ea..........ma mut ca fraiera la ea, fac cea mai mare greseala a vietii mele, care aproape m-a costat un divortz. nici acu nu sunt pe roze cu sotzul , tocmai pt ca cei apropare 2 ani de stat la ea ne-au subrezit considerabil relatia. soacra a sters cu mine pe jos, sotzul n-a luat atitudine ca deh era mama lui. eu , ca tine cu bun simt am tacut si n-am ripostat. ma rog, dupa un an juma cu ajutorul mamei care ne-a ajutat cu banii de avans, am luat 2 camere de care soacra n-a stiut decat in momentul in care a venit acasa si n-a mai gasit lucrurile mele. sotzul a mai stat la ea cateva zile si dupa a venit dupa mine, dupa de inainte il "santajasem" cu divortzul daca nu ne mutam. asa ca te sfatuiesc: MUTA-TE FATA MEA, CAT MAI REPEDE. te temi ca daca te muti o sa-ti strici relatia cu sotzul????? si daca ramai iti garantez ca ajungi tot acolo.......pune piciorul in prag, baga-i sula in coaste, da-i ultimatum. daca il lasi pe el sa aleaga o sa stai la soacra pana o sa-ti iasa peri albi....si el nu va fi in stare sa ia o decizie pT asa sunt ei: NESTE PAMPALAI!
scuze, poate nu toti! sincer imi pare rau pt tine pt stiu prin ce calvar treci. du-te la mama ta! salveaza-ti casnicia. o sa vina sotzul dupa tine mai ales ca e si un bebe la mijloc. nu sta sa suferi ca nu apreciaza nimeni, nici macar sotzul tau! iti spun din proprie experienta. pupici si ..........fii barbata!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Amethyst nu ai putea sa tii bebelul pe o perna sa se inalte sa ajunga la laptic. Imi aduc aminte si eu de vremurile pe cind alaptam! ;) Mi-am cumparat o perna speciala pe care acum o folosesc cu succes nopate s-o tin in brate.

Noi am cumparat deja cadouasele:de sf Nicole le-am cumparat un casetofon sa mai asculte si ei ceva muzica si mai tirziu ceva povesti si de Craciun am cumparat doua costumase gen Mos Craciun.Iar cu banii de la bunici si stabunici am de gind sa iau un vas cu abur si o lumina de veghe. Voi folositi asa ceva?

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20patra

Mergi la inceput

nico (nma) m-a durut rau stomacul, am vomitat etc. S-au adunat cam multe la mine (am zis mai demult ca trec printr-o perioada stresanta) si atunci stomacul s-a revoltat, plus durere infernala de cap. Bine ca au trecut, multumesc de interes.

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

am sa incerc sa va urmez sfaturile sunteti de un real folos
Amethyst sanatate multa si in cele 2 camere stau cumnatii care ar face schimb cu noi imediat, numai ca sotul nu vrea sa plece de aici
mychydutza
first_carmen lumina de veghe avem dar nu folosim, consider ca contribuie la dezvoltarea fricii lor pentru intuneric
flufy,stefania_97 si diane_dun si pentru voi
aylin_tarcan imediat fac poze si arat scaunelul-leganelul minune
mamii si noi asteptam dintisorii

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

first_carmen ai niste gemeni superbi, sa-ti traiasca. folosesc perna uneori dar tot gheboasa stau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ame, nico, multumesc

camelia, asteptam cu interes

dupa spusele doctoritei si pe noi ne dor gingiile. dar cat e de aici pana la dintisori habar nu am. iar ca bagam pumnii in gura si sugem cu nesat...ca e de la dintisori, ca nu e.....iar nu stiu

ca sa intregesc ce a zis mychydutza: eu cu soacra nu am nicio porblema, e minunata. eu cu mama am ce am. dar am stat si eu la soacra cativa ani, pana mi-am cumparat apartamentul in care stam acum. si faceam naveta, ca tiganul cu cortul o zi la mine, o zi la el, pana cand m-am saturat sa car dupa mine fardul care sa se asorteze cu bluza, cu geanta, cu pantofii, cu cureaua, cu fusta cu ..cu..cu...pentru a doua zi. si am plecat frumusel la mine acasa spunand ca nu are de cat sa vina si el cand o vrea. si iaca, ca pana la urma, s-a taiat si cordonul ala ombilical. nu de tot, dar suficient. dar i-a luat ceva timp atunci. insa, camelia, la voi e altceva. si aveti si un bebe.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

camelia nu vreau sa redeschid subiectul insa din suflet iti spun: nu sta sa suferi! fa in asa fel sa-ti fie bine, ca nu ai o mie de vieti si nu merita sa o sacrifici pe asta pt o.........soacra!

andrei m-a capiat astazi. n-a dormit deloc si a tzipat incontinuu! numai in brate a vrut. gata , m-am convins ca: AM UN BEBE ALINTAT! si eu care ma bateam cu pumnii in piept cum ca o sa-l cresc intr-un stil spartan! hehee. ce vremuri!

*mihaela*

Mergi la inceput